PDA

View Full Version : Нужда от съвет относно КАТ

ziko
27-05-2010, 22:29
Днес реших да заведа приятелката си на един ресторант към Златни пясъци. По пътя направихме една малка кошия със Опел Астра и WV Пасат :grandpa:.Аз бях втората кола и в последния момент приятелката ми забеляза,че има полицаи със радар.Минах покрай тях със 160-170 км/ч,при ограничение 60 км/ч :pokey: .Ако може да ми кажете какво следва,ако са ни снимали:photo:.

napoli
27-05-2010, 22:36
Харесвам,че рег.номер е в ляво и можеби препятства снимането донякъде,но ако им се занимава за това нарушение ще извадят запис на предходни и следващи камери.Лошо нещо.

rusiq86
28-05-2010, 12:44
Или ще получиш чистка или не, много е относително колега. Ако получиш лошо, без книжка и глоба. Карай си, има голяма вероятност да са били без камера или да не са успяли да те снимат.

Jivko7777
28-05-2010, 13:09
Аз имам въпрос когато минахте покрай тях и тримата ли карахте 160-170??? Защото ако е така и ти си посредата трудничко ще те снимат ;)

ziko
28-05-2010, 13:54
Аз имам въпрос когато минахте покрай тях и тримата ли карахте 160-170??? Защото ако е така и ти си посредата трудничко ще те снимат ;)

Aми Астрата беше пред мене,тя поне караше със 190 и имаше около 4 коли разтояние,а Пасата беше плътно зад мен.Аз изобщо не ги забелязах бяха се скрили в едни храсти и ги видях вече като минаваме покрай тях радара беше сложен вурху колата и полицая беше до пътя с палката,а точно пред тях в дясната лента имаше един микрубус и имам едни малки надежди микробусчето дано да им е попречило за хубавата снимка.

Jivko7777
28-05-2010, 16:37
Aми Астрата беше пред мене,тя поне караше със 190 и имаше около 4 коли разтояние,а Пасата беше плътно зад мен.Аз изобщо не ги забелязах бяха се скрили в едни храсти и ги видях вече като минаваме покрай тях радара беше сложен вурху колата и полицая беше до пътя с палката,а точно пред тях в дясната лента имаше един микрубус и имам едни малки надежди микробусчето дано да им е попречило за хубавата снимка.

Почти сигурно не си изгорял ;)

pr_00f
28-05-2010, 17:20
И после някой ден ще четем подобна новина и ще цъкаме с език.

http://dnes.dir.bg/news.php?id=6460966

Ама няма страшно де те тези неща се случват само на другите.