Log in

View Full Version : Изтекло масло

SNAIPERIST
30-05-2006, 23:46
Днес си карах алфата на диагностика и при свалянето на свещите, установиха че има малло във една от кухинте в които се намират свешите(4-ти цилиндър).Казаха ми че гарнитурата била за смяна..Дали е това?? :?:

Crusader
31-05-2006, 00:08
Най вероятно, ма тва не е голям проблем ->мен ако питаш не пипай колата, и при мен е така едната лула беше доста омаслена, ма реших да не я барам.

gigi
31-05-2006, 00:24
Спокойно и при мене е така а гарнитурата е нова, и то от година и кусур вече.

IXIBIT
31-05-2006, 10:13
И при мен беше така.
Аз си реших проблема като махнах капака на главата,забърсах гарнитурата и съответно каналите за гарнитурата на капака и главата,малко черен силикон и това беше. :wink:
Само внимавай ако ти го правиш да не притегнеш много болтовете(особенно тези по ъглите) и задължително в гараж,вятъра да не дигне пръхоляка и да го вкара при валовете.
Преди това почисти около капака,да няма натрупан пясък и боклуци и след това отваряй :lol:

Bobo
31-05-2006, 12:28
И при мен беше така.
Аз си реших проблема като махнах капака на главата,забърсах гарнитурата и съответно каналите за гарнитурата на капака и главата,малко черен силикон и това беше. :wink:
Само внимавай ако ти го правиш да не притегнеш много болтовете(особенно тези по ъглите) и задължително в гараж,вятъра да не дигне пръхоляка и да го вкара при валовете.
Преди това почисти около капака,да няма натрупан пясък и боклуци и след това отваряй :lol:

Точно така Лотайт му е майката :lol: А за боклуците споко то маслото кат е хубаво ги измива :wink: