PDA

View Full Version : Раздел "Физическа подготовка"

Bonev
03-06-2010, 10:18
Здравейте колеги!
Имам идея да се направи раздел "Физическа подготовка" или "Спорт". Целта на този раздел е да се запознават колегите със различни спортове и да спортуват повече. В него може да се обсъждат програми за спорт и всякакви подробности около спорта. Идеята ми дойде, тъй като преди тренирах, но отдавна не бях се занимавал със спорт. От 2 месеца започнах пак да се занимавам и тогава разбрах, колко много съм се обездвижил и надебелял. Хубаво би било да поспортуваме и да поддържаме форма, а не само да се возиме в Алфите!
Кажете си мнението.

pinkmousy
03-06-2010, 10:23
Подкрепям с две ръце:hvala: Понякога имам желание да пробвам нещо ново, но като не знам къде да потърся информация... Напоследък съм станала несериозна за редовни тренировки :tv:, което ми личи :(

JAMAL
03-06-2010, 10:27
Благодарение на форума и по конкретно на VFTI, от известно време играя тенис на корт и се оказа, че това е страхотна игра. Така, че е напълно възможно една такава тема/раздел да има положителен ефект.

viki
03-06-2010, 10:57
Има потребителски групи за тази цел :):):):)
Например : Бодибилдинг :):):)
ето
цък (http://clubalfaromeo.com/forum/group.php?groupid=1)
п.п.
Павка,не ме разбирай погрешно!Аз съм "за " всичко,което е със спортна тематика:)Но цял раздел,при положение,че има опция за групи,според мен няма смисъл:):):):)Разбира се,това е само мое мнение :)Решенията не ги взимам аз,има си хора :):):)

Bonev
03-06-2010, 11:01
Вики, имах предвид ПОДраздел към общи приказки примерно. Или на друго място, където според колегите ще е най-добре. :thumbup:

viki
03-06-2010, 11:10
А, не съм разбрала значи добреhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/150229.gif
Хайде,дано да стане реалност :):):)

Bonev
03-06-2010, 11:14
А, не съм разбрала значи добреhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/150229.gif
Хайде,дано да стане реалност :):):)

Неее, аз се изказах кат профан... Грешката е моя!

AR147
03-06-2010, 11:29
Аз също подкрепям идеята по същата причина.
Може да се обсъждат и различни диети ,че напоследък са се пръкнали всякакви глупости и човек неможе да разбере коя е полезна ,коя не е ,коя за какво се използва и какви резултати може да получиш с нея.
Какво да спортуваме за да сме здрави.
Какво да спортуваме за да сме силни .....
Абе мисля че има какво да си кажем и да обменим опит.

Може да си организираме отбор по Футбол,Волей....КАРТИНГ , абе колкото повече пиша за толкова повече идеи ми идват.

VFTI
04-06-2010, 11:37
Тези групи са много трудни за "сърфиране" в тях...На мен не ми харесват...всичко е по-различно...отделно, че има много фенове, а малко хора знаят за тях...А на някои нови потребители ще им трябват сигурно години, докато разберат, че форума има "соушъл групс"....

Таа сиииилно подкрепям Бонев :):)
Форума се е доказал на редовни срещи по футбол, кънки на лед, тенис на маса, на корт, волейбол и т.н...

Ако има едно разделче, ще можем да се събираме още повече хора и дори някой нов да дойде във форума, много бързо и лесно ще намери раздела и ще се ориентира....

Моят съвет е да се направи такъв раздел ДО разделите "Спорт,Чат,Политика и икономика, ЗДВП"...Тоест ще е още един подраздел на Общи приказки....

Както казах, смятам че е една МНОГО МНОГО добра идея :):)

fiore
04-06-2010, 13:39
Има форуми, специализирани за такива неща. Тук е автофорум.

Bonev
04-06-2010, 14:00
Има форуми, специализирани за такива неща. Тук е автофорум.

По твойта логика, тук не трябва да се пише и за политика примерно...:pancake: - http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=66

VFTI
04-06-2010, 17:54
Така е... защо тогава има раздел политика?!?!...къде е връзката между политиката и алфа ромео?
В такъв случай и да махнем раздел "Продава други", защото има други форуми където могат да се продават ГСМ-и..?!

Аз искам да кажа, че форумите еволюират и се променят постоянно... В един момент наистина всеки форум има "нужда" от още "екстри" за да е по-актуален и да привлича още хора... Няма какво да си говорим, ние сме автофорум за определена марка автомобили, но нашия форум не е активен....Говоря в смисъл, че повечето теми за ремонти, части, тунинги са разисквани по стотици пъти..отделно че почти няма нови модели от марката и още по-малко някой пък да купи по-нов модел че да има развитие и интерес...

Другото нещо е че хората тук масова сме АЛФИСТИ...тоест ние сме от една порода, не само при избора на автомобили, а и когато спортуваме заедно, говорим за политика, хапваме и пийваме на маса и т.н...

Та аз лично смятам, че идеята е наистина добра...Защо да се доверяваме на някой някъде си от някой друг форум за информация за някакъв спорт? Не е ли по-добре тук да получаваме съвети от хора които познаваме и на които така или иначе с годините, бензина и алкохола сме се сприятелили...Същото важи и за темите за различните спортове и събирането да поиграем заедно...Най-малкото и тук да не познавам някой колега, той ще ми близък заради марката..

Аз лично не бих писал във форума на за "тенис на корт", че си търся колега да играем....Или пък в някой футболен форум...защо да търся непознати? Сигурен съм, че всички вие сте така...

Това място тук НЕ е само автомобилен форум, а е ЕДНА ОБЩНОСТ...Ето защо смятам, че идеята е наистина добра и ще се отрази добре както на целия форум, така и на всички потребители:):)

Bonev
04-06-2010, 23:42
Това място тук НЕ е само автомобилен форум, а е ЕДНА ОБЩНОСТ...:):)

Без коментар!!!
:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:
Колко точно го каза, браво!!!

Ass
05-06-2010, 10:35
Още един глас за!

VFTI
07-06-2010, 10:30
Хайде малко активност...идеята ми се струва е много по-добра от някои други раздели/подраздели из форума...:thumbup:

Нека се направи едно подразделче до Чат и икономика и политика :):)

Pastora
07-06-2010, 12:20
И аз съм за твърдо, сега пада едно ровене... Пък в крайна сметка участниците са в повечето случаи хора от форума, което значи форумна среща под друг предтекст :)

nhg
07-06-2010, 12:55
Може да се пусне една 'обща' тема и да се направи важна - ако има интерес мисля, че лесно може да се обособи и (под)раздел..

Bonev
08-06-2010, 08:31
Май никой няма да ни обърне внимание.:shutup:

Old Fox
08-06-2010, 09:16
Напротив, просто изчакваме да видим какво мислят колегите за да преценим.

zdravio
08-06-2010, 09:28
Аз съм "ЗА" :spiteful:

Bonev
08-06-2010, 09:52

Ще сме Ви много благодарни!

firedragon
08-06-2010, 16:18
И аз съм за

marian
09-06-2010, 09:32
Твърдо ЗА

M.Gruev
09-06-2010, 09:44
Много добра идея и аз "съм За".

DarkKnight
09-06-2010, 11:15
Така е... защо тогава има раздел политика?!?!...къде е връзката между политиката и алфа ромео?
В такъв случай и да махнем раздел "Продава други", защото има други форуми където могат да се продават ГСМ-и..?!

Аз искам да кажа, че форумите еволюират и се променят постоянно... В един момент наистина всеки форум има "нужда" от още "екстри" за да е по-актуален и да привлича още хора... Няма какво да си говорим, ние сме автофорум за определена марка автомобили, но нашия форум не е активен....Говоря в смисъл, че повечето теми за ремонти, части, тунинги са разисквани по стотици пъти..отделно че почти няма нови модели от марката и още по-малко някой пък да купи по-нов модел че да има развитие и интерес...

Другото нещо е че хората тук масова сме АЛФИСТИ...тоест ние сме от една порода, не само при избора на автомобили, а и когато спортуваме заедно, говорим за политика, хапваме и пийваме на маса и т.н...

Та аз лично смятам, че идеята е наистина добра...Защо да се доверяваме на някой някъде си от някой друг форум за информация за някакъв спорт? Не е ли по-добре тук да получаваме съвети от хора които познаваме и на които така или иначе с годините, бензина и алкохола сме се сприятелили...Същото важи и за темите за различните спортове и събирането да поиграем заедно...Най-малкото и тук да не познавам някой колега, той ще ми близък заради марката..

Аз лично не бих писал във форума на за "тенис на корт", че си търся колега да играем....Или пък в някой футболен форум...защо да търся непознати? Сигурен съм, че всички вие сте така...

Това място тук НЕ е само автомобилен форум, а е ЕДНА ОБЩНОСТ...Ето защо смятам, че идеята е наистина добра и ще се отрази добре както на целия форум, така и на всички потребители:):)

Много добре си го написал, мислил ли си да станеш политик :bowdown:

Щом е така и аз гласувам с две ръце

PE4E
09-06-2010, 17:02
ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА :lol_sign: Мнаго полезно! Подкрепям!

pr_00f
09-06-2010, 19:24
Гласуването на мод екипа приключи.
За съжаление, ще трябва да ви информирам че за момента решението е да не се създава такъв раздел.
Основна причина е, че не се очаква голяма активност и на базата на това е и решението.
Въпроса остава отворен за в бъдеще.

mirchozo
09-06-2010, 20:38
Подкрепям идеята, въпреки че дъмбелките ми прашасаха под леглото, но тия дни ще ги поразкърша.

Pinky
09-06-2010, 21:12
Аз също съм "за" такъв раздел, ама началниците си имат съображения. Което в никакъв случай не означава, че не трябва да се пише за спорт и здраве. Напротив даже. А ако има по-голям интерес от очакването, съм сигурен, че глобалните модератори ще преразгледат въпроса :)

Bonev
09-06-2010, 21:34
Аз съм убеден, че този раздел ще бъде много по-успешен от ”Икономика и политика” примерно или от много други раздели. Убеден съм също, че слабият интерес тук в темата е породен не от друго, а от това, че много от колегите рядко посещават ” Относно форума”. Бих пуснал една анкета в общи приказки, но само с ваше позволение. Мисля, че там ще се види най-добре колко колеги са за и ще има ли интерес.
В никакъв случай не оспорвам решението на екипа, просто бих искал да видя мнението на колегите.

achkar
09-06-2010, 22:11
Аз съм убеден, че този раздел ще бъде много по-успешен от ”Икономика и политика” примерно или от много други раздели. Убеден съм също, че слабият интерес тук в темата е породен не от друго, а от това, че много от колегите рядко посещават ” Относно форума”. Бих пуснал една анкета в общи приказки, но само с ваше позволение. Мисля, че там ще се види най-добре колко колеги са за и ще има ли интерес.
В никакъв случай не оспорвам решението на екипа, просто бих искал да видя мнението на колегите.
То не е от значение, не разбра ли :busted_cop:

soldier
09-06-2010, 23:10
Аз също съм за и също мисля, че ще е по-полулярен от политика и икономика или поне повече хора ще пишат

pr_00f
09-06-2010, 23:26
То не е от значение, не разбра ли :busted_cop:

Ако не беше от значение никой от мод екипа нямаше да си губи времето да обсъжда темата ,да гласува а и да отговаря на въпроси.
Както виждате искането е обсъдено.
И изобщо идеите подадени от потребителите се преглеждат/обсъждат.

VFTI
09-06-2010, 23:36
Пускаме една темичка в раздел "Общи приказки" анкета и да видим за 2 дена колко ще е активността...

Ако само това е проблема, то съм сигурен че раздела ще е поне 10пъти по посещавам и обсъждан от останалите...Най-малкото всяка седмица поне 20-30 човека от форума се събират на футбол, тенис и т.н..

Бих желал след позволение, АЗ да пусна тема анкета за раздела и нека видим гласът на потребителит:):):)

Bonev
09-06-2010, 23:40
Пускаме една темичка в раздел "Общи приказки" анкета и да видим за 2 дена колко ще е активността...

Ако само това е проблема, то съм сигурен че раздела ще е поне 10пъти по посещавам и обсъждан от останалите...Най-малкото всяка седмица поне 20-30 човека от форума се събират на футбол, тенис и т.н..

Бих желал след позволение, АЗ да пусна тема анкета за раздела и нека видим гласът на потребителит:):):)

:thumbup:

pr_00f
09-06-2010, 23:56
Имате теми, има възможност за социални групи,
Към настоящият момент преценката на мод екипа е че това е достатъчно за да обменяте информация помежду си , и да си организирате необходимите мероприятия.

Това е решено и гласувано със почти пълно мнозинство.

Разбирам че не ви харесва решението, но няма начин да се угоди на всички желания
Утре някой ще каже ми я дай да направим раздел за музика - я колко музикални теми има само.
В други ден ще някой друг ще поиска друг раздел и до кога така ?
То за моженето може да се направят и 50 под-раздела на Общи приказки, но истината е че не може да се угоди на всички.
Също така за това има хора които да преценят кое е подходящо и кое не за този форум.

Опцията за социални групи е пусната - всеки може да се възползва.

VFTI
10-06-2010, 00:21
Наистина жалко... щеше да е един много стойностен раздел...

Аз 2 дена правя скрийншотове на един колега от Варна да му покажа как да се добере до раздел "Продава автомобили", кааааамоли да се обяснява за социалните групи...Толкова са неудобни и закътани, че и аз дори не искам да ги ползвам тия малки разделчета...Те и заради това са западнали и никой не пише в тях...Ама и няма как някой нов колега да ги знае къде са...особенно тези които са по-"боси" с и-нет форумите :)

Както и да е...а дано все пак с времето да се промени решението и идеята да се реализира в бъдеще :):)

Old Fox
10-06-2010, 08:44
Аз 2 дена правя скрийншотове на един колега от Варна да му покажа как да се добере до раздел "Продава автомобили", кааааамоли да се обяснява за социалните групи...
В този конкретен случай проблема не е в телевизора/форума;-)

DarkKnight
10-06-2010, 09:52
Значи, ако разбирам правилно, при достатъчна популярност в социалните групи ще има и подраздел.

П.П. Само аз ли не намирам група за спорт :roll:

Pinky
10-06-2010, 10:16
Създай :)
Ако стане достатъчно популярна, ще лобирам пред глобалните да прегласуват решението си.

ПП Ама съм тежък, а? :tooth:

DarkKnight
10-06-2010, 10:38
С удоволствие ама грам хабер си нямам как да стане. Разгледах ги обстойно и не намерих бутонче за създаване на група

JAMAL
10-06-2010, 10:48
Ех, ако ставаше въпрос за бистрене на политика:boxing:.

Светланчи
10-06-2010, 10:49
И аз подкрепям идеята на Бонев :)))

Alfoso
12-06-2010, 09:52
abсолютно за