View Full Version : Багажник ключалка
Колеги някой знае ли, дали може да се смени само ключалката на целия механизъм с емблемата на багажника? Защото искам да я сменя, и да мога да си отварям с моя ключ.
Иво Кръстев
08-06-2010, 17:53
А какъв е проблема в момента,че да не се отваря с ключа? :roll:
По принцип не би трябвало да има проблем да може да се смени и да се пренареди по твоя ключ. ;)
на страничните може да се смени само патрона. би трябвало и на задната да е така.
pressi_145
10-06-2010, 09:14
А някой да знае къде може да е проблема в отварянето от лостчето в купето?! Дърпам го, но не иска да се отвори,щраква но багажника не се отваря. С един приятел го гледахме, че там скобата отзад мърда като се дръпне, но не се отваря?!
механизма трябва да се настрои. има писано по темата.
И при мен го прави тоя номер с лостчето, ама това е защото нямам уплътнение около механизма (чак до стоповете) и като се отвори след дърпане на лостчето от купето, трябва мнооооооооооого лекичко да се пусне надолу за да не щракне пак багажника :wazuuup:
А някой да знае къде може да е проблема в отварянето от лостчето в купето?! Дърпам го, но не иска да се отвори,щраква но багажника не се отваря. С един приятел го гледахме, че там скобата отзад мърда като се дръпне, но не се отваря?!
Настройка на бравата и на тампоните на които ляга вратата ;)
PEPI-2ALFA
11-06-2010, 19:19
Ето в тая тема:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47122 съм питал за проблема и по-надолу съм постнал снимки с решението при мен.