View Full Version : Изтекъл срок на книжка
Колко могат да ми досаждат куките за просрочена книжка ? Подал съм молба за нова книжка ама срока на изтичане и на получаване се разминават с 15 дни.
trustworthy
01-06-2006, 23:01
Ако те усетят ще те глобнат или в по-лекия вариант ще те рекетират за някой лев. Най-добре би било, ако не я караш през тези 15 дни, ама ...
20 лв ти е глобата няма точки
така че свиркай си
Почетохмалко закона - няма основание да ме ръсят за пари. Ням и наказание за изтекъл срок на книжка Има , ако нямаш документи.
Но си нося копие от квитанцията за внесена такса за книжка. Благодаря на всички
Малък съвет ако нямате някой документ и ви спрат куките , казвате 4е сте си забравили вси4ки документи вкъщи , глобата за забравени документи е 10 лева :clapping:
Вече съм подновен :D . Не ми искаха никакви пари за страи фишчета.
Е това е добре - че не искат пари за стари актове и фишове :wink:
Е това е добре - че не искат пари за стари актове и фишове :wink:
Аз си извадих бележка за данъчни задължения и при положение, че не съм плащал данък на колата и имам един акт на 2,5г. и един на 5-6 месеца ...познайте.......НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Останах крайно доволен! 8)
20 лв ти е глобата няма точки
така че свиркай си
Ще го глобят, ако не са кьорави кат къртици. Миналата година отидох и се върнах до морето с изтекла книжка. Спираха ме 6 пъти, веднъж от тях глоба (10 лв. )ми писаха за превишена скорост даже и пак нищо :lol: Като отидох да я сменям в КАТ ме пита защо толкова късно - казах и че не съм карал от 2 години и готово 8) Книжката ми беше изтекла ЮНИ, аз я смених ДЕКЕМВРИ и нямах проблеми 8)
А я смених толко късно от мое собствено недоглеждане и заблуждаване ... :oops: