PDA

View Full Version : Проблем с прозореца

TheLemonSong
07-06-2010, 20:49
Колеги от доста време съклото на дясната предна врата не реагира - нито на копчето на шофьорската врата, нито от другата-всъщност реагира, но когато си иска и то доста рядко. Именно и поради това от дълго време не го използвам (преди време бях на майстор, който установи,че проблемът е в някаква платка за управление и съответно отказа да продължи с ремонта??? - тази диагноза ми изглежда леко странна)

На мен също не ми се занимаваше, но .... в момента колата е пред нас със свалено стъкло и въпреки тричасовите ми опити да го затворя -УВИ НЕ МОГА!-мой "неинформиран" приятел просто натисна копчето и го свали:respect:

Малбата ми е ако някой има представа кое поражда тази твърде отвратителна ситуация, моля да сподели.

Предварително благодаря!

nvladev
07-06-2010, 21:05
Колеги от доста време съклото на дясната предна врата не реагира - нито на копчето на шофьорската врата, нито от другата-всъщност реагира, но когато си иска и то доста рядко. Именно и поради това от дълго време не го използвам (преди време бях на майстор, който установи,че проблемът е в някаква платка за управление и съответно отказа да продължи с ремонта??? - тази диагноза ми изглежда леко странна)

На мен също не ми се занимаваше, но .... в момента колата е пред нас със свалено стъкло и въпреки тричасовите ми опити да го затворя -УВИ НЕ МОГА!-мой "неинформиран" приятел просто натисна копчето и го свали:respect:

Малбата ми е ако някой има представа кое поражда тази твърде отвратителна ситуация, моля да сподели.

Предварително благодаря!

Мисля че, управлението на прозорците е в краката до зелената кутия!

Pepko-Bepko
07-06-2010, 23:51
И моята кола никога не е искала да вдига стъклото на пасажера от бутона на дясната врата.От шофьорската всичко си е ОК.Мерил съм проблемния бутон и съм убеден че не е в него проблема.Ще се радвам да се разгадае в тази тема тази тъмна афера покраи талянските кочинки :)

TheLemonSong
08-06-2010, 08:59
Колеги, колата ми пренощува с отворен прозорец и днес сутринта първото нещо, което направих беше да пробвам да го затворя и ... о чудо!!, затвори се от веднъж. Съответно след като го затворих, нито едно от копчетата не беше достатъчно убедително, за каквото и да е движение на стъклото в последствие.
Просто не разбирам какво става-имам чувство, че стъклото работи само когато двигателят е студен, което разбира се е абсурдно, но просто не знам какво друго да мисля ...

П.П.
Явно нещо е за смяна, но кое....?

Pepko-Bepko
08-06-2010, 10:32
Това не е решение на проблема ти обаче!

TheLemonSong
08-06-2010, 10:55
Именно.
Напълно наясно съм, че проблемът тепърва предстой да се реши и точно затова се допитвам до форума в частност до по-опитните и мъдри съфорумци :)
Някъкви предположения?

moniiii
08-06-2010, 18:08
Имах подобен проблем.
Преден десен прозорец се управляваше само от бутоните на шофьорската врата и когато си поиска от копчето на неговата си врата,при мен проблема се оказа в буксата с кабели между дясната врата и купето .Разкачи я , и хубаво напръскай с контактен спрей и предполагам ще се оправи.При мен от 1 год няма грижи.Поздрави

EMo0o
08-06-2010, 22:32
При мен пък стъклото на предна дясна врата си работи перфектно, имам само 1 проблем и той е , че не мога да го вдигам от шофьорската врата, мога да го сваля от там, но не мога да го вдигна!! :( От копчето на самата дясна врата си се вдига.. дали е някъде по буксите на вратите?

moniiii
09-06-2010, 18:05
100% сигурно...