View Full Version : Импровизирани срещи на кино Арена запад
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
нищоооо лошоооо ми ееееее
Момичета, колата вече ми е в час, предлагам да направим една последна среща на открито вторник вечер (тогава го дават по-топло, около 22 през деня), нещо като закриване на сезона на открито ? Който е навит и ще мине, моля да сподели, че да не вися сам :)
ако се намери някой добронамерен човек да ме земе и аз съм там ;) :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :drinking:
detelazurno
07-11-2010, 19:49
Момичета, колата вече ми е в час, предлагам да направим една последна среща на открито вторник вечер (тогава го дават по-топло, около 22 през деня), нещо като закриване на сезона на открито ? Който е навит и ще мине, моля да сподели, че да не вися сам :)
OK girl, нямаш грижи. Ще намина стига да не изникне нещо до тогава :flirt:
ако се намери някой добронамерен човек да ме земе и аз съм там ;) :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :drinking:
Ще се намери, споко :Bolt:
И аз ще гледам да мина, че ви забравих как изглеждате :Tease:
Там съм 21.00 +-15мин
Още, още няма ли ? Последна среща на открито...май.
detelazurno
08-11-2010, 20:45
Седи кротък. Като гледам как е тръгнало времето ще стигнем и до още едно последно и още едно последно, и още едно последно ;) Иначе утре смятам да дойда :) Ако пък няма желаещи нали вече обсъдихме резервния план ;)
Май май - 30мин седях и никой от обещалите не се яви :director:
detelazurno
08-11-2010, 23:02
Май май - 30мин седях и никой от обещалите не се яви :director:
Хаха....еми бате който не чете.... Сам си се преебал ;)
detelazurno
09-11-2010, 17:55
Остава за довечера нали?
Да :grin:
Еми аз малко след 21 часа ще дойда :grin:
некой ше ме събере ли ????
Ей, вагабонти, в коя част на паркинга се събирате? :wow:
Ще взема и аз да мина да ви видя. :paddle:
аз пропускам нямам бензин в Субарото :biker:
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
Ей, вагабонти, в коя част на паркинга се събирате? :wow:
Ще взема и аз да мина да ви видя. :paddle:
иначе срещата се провежда в най долната част на паркинга там се ще видиш някой я алфа я фиат
Ъъъъ, "най-долната"?! Може ли малко по-географско понятие? :crazy:
Aбе както и да е - ще гледам да ви намеря, ама може и да подраня, така че където съм спрял аз - там ще е срещата! :tooth:
detelazurno
09-11-2010, 19:19
аз пропускам нямам бензин в Субарото :biker:
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
иначе срещата се провежда в най долната част на паркинга там се ще видиш някой я алфа я фиат
Седи кротък бееее. Ти па искаш веднага да ти се отговори. Ще те взема. Към 20:50-55 ще съм пред вас.
Ъъъъ, "най-долната"?! Може ли малко по-географско понятие? :crazy:
Aбе както и да е - ще гледам да ви намеря, ама може и да подраня, така че където съм спрял аз - там ще е срещата! :tooth:
Като влезнеш на паркигна от към Тодор Александров завиваш в дясно. Събираме се най-долу до оградата. Няма как да пропуснеш кривата ограада там ;)
Като влезнеш на паркигна от към Тодор Александров завиваш в дясно. Събираме се най-долу до оградата. Няма как да пропуснеш кривата ограада там ;)
ОК, ясно. :)
Кой от вас я изкриви и с каква скорост? :tooth:
Една офроуд машина, поне се мислеше за такава :)))
detelazurno
09-11-2010, 19:40
Никой. Тя си беше изкривена :)
Хайде народе събирай се. За дошлите ще има специална оферта! :)
D-I-V-A-K-A
09-11-2010, 20:35
Една офроуд машина, поне се мислеше за такава :)))
хахахахахахх :rotfl:
Хаха....еми бате който не чете.... Сам си се преебал ;)Един акъл закъде по-напред? :grin:
detelazurno
10-11-2010, 13:55
Да направим и днес една срещичка? Времето е чудесно!
Аз съм за ! Разпъвам платноходката :))
Aз пък няма да дойда - снощи на връщане ми умря дебитомера! :tooth:
Отпадаме за днес за съжаление, може утре или вдругиден нещо :)
Тая вечер няква Арена да напрайме? :prescription:
detelazurno
17-11-2010, 18:30
Тая вечер няква Арена да напрайме? :prescription:
По-скоро не. Тук вали!
kaloiannnnn
01-12-2010, 20:59
Eй хора айде да се съберем някоя вечер даречем за приключване на сезона и да откриваме зимния че ви изпозабравих вече кой няма возило минаваме и събираме откази! да няма казвайте някъв час и ден и да я направим кой е за ?:hvala:
Eй хора айде да се съберем някоя вечер даречем за приключване на сезона и да откриваме зимния че ви изпозабравих вече кой няма возило минаваме и събираме откази! да няма казвайте някъв час и ден и да я направим кой е за ?:hvala:
Знаеш аз винаги съм за!
само да кажат и другите.
За, само не утре, че може да не сколасам - ще се прави долна помпа на съединителя.
D-I-V-A-K-A
02-12-2010, 09:31
За, само не утре, че може да не сколасам - ще се прави долна помпа на съединителя.
Айде тогава Съобота в 21:00 се чакаме на Арена-та, почивен ден е и всички трябва да са свободни, нищо, че аз съм на работа :bouncing_smiley:
Айде тогава Съобота в 9 се чакаме на Арена-та, почивен ден е и всички трябва да са свободни, нищо, че аз съм на работа :bouncing_smiley:
Съгласен :) Но 21 часа, нали ?
D-I-V-A-K-A
02-12-2010, 10:06
Съгласен :) Но 21 часа, нали ?
Добре де, малка грешка, вече е оправена ;) Тамън и Слави ако е свободен, ще го викна да се похвали с новата помпачка, че и него най-накрая успях да го направя Алфист, след 2 години пилене и хвалене. :bouncing_smiley:
detelazurno
02-12-2010, 11:31
Ако не умра до тогава може и да дойда!
Mене ме нЕма по ваща телевизия... В Събота ще съм на прасе :pig:
Mене ме нЕма по ваща телевизия... В Събота ще съм на прасе :pig:
Лелее, завиждам ти, вече не ми дават да ям свиня :)
D-I-V-A-K-A
02-12-2010, 13:12
Лелее, завиждам ти, вече не ми дават да ям свиня :)
Не то той ще се прави на такава, а не че ще я яде, сигурно после някой друг ще го яде него :D
Не то той ще се прави на такава, а не че ще я яде, сигурно после някой друг ще го яде него :D
Може да го опечеме, но да му мине махмурлука първо :))))
И аз ще гледам да дойда, а ако някой донесе прасе, със сигурност ще дойда :BBQ::BBQ:
detelazurno
02-12-2010, 14:16
И аз ще гледам да дойда, а ако някой донесе прасе, със сигурност ще дойда :BBQ::BBQ:
Чакаме пържоли от Ася!
D-I-V-A-K-A
02-12-2010, 14:29
Може да го опечеме, но да му мине махмурлука първо :))))
:torch::death::BBQ::picnic::cheers:
Чакаме пържоли от Ася!
То ние тия паржоли си ги чакаме от лятото още :pig:
detelazurno
02-12-2010, 15:11
.......
То ние тия паржоли си ги чакаме от лятото още :pig:
Аз даже ги бях забравил
Не се отчайвайте! Ако и досаждаме както си му е реда накрая ще и писне и ще ни направи :pig:
Не се отчайвайте! Ако и досаждаме както си му е реда накрая ще и писне и ще ни направи :pig:
Ние не ядеме свинско ;):lsabre:
Еми точно!!
За какво ви е на вас :flamingdevil:
Ние ще го изядем :)
Еми точно!!
За какво ви е на вас :flamingdevil:
Ние ще го изядем :)
Тъй де, но какъв ще е повода да го вземем, като няма ;) :pig:
detelazurno
02-12-2010, 15:30
Поправка! ТИ не ядеш свинско. Иначе и аз го избягвам. Та в тоя ред на мисли и на пилешки пържоли съм доволен.
Поправка! ТИ не ядеш свинско. Иначе и аз го избягвам. Та в тоя ред на мисли и на пилешки пържоли съм доволен.
А пък аз пия Джеймсън и то много, и напоително. А, Ася пие скъпо червено вино, коняк и бейлис понякога... А, пия и скъп ром ;)
detelazurno
02-12-2010, 15:36
А пък аз пия Джеймсън и то много, и напоително. А, Ася пие скъпо червено вино, коняк и бейлис понякога... А, пия и скъп ром ;)
Нали знаеш моето отношение към алкохола?! Е, като ми прекрачиш прага се чувствай като у дома си особено когато отвориш барчето. Гарантирам дори, че алкохола там е отлежал поради простата причина, че дори не го докосвам, а количествата...ще се наквасиш. Много пъти при това ;)
D-I-V-A-K-A
02-12-2010, 16:12
Тъй де, но какъв ще е повода да го вземем, като няма ;) :pig:
Хахах това да ти е проблема, повод ще намерим, идва 5-ти може да ми направите един подарък на мен и на останалите :hehe:
Нали знаеш моето отношение към алкохола?! Е, като ми прекрачиш прага се чувствай като у дома си особено когато отвориш барчето. Гарантирам дори, че алкохола там е отлежал поради простата причина, че дори не го докосвам, а количествата...ще се наквасиш. Много пъти при това ;)
А и си траеш така ли, другият път като аз пракрача прага ти, познай къде щя се навра за престоят си при теб.:bounce8:
detelazurno
02-12-2010, 16:29
....
А и си траеш така ли, другият път като аз пракрача прага ти, познай къде щя се навра за престоят си при теб.:bounce8:
В хладилника? В печката? А, отбий се през пералнята, и после покрай простора!
Туй покана ли е?
Аз го измислих - Ася прави пържоли, Митко носи алкохол, аз и Ачо се грижим всичко да свърши :cheers:
Туй покана ли е?
Аз го измислих - Ася прави пържоли, Митко носи алкохол, аз и Ачо се грижим всичко да свърши :cheers:
Може ли аз да се включа, Ася да се оправя с пържолите - какво общо имам с тях не знам. Аз само ще намаля драстично съдържанието на барчето ;)
Вижте какво... Дайте да се съберем в Митко... С удоволствие ще меткам пържоли на скарата, a в същото време ще правя дегустация на отлежалото пиене, ... а вие си говорете за АЛФИ :hehe:
:tequilla:
Вижте какво... Дайте да се съберем в Митко... С удоволствие ще меткам пържоли на скарата, a в същото време ще правя дегустация на отлежалото пиене, ... а вие си говорете за АЛФИ :hehe:
Абе Фиат сектата се опитва да ни разконцентрира над чашките:lupe: Не стига, че пуши на богато и харчи 22/100 в добрия случай...
detelazurno
02-12-2010, 23:42
E т'ва е. Ася го измисли. Дайте сега да разберем къде живее тоя Митко и да ходим да му изядем пържолите и да му изпием пиенето! :flamingdevil:
E т'ва е. Ася го измисли. Дайте сега да разберем къде живее тоя Митко и да ходим да му изядем пържолите и да му изпием пиенето! :flamingdevil:
Отговорът на загадката е лесен :lupe:
да не прекръстим клубЪ на " Пържоли Coast Customs" :priest:
Добре де, малка грешка, вече е оправена ;) Тамън и Слави ако е свободен, ще го викна да се похвали с новата помпачка, че и него най-накрая успях да го направя Алфист, след 2 години пилене и хвалене. :bouncing_smiley:
Ти ли бе, не се хвали много много, защото и тебе не те бива за сектант, неможач, продажник за неква бърлива мазда си даваш гъза :D
Туй покана ли е?
Ачо, брат тебе бърже те искам да се предадеш, за да встъпиме в сила със Слави и да се покаже като Алфист :D
Абе Фиат сектата се опитва да ни разконцентрира над чашките:lupe: Не стига, че пуши на богато и харчи 22/100 в добрия случай...
Къде го тоя фиат бе ... объркал си се няма такъв, те не се чупат ... ;)
Къде го тоя фиат бе ... объркал си се няма такъв, те не се чупат ... ;)
За моята алфетка говори. Тя харчи 22... Ще предавам скоро марката. Отивам в сектата на фиатите :D
D-I-V-A-K-A
04-12-2010, 09:41
Ачо, брат тебе бърже те искам да се предадеш, за да встъпиме в сила със Слави и да се покаже като Алфист :D
Хаха имаш да взимаш, мисля, че си разбрал, че не съм от тези който лесно се предават и ще стискам фронта до последно :devil:
П.С. А днес като гледам, май ще ни трябват акваланзи или поне пояс и ръкавели :depressed: Така че аз предлагам, ако вали така направо се събираме на ОМВ-то след тунела ;)
П.С. А днес като гледам, май ще ни трябват акваланзи или поне пояс и ръкавели :depressed: Така че аз предлагам, ако вали така направо се събираме на ОМВ-то след тунела ;)
Както кажете за мен е все едно!
detelazurno
04-12-2010, 17:18
Аз ще пропусна!
Аз ще пропусна!
A някой ще идва ли въобще?
Кажете!
Аз ще мина първо през арената към 21.00 ще остана 5-10 мин. и после ако няма никой ще мина към ОМВ-то.
Аз не успях да пусна в движение 155-цата в движение(утре ще стане, стъмни се), та ако ходите ще взема на Ася алфата да се видим? Пишете кои ще сте на линия, да се преброим и да видим има ли смисъл, то вече на сняг обърна.
На ОМВ ще сме със сигурност (няма смисъл от арената като вали) едно Купе, една 146 ТИ и една 166-ца със силна ........................ душа, на Слави !
D-I-V-A-K-A
04-12-2010, 20:05
Ще дойда с фиата :))
Айде незнам какво се бавиш, ние вече сме тук :D
На арената или в газаджийницата след ускорителя на частици?
Пичове, сори, ама ми се завъртяха плановете и нямам възможност да дойда :bash:
Е-е-е-е не ме дочакахте значи .... :big_heat:
kaloiannnnn
21-12-2010, 22:10
утре вечер да се съберем трима ще има със сигурност момци изпозабравихмесе аре по сериозно! моля .:ghost2:
Утре в 22 часа ще има 2-ма на езерото Ариана да се търкалят ;)
kaloiannnnn
21-12-2010, 22:37
може и до там да стигнем след това :biker:
Аз съм зает. Ако се събирате, весело :)
D-I-V-A-K-A
22-12-2010, 11:36
Мен също Не ме бройте.
:upsidedwnsmiley: За теб знаем, тоя път ти е простено и няма да се сърдим :respect:
:upsidedwnsmiley: За теб знаем, тоя път ти е простено и няма да се сърдим :respect:
хах -следващия път ще дойда с вратите(вратата) напред!:super:
detelazurno
22-12-2010, 13:39
Няма какво да го мислите. Направо 20:30 ще се видим на Арената :)
D-I-V-A-K-A
22-12-2010, 13:46
Дам там сме ;)
kaloiannnnn
22-12-2010, 22:31
поздравете ме мотора ми изтропа! така като слушам към 2000лв съжелявам но няма да идвам поздрави на всички!:wallbash::hi_temerature: честити ми празници.....
поздравете ме мотора ми изтропа! така като слушам към 2000лв съжелявам но няма да идвам поздрави на всички!:wallbash::hi_temerature: честити ми празници.....
СПоко, важното е да я направиш...и аз съм минал през това.
Съжалявам за колицата, опитай се да не се ядосваш - станалото-станало.
Успех!
kaloiannnnn
23-12-2010, 20:51
кои бяхте на срещата
кои бяхте на срещата
Аз не бях на срещата, но после бяхме на леда трима до 2 часа :)
detelazurno
24-12-2010, 10:53
кои бяхте на срещата
Aз, Ачо, Вели, Слави и Илиян
Аз не бях на срещата, но после бяхме на леда трима до 2 часа :)
4-ма ;)
detelazurno
24-12-2010, 23:27
......
4-ма ;)
Днес след кратка консултация с Ачо за пореден път се усетих колко съм изветрял :oops:
Ники е прав - 3-ма бяхме :)
D-I-V-A-K-A
24-12-2010, 23:36
Днес след кратка консултация с Ачо за пореден път се усетих колко съм изветрял :oops:
Не си изветрял, още ставаш за консумация :) иначе ми се върти в главата да направим една среща преди да тръгнем към Ариана ;)
detelazurno
24-12-2010, 23:38
Каква среща ти се върти в главата? Я сподели :)
D-I-V-A-K-A
24-12-2010, 23:57
Каква среща ти се върти в главата? Я сподели :)
Еми да се съберем примерно към 20:30 на Арена-та и от там да тръгнем към кънките ;)
Ако сколасаме да станем от трапезата в 20 часа, тогава ще дойдем, иначе направо на леда :)
detelazurno
25-12-2010, 00:42
Няма шанс за 20:30. Ние направо на леда ще дойдем.
Не се ли събирате вече на Арената ?
Не се ли събирате вече на Арената ?
Още не сме започнали, но това е добро подсещане, скоро може и да организираме нещо :))
ами да почнем !
Проблем е, че срещите се правят от 21:30 вечер и тогава е кучи студ навън, а идеята е да сме на открито. Като се вдигнат температурите предполагам ще е, че прогнозите са за сняг дори след седмица :)
D-I-V-A-K-A
12-02-2011, 01:20
Ще ги възобновим, ама нека найстина стане малко топло, защото главната идея е да сме на открито и да си правим веселото кой както знае :)
Не е лоша идея да се съберем пак.. аз съм идвал веднъж, но ще повторя.. :innocent:
Не е лоша идея да се съберем пак.. аз съм идвал веднъж, но ще повторя.. :innocent:
Трябва, а и колата ти е позната на повечето там ;)
Колата ти.. или моята кола.. да наистина.. само да се постопли и сме там
:usaflag:
D-I-V-A-K-A
13-02-2011, 23:56
Трябва, а и колата ти е позната на повечето там ;)
Дааа колата я познаваме много добре :) Иначе, определено като се затопли, възобновяваме срещите ;)
ЪЪъ? Колата ти, колата ми? За коя кола става въпрос? Да не е една тъмносива 146 или се бъркам нещо?
D-I-V-A-K-A
15-02-2011, 12:22
ЪЪъ? Колата ти, колата ми? За коя кола става въпрос? Да не е една тъмносива 146 или се бъркам нещо?
:D Става на въпрос за черна 155-ца ;)
detelazurno
15-02-2011, 13:13
:D Става на въпрос за черна 155-ца ;)
С двигател на мекица :lol_sign:
С двигател на мекица :lol_sign:
Всъщност си върви добре и то доста, макар да не е сгъстена, както беше преди :)
Радвам се поне, че 1,6-чката се отпуши, сега и трябват само едни иридиеви свещи и съм готов за срещите, защото знам, че без иридиеви не приемате :))))))
el-maxico
16-02-2011, 00:38
Za sajaleniq kysno razbiram za tiq sreshti na arena
tezi dni sam na rabota no v petyk shte mina da vidq za kvo ide rech ;)
detelazurno
16-02-2011, 09:35
Za sajaleniq kysno razbiram za tiq sreshti na arena
tezi dni sam na rabota no v petyk shte mina da vidq za kvo ide rech ;)
Кирилица колега, кирилица!
Иначе и да минеш няма да намериш никой. Все още не сме започнали да се събираме.
el-maxico
18-02-2011, 01:52
този петък ще се сабирате ли
нов сам в тези форуми ама 21 00ч ще доида на арената
---------- Post added at 01:52 ---------- Previous post was at 01:48 ----------
аааа
ми хаиде започвайте
този петък ще се сабирате ли
нов сам в тези форуми ама 21 00ч ще доида на арената
---------- Post added at 01:52 ---------- Previous post was at 01:48 ----------
аааа
ми хаиде започвайте
Срещите ще се възобновят, когато се постопли малко времето (следи форума) Още е много студено да стоим навън, и то късно вечер..
kaloiannnnn
18-02-2011, 19:23
когато кажете най много до след седмица и аз ще съм на линия с нов мотор!:kicking:
С оглед метеорологичните прогнози, предлагам на 14.03.2011 да открием сезона с едно кратко мръзнене на положителни температури, може и по-рано да направим сбирката, имам превид като час (за да ни е по-топло все пак) ?
kaloiannnnn
05-03-2011, 17:11
AЗ съм за 14/03/11 в 18:00 18:30h:beer:
D-I-V-A-K-A
05-03-2011, 19:36
Ок на 14.03.2011 официално откриваме сезона на Arena Coast Customs сбирките. Нека часът е 19:00, защото повечето са на работа, а нека се съберем повечко ;)
Там сме, мераклиите да се включват :)
kaloiannnnn
05-03-2011, 19:40
:th_up:
Ок на 14.03.2011 официално откриваме сезона на Arena Coast Customs сбирките. Нека часът е 19:00, защото повечето са на работа, а нека се съберем повечко ;)
:th_up:
А ти да не мачкаш газта до 3000 км, че да не се ядосваш пак ;)
kaloiannnnn
05-03-2011, 21:09
Неее!- бавно и разумно каране вече след тая случка
digitalundgrd
05-03-2011, 21:21
И аз така си виках до 70-тия километър ;) Хахахах
И аз съм там, само да не забравя :drool:
D-I-V-A-K-A
06-03-2011, 02:27
И аз съм там, само да не забравя :drool:
Аз ще се погрижа да ти напомня :punk:
detelazurno
06-03-2011, 02:39
Аз ще си докарам хищника, а той мен :asthanos:
el-maxico
08-03-2011, 19:15
и аз съм там.
Може и аз да намина :drunk:
jumbo797
09-03-2011, 08:55
Стига да съм свободен,ще намина и аз!
За тези, които не са присъствали досега - сбирката е в най-отдалечения край на паркинга (има 2 паркинга, говорим за големия) спрямо кино Арена, в дъното до оградата.
За тези, които не са присъствали досега - сбирката е в най-отдалечения край на паркинга (има 2 паркинга, говорим за големия) спрямо кино Арена, в дъното до оградата.
http://maps.google.bg/maps?f=d&source=s_d&saddr=42.704974,23.291755&daddr=&hl=bg&geocode=&mra=mift&mrsp=0&sz=18&sll=42.704555,23.290871&sspn=0.002791,0.004823&ie=UTF8&ll=42.704503,23.290871&spn=0.00289,0.004823&t=k&z=18
Ей тук да е видно - точка А :)
D-I-V-A-K-A
09-03-2011, 13:06
ТцТц в 7 много рано. :(
И да дойдеш по-късно не е проблем. Сигурно ще поостанем малко, а пък като стане лято, редовно се остава до към 1-2 :evilsmiley:
И да дойдеш по-късно не е проблем. Сигурно ще поостанем малко, а пък като стане лято, редовно се остава до към 1-2 :evilsmiley:
а не се знае и сега до колко ще бъде :D в синоптик го дават в 20:00 да е 12 градуса, мисла, че е перфектният ден за откриване на сезона :super:
detelazurno
10-03-2011, 15:35
а не се знае и сега до колко ще бъде :D в синоптик го дават в 20:00 да е 12 градуса, мисла, че е перфектният ден за откриване на сезона :super:
Ами ние сме казали 19:00. От тук нататък кой когато може да идва. Аз лично ще се позабавя мъничко :gruebel:
:holiday2: Сигурно ще намина!
detelazurno
10-03-2011, 17:19
:holiday2: Сигурно ще намина!
Няма сигурно. Със сигурност! :yes:
Alfaro76
12-03-2011, 19:19
И аз ще дойда, даже ще домъкна и един пешеходен Алфист :grandpa: че горкия виждаш ли минал през една "малка" дупка и сега прави картер :wallbash:
Айдеее още един дизелак въФ клубЪ :meeting:
В началото на протеста са ви заснели :
http://www.vbox7.com/play:f21705cf
Аз няма да мога за 19 часа. Евентуално към 9-10. Ще се обадя да ви видя къде сте.
kaloiannnnn
14-03-2011, 14:27
Аз ще съм на линия 19:00h:picnic:
И аз ще дойда довечера :grandpa:
Ииии сезона беше открит!! :cheers:
D-I-V-A-K-A
15-03-2011, 00:49
Ииии сезона беше открит!! :cheers:
Браво, екстра се получи срещичката, евалата на всички които дойдоха ;) Но само моля другият път да няма пилежи на гуми в паркинга, че хората се оплакват и викат ушевите да ни разгонват и ни рзвалят рахатлъка ;)
И аз съм доволен - поне 15 коли се събрахме:Yeeeehaaa:
detelazurno
15-03-2011, 12:09
Добра срещичка се получи. Много коли, много нещо. Аз дори успях да се размина с някои хора макар да бяхме по едно и също време на едно и също място! Скоро пак ще се съберем и се надявам отново да сме толкова много. И не на последно място, както по-горе дивака е казал, без пилежи, ръчни и тем подобни изпълнения на паркинга! От съседните блокове викат полиция и ни гонят! Не си измислям, тези които посещаваха срещите миналия сезон знаят за какво става върпос. Така че новаците да си вземат бележка, а както изглежда и на старите кучета трябва малко да им се припомни!
И аз съм доволен - поне 15 коли се събрахме:Yeeeehaaa:
Ти кога побегна, не можах дори здрасти да ти кажа :flirt:
Alfaro76
15-03-2011, 21:33
Айдеее още един дизелак въФ клубЪ :meeting:
Това сега как да разбирам, за добре дошъл ли е :bouncing_smiley:
Колеги по нафта сте :))
detelazurno
16-03-2011, 10:40
Всички са добре дошли :)
Mда - станахме 3 145ци с еднакви двг-та, фейсове и джантета... :cheers:
И ся кво?!? Картел ли ще правите? :D
И ся кво?!? Картел ли ще правите? :D
:BIGsmile: добре звучи.. ама си оставаме с чувството за хумор
Alfaro76
16-03-2011, 15:07
Колеги по нафта сте :))
...по нафта да...
но за мен всички СМЕ братя по душа :meeting:
D-I-V-A-K-A
16-03-2011, 18:50
...по нафта да...
но за мен всички СМЕ братя по душа :meeting:
Така е, евала за което ;) :cheers:
D-I-V-A-K-A
17-03-2011, 11:58
Следващата среща е на 18.03 на познатото място от 20:00 часа, очакваме ви, стига времето да е хубаво разбира се :)
Alfaro76
17-03-2011, 20:29
:Yeeeehaaa: там съм :go:
Времето нещо не е на наша страна ако спре да вали ще мина но иначе няма да има смисъл.
Определете и друга дата, все пак тепърва открихме сезона!
Alfaro76
18-03-2011, 17:12
И к'во прайм ся :love_umbrella::hi_temerature::heavy_cry:
detelazurno
18-03-2011, 17:23
И к'во прайм ся :love_umbrella::hi_temerature::heavy_cry:
Правим го според времето - ако не вали го правим, ако вали го плуваме към къщи.
D-I-V-A-K-A
18-03-2011, 17:41
Правим го според времето - ако не вали го правим, ако вали го плуваме към къщи.
Може и да отидем на ОМВ-то на Люлин, но се губи целият смисъл, ако спре да вали до 20:00 сме на Арена-та, ако не ще се съберем или утре или в други ден ;)
Alfaro76
18-03-2011, 17:50
Спря да вали чак слънце пекна в Студентски град :big_heat:
Аз ще направя завойче на Арена пък ако има някой има...
D-I-V-A-K-A
18-03-2011, 17:58
Спря да вали чак слънце пекна в Студентски град :big_heat:
Аз ще направя завойче на Арена пък ако има някой има...
Мммм и при Арена спря, така че има някакви шансове и за днес ;)
Сори, нЕма мо'а да дойда:big_beer:
D-I-V-A-K-A
18-03-2011, 19:35
Сори, нЕма мо'а да дойда:big_beer:
Ееее така ще каже, ние с Митко ви чакаме там ;)
el-maxico
21-03-2011, 20:07
Този петък 25.03 към 20:00ч. на Арената
D-I-V-A-K-A
21-03-2011, 23:35
Този петък 25.03 към 20:00ч. на Арената
Изчакай първо да видим дали ще са свободни повечето хора и ще се съберем ;)
el-maxico
22-03-2011, 19:45
Добре татко.
Чакам твоето да ;)
Alfaro76
22-03-2011, 21:06
Не може ли малко по-рано, да речем към 19ч., който може де...всеки да си каже мнението...
Добре татко.
Чакам твоето да ;)
Дивак, що не си казал че имаш син?:roll2:
detelazurno
23-03-2011, 10:29
Изчакай първо да видим дали ще са свободни повечето хора и ще се съберем ;)
Тате как си позволил на сина си да причини това на колата?! :machinegunner:
Иначе срещичката....правете каквото искате. Аз ако мога ще дойда.
Аз съм пас за срещи до края на седмицата, няма кога.
п.с. Ачо, няма ли да почерпиш ? :hehe:
D-I-V-A-K-A
23-03-2011, 19:02
Дивак, що не си казал че имаш син?:roll2:
Еми и аз сега разбирам:notify:, съжалявам за годините в който съм пропуснал да бъда до теб СИНЕ!
П.П. Срещата ще е на 25.03 от 19:00 часа на познатото място ;)
П.П. Срещата ще е на 25.03 от 19:00 часа на познатото място ;)
Там сме!
Утре живот и здраве излизаме от бокса с нов съединител задни носачи и масалце с филтрите!
D-I-V-A-K-A
23-03-2011, 23:54
Аз съм пас за срещи до края на седмицата, няма кога.
п.с. Ачо, няма ли да почерпиш ? :hehe:
Ще почерпим, чакай само да се юидим малко в пара и сме някъде със сигурност ;)
Там сме!
Утре живот и здраве излизаме от бокса с нов съединител задни носачи и масалце с филтрите!
Оооо ще дадеш едно кръгче(или квадратче)...
Оооо ще дадеш едно кръгче(или квадратче)...
Ест стига да си там :)
el-maxico
25-03-2011, 01:51
Остави ме когато бях на 14.Сам с една потрошена 145ца.
Ама виж ме сега татко :D :D :D
19:00ч съм на Арената колеги.
Излезе ми работа довечера не съм сигурен дали ще успея да дойда ще се опитам, но може да е по късно.
И аз по-рано от 8 едва ли ще успея да дойда
detelazurno
25-03-2011, 10:50
И аз не го виждам да успея перди 20:00.
el-maxico
25-03-2011, 17:53
Еми затова исках 20 00ч ама нали го сменихте за 19 00
По всяка вероятност и аз "че ви посетим" :D
АЗ съм още на работа.....:furious::furious::furious: май днес ще минете без мен..
D-I-V-A-K-A
25-03-2011, 19:07
АЗ съм още на работа.....:furious::furious::furious: май днес ще минете без мен..
Днес поради непредвидени обстоятелства и аз ще пропусна срещата за съжаление :(
Е кво ся 3-ма човека ли ше бъдат :-( Аре да става навалица :static:
Поздрави на всички, ще има ли сбирка тази вечер.
Днес не, засега само след уговорки ги провеждаме, още не са зачестили :)
Alfaro76
01-04-2011, 09:56
Нещо за утре...или?
Ако не, да почвам да разглобявям нещо по нея :BIGsmile:
P.S.
Всъщност утре, ако някой има време за губене,
може да намине към красна поляна да пием кафенце и да дава акъл,
че мисля да я поразглобя малко от тук оттам.
А някой знае ли къде има канал (красна поляна),
за да погледна нещо под нея.
Айде след няколко дена завършвам проекта отнел ми 4 месеца агония ... и ще доведа мръсницата :P
Айде след няколко дена завършвам проекта отнел ми 4 месеца агония ... и ще доведа мръсницата :P
Още ли е мръсница или само така се казва :))
Днес времето е супер, дайте да направим една среща към 6-7?
el-maxico
04-04-2011, 02:22
Дидо с/у Т-маркет има сервиз с канал
---------- Post added at 02:22 ---------- Previous post was at 02:21 ----------
Ще видиш моита там
спуках картер и я правят :(
Alfaro76
04-04-2011, 20:36
Дидо с/у Т-маркет има сервиз с канал
---------- Post added at 02:22 ---------- Previous post was at 02:21 ----------
Ще видиш моита там
спуках картер и я правят :(
Пууу къде го спука бре :chair:, айде не се кахъри ше го оправят.
Да се обадиш като е готова и да направим едно виждане
на Арената и да направиш едно демо с новия картер :go:
Добре колеги, не съм наясно с въпросното мероприятие, до сега не съм идвал на Арена Запад, но като гледам май нещо сте се поотпуснали... предлагам да се съберем скоро, смятам че ще се получи много Nice ;):duel::go:
D-I-V-A-K-A
07-04-2011, 17:52
Добре колеги, не съм наясно с въпросното мероприятие, до сега не съм идвал на Арена Запад, но като гледам май нещо сте се поотпуснали... предлагам да се съберем скоро, смятам че ще се получи много Nice ;):duel::go:
Аз поне до другата седмица съм пас ;) Теб съм те засичал доста пъти по квартала и в Разсадника, поне на аватара колата ти е същата :) Като се постопли още малко, срещите ще са си от най-редовните, както бяха и преди ;)
Като цяло изчакваме да стане жега и да започнем всяка вечер след 21 часа, както беше цялото минало лято :) Но това не пречи нещо епизодично да спретнем, но предполагам другата седмица, поне времето да се пооправи.
дам, стига сме висели пред комп-овете:comphits:
Alfaro76
08-04-2011, 12:14
Ама ние верно се поуспахме...малко:sleepy:
Аз довечера пътувам и се връщам неделя вечерта, та другата седмица евентуално ще ви посетя
Аз поне до другата седмица съм пас ;) Теб съм те засичал доста пъти по квартала и в Разсадника, поне на аватара колата ти е същата :) Като се постопли още малко, срещите ще са си от най-редовните, както бяха и преди ;)
:D напълно е възможно ;-) в разсадника почти не ходя повече от година вече, но като цяло се въртя в областта.. от банишора съм :evilsmiley:
добреее, а събиранията всеки ден ли са верно, както спомена колегата или си има определен ден и час или както се оговорим?
Иначе за другата седмица супер ще бъде :)
D-I-V-A-K-A
08-04-2011, 14:28
:D напълно е възможно ;-) в разсадника почти не ходя повече от година вече, но като цяло се въртя в областта.. от банишора съм :evilsmiley:
добреее, а събиранията всеки ден ли са верно, както спомена колегата или си има определен ден и час или както се оговорим?
Иначе за другата седмица супер ще бъде :)
Попринцип сега като се затопли времето, ще са си всяка вечер, но сега ги правим с предварителна оговорка ;)
kaloiannnnn
20-04-2011, 18:39
21,04 19:00h на арена имам рожден ден съжелявам за промяната на датата !
D-I-V-A-K-A
20-04-2011, 18:45
22,04 19:00h на арена имам рожден ден
Аз няма да имам възможност в петък, ако сте навити за утре ме пишете и мен, ако не, приятно прекарване :big_beer:
kaloiannnnn
20-04-2011, 18:58
21,04 19:00ч:big_beer: на арена
---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:54 ----------
21,04 19:00:meeting::drinking::drinking: на арена
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
Аз няма да имам възможност в петък, ако сте навити за утре ме пишете и мен, ако не, приятно прекарване :big_beer:
Нека да е четвъртък щото стават много които няма да идват!
всеки един е ВАЖЕН!:tequilla::drunk:
Alfaro76
20-04-2011, 21:46
:bravo:Ейй добре, че се намери повод някой да ви разбуди :sleepy:,
ама вие пак не та не, той ДИВАКА се работа има начи...бизнесмен ше дойде, саааамо оправдания от него чуваме напоследък :Silent:
Аз ще намина :go:
kaloiannnnn
20-04-2011, 21:53
ама вие пак не та не, той ДИВАКА се работа има начи...бизнесмен ше дойде, саааамо оправдания от него чуваме напоследък :Silent:
Обеща че ще дойде
Дано няма много навалица на паркинга, че нали четвъртък са по-евтини билетите в кината
Аз в 19:00 ще съм там :-)
И аз ще дойда, само ще се разбера с някой да ме вземе, че колата ми ще е в жената :)
kaloiannnnn
20-04-2011, 22:23
И аз ще дойда, само ще се разбера с някой да ме вземе, че колата ми ще е в жената :)
ще пратя някой с моята да те вземе ако тряя
Споко, със сигурност ще дойда :)
D-I-V-A-K-A
20-04-2011, 23:09
Е то де да беше работа, ама за съжаление са все проблеми, ама му се вижда края :dance: . Но за утре съм сигурен и съм там :)
Дано няма много навалица на паркинга, че нали четвъртък са по-евтини билетите в кината
Аз в 19:00 ще съм там :-)
Ако има навалица, като се съберем, най-лесно е да мръднем до някъде другаде ;)
Е то де да беше работа, ама за съжаление са все проблеми, ама му се вижда края :dance: . Но за утре съм сигурен и съм там :)
Споко, дивака скоро ще стане играчор! Сигурен съм на 99 %
А аз утре може да дойда.... пиян..... евентуално... да дойда... :tequilla:
Alfaro76
21-04-2011, 09:54
:Yeeeehaaa: Ако стане така,
искам да има колона от 20 коли...поне :bounce8:
detelazurno
21-04-2011, 10:09
Ибасимус! Ако е за днес има вероятност да пропусна. Първо съм на работа до 19:00 и второ може да имам малко лична работа после. Но в случай, е успея да дойда, Ники, ще ти звънна да се разберем да те посаберем лекичко :)
И аз ще се пробвам довечера, но по-късно.
Ачо, ще ти звънна, ако заидвам към Арената.
D-I-V-A-K-A
21-04-2011, 14:04
И аз ще се пробвам довечера, но по-късно.
Ачо, ще ти звънна, ако заидвам към Арената.
Ок бате, нямаш проблеми ;) Ще те чакаме :)
Малко по късно ме бройте и мен. :drive::go:
Последно съм си с колата :)
Ееее много късно базбрах за срещата иначе щях да мина с помпачката ... другия път ... :)
Аз минах към 10:45 ама само видях как Tedo и още един колега излизаха от паркинга, а вътре нямаше никой. Мноо сте бРЪзи с тия срещи :D
D-I-V-A-K-A
26-04-2011, 23:33
Хайде колеги утре 27.04 да направим едно събиране на добре познатото ни място, че да убием малко време, надявам се и аз утре да съм си взел кучката, че да не идвам отново с катафалката :drive:
Ако искате да пуснем в действие Аrena Coast Customs-имам предна главина за смяна ама трябва някой да носи инструменти че нямам
D-I-V-A-K-A
26-04-2011, 23:37
Ако искате да пуснем в действие Аrena Coast Customs-имам предна главина за смяна ама трябва някой да носи инструменти че нямам
Инструмента ти е подсигурен, имам и флошка за главината, така че не се притеснявай, ако решиш, че ще се сменя звънни само да взема инструмента и работата я считай за свършена ;)
На кое му викаш фложка ли вложка както се пише там аз няма да избивам лагера ми направо цялата главина както е с шенкела, кво ше се занимавам с глупости
Аз така дясната я смених ама не се сетих овреме да сменя и лявата
D-I-V-A-K-A
26-04-2011, 23:42
На кое му викаш фложка ли вложка както се пише там аз няма да избивам лагера ми направо цялата главина както е с шенкела, кво ше се занимавам с глупости
Аз така дясната я смених ама не се сетих овреме да сменя и лявата
Еми ок, нямаш проблеми, имаш подсигурено професионално гедоре, така че ще я оправим, нямаш грижи ;)
То какви ли не ремонти е виждал паркинга на арената :)))
D-I-V-A-K-A
26-04-2011, 23:53
То какви ли не ремонти е виждал паркинга на арената :)))
Ммм да, то не бяха тенекеджийски работи, бояджийски, тунинг.... а скоро има вероятност и диагностика да можем да правим ;) Абе развиваме се ;)
Бройте ме.
Ще се видим довечера. Поздрави!
kaloiannnnn
27-04-2011, 12:26
Охоо и аз съм за ма ако вали ко прайм?
Охоо и аз съм за ма ако вали ко прайм?
ОМВ след тунела
kaloiannnnn
27-04-2011, 12:42
ОМВ след тунела
Е това е днес съм много задрямъл дауеее верно!
начи колко часа викате казвате?
D-I-V-A-K-A
27-04-2011, 12:48
Е това е днес съм много задрямъл дауеее верно!
начи колко часа викате казвате?
19:00 ;)
ALF_RO_DiTa
27-04-2011, 13:51
Аз няма да мога да дойда, майка ми днес има Р.Д. :innocent: Другият път може да се включа. :-P
Аааабе нещо вали май, нз дали ше идвам.
П.П. Още повече съм на работа до 19.00...
Като гледам кво е времето днеска няма да сменяме главина
В 19:00 на арената и после се местим, така ли?
D-I-V-A-K-A
27-04-2011, 16:54
Като гледам кво е времето днеска няма да сменяме главина
В 19:00 на арената и после се местим, така ли?
Да, така ще го направим, поне докато се съберем и след това ще го решим ;)
Нови печки като цяло приемате ли??? :grin::boo: Не съм много сигурен че ще успея де, но все пак бих пробвал ако нямате нищо против ;)
:D Пробвай, най-много да ти хареса и да почнеш да идваш по-често
Alfaro76
27-04-2011, 23:37
За утре някой ще се запише ли? 19ч. :clap2:
За утре някой ще се зашише ли? 19ч. :clap2:
Ти да не си се хванал за шишето :big_beer: , гледам бъркаш буквите :bouncing_smiley:
Аз съм пас за утре
кво правите на тия срещи бегате ли се или кафенце нещо?
Alfaro76
28-04-2011, 00:28
Ти да не си се хванал за шишето :big_beer: , гледам бъркаш буквите :bouncing_smiley:
Аз съм пас за утре
Еееее по тва време на всеки може да се случи де :scherzkeks:
D-I-V-A-K-A
28-04-2011, 02:02
кво правите на тия срещи бегате ли се или кафенце нещо?
От всичко има, събираме се, за да си правим веселото ;) Аз най-вероятно и утре съм на линия ;)
Айде ще се постарая да дойда!
kaloiannnnn
28-04-2011, 10:39
Айде ще се постарая да дойда!
Eee забравихме те намери 5 минутки де!