View Full Version : МОНДИАЛ 2006
ЗИЗУУУУ - ДО-ВИ-ЖДА-НЕ :)))))))))))))))))) И що злобееш, би ли ми обяснил :evil: ? Зидан е един от най-великите в историята на футбола, според мен ще бъде редом с Пеле и Марадона :!: Италианците имат големи играчи, но след тия аванти в мача с Австралия не заслужаваха титла :evil: .
С тази селска проява където е направи е "много велик" направо нямам думи!
чак пък злоба :))))) не трябва да си изпуска нервите така ;)
хахах :) провокации има и ЩЕ има винаги ;)
играчите които имат нерви се справят, другите удрят противниците с глава в гърдите :)))
ЗИЗУУ - Аут през задната врата ;)
georgievst
10-07-2006, 00:09
Отборите бяха толкова равностойни, че титлата се реши на милиметри. Хайде лека нощ на всички ! Да дърпаме шалтера . Предлагам нова тема - Ще класира ли Стоичков националния отбор за европейското ?
кое им беше равностойното бе бате, кое ??
ти да чу нещо за Тоти, за Жакуинта, за Дел Пиеро ??
те нямаха никаква мисъл в играта си, освен да рушат
и затва играчите на мача са Канаваро и Гатузо , е неам думи за такъв световен шампион, дето ше му помним защитниците и вратаря...
абе майната му де, и по лоши варианти сме виждали ;)
georgievst
10-07-2006, 00:16
кое им беше равностойното бе бате, кое ??
ти да чу нещо за Тоти, за Жакуинта, за Дел Пиеро ??
те нямаха никаква мисъл в играта си, освен да рушат
и затва играчите на мача са Канаваро и Гатузо , е неам думи за такъв световен шампион, дето ше му помним защитниците и вратаря...
абе майната му де, и по лоши варианти сме виждали ;)
А на французите кое им беше по-доброто и защо не вкараха гол? Тази дузпа в началото изобщо имаше ли я ? Първото полувреме беше изцяло за Италия.
шампиона си е заслужен и тва е :)
франция с нищо не показа, че иска победата.... този път номера не им мина
а за Италия.... Матераци има нужда от специални поздравления.... свириха му смешна дузпа.... вкара гол! и после имаше нервите да отбележи поредната решителна дузпа!
дел пиеро си свърши работата, умее да задържа топката, точни пасове и най-важното - поредния пирон в дърташкия кофчег пълен с петли :)
Измислена дузпа, отменен чист гол на Италия, греда на Лука Тони. Накрая адзурите бяха изморени , защото предният мач играха 120 мин. а що се отнася до Зидан въобще не може да се мери с Пеле , Марадона и т.н. а постъпката му сама говори за себе си и това не му е за първи път.
trustworthy
10-07-2006, 08:33
Зидан си е най-добрия футболист на първенството, мисля, че няма спор. Това, че го изгониха в 110-та минута не означава кой-знае какво. Все пак в такъв момент нервите трудно издържат. Иначе мисля, че Матераци определено беше колорита на мача. Мен лично ме изкефи много
virusalfa
10-07-2006, 08:55
шампиона си е заслужен и тва е :)
франция с нищо не показа, че иска победата.... този път номера не им мина
а за Италия.... Матераци има нужда от специални поздравления.... свириха му смешна дузпа.... вкара гол! и после имаше нервите да отбележи поредната решителна дузпа!
дел пиеро си свърши работата, умее да задържа топката, точни пасове и най-важното - поредния пирон в дърташкия кофчег пълен с петли :)Шо си е заслужен шампионо,бе?! Дееба и наскосираковците измислени,дееба! Това е най-поръчковия финал в историята на футбола!Идете проверете залозите какви са и тогава ше си праим моабет,става ли?Бразилия беше най-неизгодния вариант за букмейкърите,това не е футбол,а една гигантска пералня на пари!Кур за футболо! Ебати тъпия спорт!!!
Ако такъв отбор заслужава да се нарича "най-добър" в света, ебем ти и играта, ебем ти и спорта. Не знам защо, но спокойно приех загубата на французите. Не че са ми любими, но втори Зидан скоро няма да има. Жалко за червения картон / доколкото ги познавам циганите от ботуша, оня сигурно го е псувал /, но дузпата не се сещам кой друг щеше да я бие така. Доволен съм заради Дел Пиеро - друг голям, който заслужаваше своята радост. Останалите са пълнеж, за който никой няма да си спомня след години. И все пак - яд ме е, че старата гвардия не успя да направи сензацията.
Оня там дето си увил знамето като забратка като му даваха медала какво е бре? :evil: Баба Яга или световен шампион :sick:
А треньора на Франция си сложи медала в Джоба на сакото :shock: :shock:
NO comment
Аз лично съм доволен от финала щото франсетата винаги ми е харесвало да падат още когато Емо ги заколи на Парк де....
Иначе най-много ми харесаха дузпите....всички бяха перфектни, а с малко повече къмет и Трезеге можеше да вкара и да има още
Жалко за червения картон / доколкото ги познавам циганите от ботуша, оня сигурно го е псувал /.
Наистина жалко за картона! Жалко, не защото не беше заслужен, а защото по този начин Зидан се изплю на цялата си кариера. Изключителен футболист, с много интелект, но само футболен. За циганите.....ами постъпката на Зидан беше истинска цигания - , първосигнална, без грам мисъл. Каквото и да му е казал Матераци, Зидан няма право да реагира така. Да не говорим, че Зидан подхвана разговора, така че не можем да знаем кой кого е напсувал.
Ако циганина от ботуша беше невинен като ангелче, нямаше да се превива като изкормен, а щеше като мъж да му отнесе главата ! И на мен някой да ми каже нещо от рода на "алжирски циганин", и аз ще го сваля на земята ! Айде сега всички, които дружно оплюват Зидан, честно да кажат как ще реагират на нещо такова. И не ми разправяйте, че Матераци е коментирал парниковият ефект например. Квото и да е казал, целта му беше да се превива после на земята. Знаеш ли кога на италианец ще кажеш нещо за майка му и той ще гледа като агънце ...
айде бе, всеки които малко или много е играл нещо, футбол , баскет или каквото и да е, знае за какво са провокациите.... трябва да си истинско перде...
пък и все пак не играеш в квартала дето веднага ще извадиш юмруците ;)
в никакъв случай не може да се оправдае Зидан. още повече това се случва на ФИНАЛА ..... ехооо! ФИНАЛ говори ли ти нещо!
за психика питай Матераци, дето му свират дузпа, вкарва гол, изкарва Зидан и после вкарва дузпа!
мислиш ли че франсетата не говорят мръсно по терена... няма играч който да не се бута, да не псува когато може и тн ;)
... няма играч който да не се бута, да не псува когато може и тн ;)
да, няма, ама някои за това излизат на терена основно :) като новите световни шампиони - да бутаме, да блъскаме топката, да ни дадат някоя дузпица, да вкараме некво измислено голче, да се въргаляме после, да се превиваме, да се носим с носилки по терена, бе да минат там некви 90мин пък дано не са ни вкарали гол... откакто ги помня са все такива :) Последните две минути на мача с Германия са некво изключение ... Как ме е яд че САЩ не им накъсаха ританките ...
аз пък се кефя че САЩ отпаднаха :) баси самочувствието имат тия янки....
а за Италия .... това е живота пич, някой играят, други печелят ;)
тази седмица обещавам да се напия с кеф по повод титлата!
http://youtube.com/watch?v=j1i_l0OeeMc
а за Италия .... това е живота пич, някой играят, други печелят ;)
Да, прав си - някои футболисти играят, други печелят от черно тото :) Особено се сещам за едни в момента, вчера на единият му вкараха една дузпа - както в махалата големите батковци се подиграваха на хлапетата :)
lazy, ти от коя планета падаш?! Никой не е казал, че Матераци е невинен като агелче, но не говори глупости като Петър Василев. Провокацията си е провокация, я ми кажи ти какво щеше да говориш ако Матераци ей така, беше отвинтил главата на Зидан (щото като го гледам Матераци има данните да го нарпави). Щеше ли да кажеш, че Зидан е циганин, защото е провокирал Матераци?!?! Те ако се биеха за всяка псувня - много малко мачове щяха да завършват.
Ако циганина от ботуша беше невинен като ангелче, нямаше да се превива като изкормен
Я помисли теб ако така те "изкорми" някой дали няма да се превиваш - не можеш да знаеш дали не го е заболяло наистина-всъщност можеш - накарай някой да се засили от 5-6 метра, ти се отпусни и след като видиш небето, ще знаеш дали боли, или не
а щеше като мъж да му отнесе главата
Не знам дали знаеш, но това е футбол, не К1! Не знам дали знаеш, но това е финал на световно първенство, а не мачле в махалата. А пък може и да е страхливец и за това да не се е сбил :)
Айде сега всички, които дружно оплюват Зидан, честно да кажат как ще реагират на нещо такова
Въпреки, че не съм от тия, които плюят Зидан (плюя само глупавата му постъпка), ще кажа честно: ти ми дай няколко милиона, прати ме на финал за световната купа и после ме питай дали като последния балък ще си изкарам червен картон, щото някой си (според теб циганин) ми бил казал нещо - по-скоро ще му тегля една тлъста, може и да му влеза малко по-остро, но да го ударя с глава......това не бих направил!
Квото и да е казал, целта му беше да се превива после на земята
А какво му каза Зидан преди това?! И каква ли е била неговата цел?!
Знаеш ли кога на италианец ще кажеш нещо за майка му и той ще гледа като агънце ...
Не знам....на финал на световно първенство - как ти се струва - дето се вика: Great timing!
П.П. Може и да си голям фен на Франция и Зидан, но снощи "Зизу" направи най-голямата глупост в кариерата си - жалко, че една иначе бляскава кариера завърши по такъв нелеп начин! А да се оправдава постъпката му с провокация е глупост достойна да излезе от устата само на Петър Василев, но не и на здраво мислещ човек!
Абсолютно съм съгласен с SIS :wink:
Глей сега SIS, някъде да съм написал, че някой тук от нас говори глупости ? Различната гледна точка не означава, че другият е глупак, нали ?
По темата : ако още не си разбрал какво искам да кажа - ще опитам малко по-бавно, въпреки че виждам старателно си чел постовете ми. Ти по-нагоре определи постъпката на Зидан като "циганска". Е, според мен е глупава, но не и циганска. Провокацията на Матераци не е глупава, даже напротив, но е циганска ! Сега ако искаш прочети пак кво съм писал и виж дали има глупости някъде ...
аре па вие бе
последен мач му е на момчето
кога ако не сега ще пробва да нокаутира некой гаден макаронаджия
:drums: :roll2: :tongue:
аре па вие бе
и аз точно тва си мисля, ако не му беше последен мач, сигурно нямаше да го направи;)
ама си е рекал "еба го ако и в последния ми мач не вкарам една овнешка на тоя циганин" :)
и си е прав, удри деба ийната... е казано ;)
Айде по темата малко :lol: :lol: :lol:
http://tonaz.altervista.org/zidane.html
айде бе, всеки които малко или много е играл нещо, футбол , баскет или каквото и да е, знае за какво са провокациите.... трябва да си истинско перде...
пък и все пак не играеш в квартала дето веднага ще извадиш юмруците ;)
в никакъв случай не може да се оправдае Зидан. още повече това се случва на ФИНАЛА ..... ехооо! ФИНАЛ говори ли ти нещо!
за психика питай Матераци, дето му свират дузпа, вкарва гол, изкарва Зидан и после вкарва дузпа!
мислиш ли че франсетата не говорят мръсно по терена... няма играч който да не се бута, да не псува когато може и тн ;)
Мда де всеки ,който малко или много е играл нещо знае какво са провокациите :!: И точно защото не се играе в квартала нервите не издържат. Като толкова го плюеш Зидан вземи малко прочети пресата от различните страни за последния месец и след това говори за здрави нерви и ,че трябва да си перде. Ми те го расипаха от подигравки...стар бил,незнам си какъв бил,при положение,че им скрива топката на всичките. А като погледнеш повторението ,даже колега е дал линк към него две три мнения отгоре,се вижда как Зидан прави знак с ръка за да се извини ,продължава и след това изведнъж тръгва обратно за да го удари. Ми да го беше праснал в главата поне да му чупи носа,че да го запомнят още по-добре.
Не споря кой е играл по-добре ,но немога да разбера,за кво някой играч като е добър всички му завиждат и са против него?
За кво ли му завиждат - ето защо :
" Зинедин Зидан бе обявен за “Най-добър играч“ на Световното първенство по футбол.
Капитанът на френския национален отбор бе определен за носител на “Златната топка“, въпреки червеният му картон в 110-ата минута на финала срещу Италия. Зидан получи 2012 точки в допитването до медиите. Втори, с 1977, остана италианският капитан Фабио Канаваро, а третото място е за Андреа Пирло със 715.Зидан не започна по най-добрия начин първенството и показа доста бледи игри в първите две срещи от предварителната група срещу Швейцария и Южна Корея. Отгоре на всичко получи два жълти картона и пропусна решителния двубой с Того. Капитанът на “петлите“ сякаш се преобрази във фазата на елиминациите и с блестящо представяне срещу Испания, Бразилия и Португалия поведе “петлите” съм финала. Там плеймейкърът откри резултата от дузпа, но изпусна нервите си в продълженията и бе изгонен за удар с глава срещу Марко Матераци. С наградата за “Най-добър играч” на Световното бе сложен край на блестящата кариера на френския маестро. "
Те тия медии май наистина разбират повече от футбол, отколкото от театър :)
Мда де всеки ,който малко или много е играл нещо знае какво са провокациите :!: И точно защото не се играе в квартала нервите не издържат. Като толкова го плюеш Зидан вземи малко прочети пресата от различните страни за последния месец и след това говори за здрави нерви и ,че трябва да си перде. Ми те го расипаха от подигравки...стар бил,незнам си какъв бил,при положение,че им скрива топката на всичките. А като погледнеш повторението ,даже колега е дал линк към него две три мнения отгоре,се вижда как Зидан прави знак с ръка за да се извини ,продължава и след това изведнъж тръгва обратно за да го удари. Ми да го беше праснал в главата поне да му чупи носа,че да го запомнят още по-добре.
Не споря кой е играл по-добре ,но немога да разбера,за кво някой играч като е добър всички му завиждат и са против него?
не споря за качествата на Зидан, дори преди финала някъде бях написал че отбора им е Зидан, Бартез и останалите, следя го Зидан още от времето му в Бордо.... та запознат съм с качествата му.. няма спор :) Въобще каква техника има, лидершип и останалите качества... дума не може да се каже.
но е факт, и ДА, ще го плюем, щом в финалния мач се изложи като мангал :) а според теб БРАВО ли да му викаме :) или да си мълчим, и нищо да не казваме, да не коментираме щото тва е ЗИДАН?
айде нема нужда, а?
Абе то и Стоичков можеше да има две Златни топки ама нали Бастен с контузия си прекрати кариерата и му я дадоха за сметка на по-заслужаващия.
Уточнявам че не успорвам качествата на Зидан или наградата просто констатирам, че в доста случай тия награди не са толкова обективни.....
... но е факт, и ДА, ще го плюем, щом в финалния мач се изложи като мангал :) а според теб БРАВО ли да му викаме :) или да си мълчим, и нищо да не казваме, да не коментираме щото тва е ЗИДАН?...
А понеже е Зидан и затова се "изложи като мангал", а ? А Роси, дето го изгониха за 4 мача за скрит удар в лицето / ако мине нали така / , той не е мангал щото не е Зидан ?
не споря за качествата на Зидан, дори преди финала някъде бях написал че отбора им е Зидан, Бартез и останалите, следя го Зидан още от времето му в Бордо.... та запознат съм с качествата му.. няма спор :) Въобще каква техника има, лидершип и останалите качества... дума не може да се каже.
но е факт, и ДА, ще го плюем, щом в финалния мач се изложи като мангал :) а според теб БРАВО ли да му викаме :) или да си мълчим, и нищо да не казваме, да не коментираме щото тва е ЗИДАН?
айде нема нужда, а?
Нали ти казвам,поне да му беше счупил носа,че да го запомнят още по-добре!
А и тоя "МАНГАЛ",просто не е истина колко е добър като човек и какво прави извън терена ,малко са футболистите ,които са като него!
А понеже е Зидан и затова се "изложи като мангал", а ? А Роси, дето го изгониха за 4 мача за скрит удар в лицето / ако мине нали така / , той не е мангал щото не е Зидан ?
еее Роси не е актуален :) пък и него мисля че го дискутирахме вече.... може и да не е било в този форум де :) но Роси е стара тема... Зидан! е това е актуално :))))))
Нали ти казвам,поне да му беше счупил носа,че да го запомнят още по-добре!
да, веднъж паднал на земята, после с ритници! бой бой.... да дойде и Анри и двамата като го почнат....
хахахах :))) точно като едно време като бяхме деца, съберем се 2-3ма и отупаме новия :)
аре па вие бе
Споко бе - ние от ПФК "Бацова махала" ще го купим - бяхме пратили съгледвачи - казаха че бил стар, че не се вписвал в стила ни - ама след вчерашния мач - единодушно взехме решение с подкрепата на кооперацията и продажбата на елитни телета да купим Зидан. Има заложби - ще го научим и на други удари без топка :D :D :D
lazy, да говориш глупости и да си глупак са две коренно различни неща. Не съм казал, че си глупак, но просто е глупост да оправдаваш такава глупава постъпка по такъв глупав начин. Фен си на Зидан - супер и аз го харесвам като играч, но е факт, че снощи се изложи. Всеки има право да говори каквото си иска, това че аз (пример - не се връзвай, моля те) казвам нещо, което не ти харесва, не ти дава правото да ме застреляш, нали? А Зидан постъпи цигански, не толкова заради удара, а защото без Матераци да е имал физически контакт с него, Зидан го удари, а след това имаше наглостта да си остане в игра, че и да спори за червения картон. Както ти каза, ако беше мъж, щеше да "трупяса" Матераци, да сдаде капитанската лента и да напусне с високо вдигната глава, а не посран (както стана снощи). Ако постъпката на Матераци е била циганска, то тогава всички спортисти и повечето от махленските мачлета са цигани. И въобще, при положение, че Зидан влезе в словесен спор с Матераци, не виждам защо обвинявате защитника?! Какво му каза Зидан? Ти сигурен ли си, че Зидан не го е напсувал пръв?!
П.П. И още нещо, фенщината си е фенщина, но нека бъдем обективни и да не говорим избирателно
от спорт1.бг (не завиждам на никой за нищо - е може би малко на Брад Пит, щото се топли с Анджелина :twisted: )
“Ангелът на “сините” се превърна в дявол”, написа “Льо Паризиен”. “Разбитата мечта на “Leus Bleus” е заглавието на “Фигаро”. “Екип” нарече постъпката на Зидан “глупава”.
“Зидан, ти знаеш, че най-трудна за разбиране е мисълта защо националният отбор, твоят отбор, не спечели финала?! Как да обясним на десетки милиони запалянковци защо ти удари Матераци десет минути преди края на допълнителното време? Какво да кажем сега на нашите деца, които вземат пример от теб? Как можа това да се случи с човек като теб?”, задава своите въпроси към Зизу изданието.
“Ангелът на “сините” се превърна в дявол”, написа “Льо Паризиен”. “Разбитата мечта на “Leus Bleus” е заглавието на “Фигаро”. “Екип” нарече постъпката на Зидан “глупава”.
“Зидан, ти знаеш, че най-трудна за разбиране е мисълта защо националният отбор, твоят отбор, не спечели финала?! Как да обясним на десетки милиони запалянковци защо ти удари Матераци десет минути преди края на допълнителното време? Какво да кажем сега на нашите деца, които вземат пример от теб? Как можа това да се случи с човек като теб?”, задава своите въпроси към Зизу изданието.
Това май си го е измислил някой много умен журналист :lol:
Заглавията са съвсем други :)
Le Figaro - "L'Italie arrache la Coupe du Monde" - никъде не се говори за разбити мечти...
Le Parisien - "MERCI!" - тук пък незнам как с една дума която всички знаем какво означава са успяли да кажат,че ангелът се е превърнал в дявол
L'Equipe - "Regrets Eternels" ....
Постъпката беше глупава,но може би и не неоправдана,всичко си има граници,кофти само,че дузпите се играха без трима фаворити за Франция.
Ако такъв отбор заслужава да се нарича "най-добър" в света, ебем ти и играта, ебем ти и спорта. Не знам защо, но спокойно приех загубата на французите. Не че са ми любими, но втори Зидан скоро няма да има. Жалко за червения картон / доколкото ги познавам циганите от ботуша, оня сигурно го е псувал /, но дузпата не се сещам кой друг щеше да я бие така. Доволен съм заради Дел Пиеро - друг голям, който заслужаваше своята радост. Останалите са пълнеж, за който никой няма да си спомня след години. И все пак - яд ме е, че старата гвардия не успя да направи сензацията.
Много е лесно да обиждате не знам какви си били италянците и т.н. но фактите говорят друго. Италия е световен шампион и никой не можа да ги победи, никой не можа да им вкара гол освен този от дузпа, двама от играчите на Италия са сред най-добрите футбулисти на първенството, тези които ги е яд на тези факти плюят и се изразяват аругантно, няма страшно ще им мине но Италия ще си остане световен шампион за 2006. Поздрав на всички фенове на адзурите и наздраве за титлата :D :D :D
virusalfa
10-07-2006, 16:30
Много е лесно да обиждате не знам какви си били италянците и т.н. но фактите говорят друго. Италия е световен шампион и никой не можа да ги победи, никой не можа да им вкара гол освен този от дузпа, двама от играчите на Италия са сред най-добрите футбулисти на първенството, тези които ги е яд на тези факти плюят и се изразяват аругантно, няма страшно ще им мине но Италия ще си остане световен шампион за 2006. Поздрав на всички фенове на адзурите и наздраве за титлата :D :D :DШО,ШО?! Бате,ако не им бяха дали оная кирлива дузпа на тия шлякатарници срещу Австралия,щеха да ядат снощи спагети у Торино и да духат макарони!Така ми се струва,и не ми пречи да си се изразявам арогантно точно па срещу тия нещастници! А от тях това келеме с татуировки по ръцете е най-големия отвратяга!
айде нема нужда, а?А бе ПИЧ ти гледал ли си поне 5 мача на Интер :?: :?: :?: защото Матераци на всеки 5-6 мача/образно казано/получава червен картон и то за какви нарушения,такива дето и Трифон не е правил :shock: :shock: :shock: Аре стига сте плюли най-великия играч на света.Той по-принцип е от тези дето трудно си сдържат нервите и правят доста груби нарушения но в този списък е и Матераци така че нема кво да се спори :idea: :idea: :idea: Зидан си е Зидан неговата бляскава кариера завърши не по най-добрия начин ма кво да се прави късмет.Да е жив и здрав и занапред да учи малките надежди в Реал Мадрид на неговите финтове/най-вероятно ще стане треньор в детско-юношеската школа на клуба/
П.С.А за колегата дето каза че Зидан нямал място сред Мардона и Пеле да си яде ушите ще му кажа :evil: :evil: :evil: Да не казвам че въобще немогат да се сравняват защото едно време футбола е бил друг,Пеле има над 300 гола ама 250 от тях на плажа/не че не го уважавам но си е истина а и Бразилия винаги ми е на сърцето/
virusalfa
10-07-2006, 16:39
айде нема нужда, а?
Много е лесно да обиждате не знам какви си били италянците и т.н. но фактите говорят друго. Италия е световен шампион и никой не можа да ги победи, никой не можа да им вкара гол освен този от дузпа, двама от играчите на Италия са сред най-добрите футбулисти на първенството, тези които ги е яд на тези факти плюят и се изразяват аругантно, няма страшно ще им мине но Италия ще си остане световен шампион за 2006. Поздрав на всички фенове на адзурите и наздраве за титлата :D :D :DШО,ШО?! Бате,ако не им бяха дали оная кирлива дузпа на тия шлякатарници срещу Австралия,щеха да ядат снощи спагети у Торино и да духат макарони!Така ми се струва,и не ми пречи да си се изразявам арогантно точно па срещу тия нещастници! А от тях това келеме с татуировки по ръцете е най-големия отвратяга!
А защо изгониха Матераци в този мач и дори да нямаще дузпа не се знаеще какво ще стане.
virusalfa
10-07-2006, 16:48
БАТЕ,АРЕ ДА ТЕ ВНЕДРЯ У ГЛОБЕТ,АКО СИ СЪГЛАСЕН,ШЕ ПИТАМ ТИЯ ГЛАВУРИ ОТ ПИРИН-СС,ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛОБЕТ-ЗАЛАГАНИЯ,ШОМ СИ ТОЛКО СВЕТНАТ :idea:
[quote="
П.С.А за колегата дето каза че Зидан нямал място сред Мардона и Пеле да си яде ушите ще му кажа :evil: :evil: :evil: Да не казвам че въобще немогат да се сравняват защото едно време футбола е бил друг,Пеле има над 300 гола ама 250 от тях на плажа/не че не го уважавам но си е истина а и Бразилия винаги ми е на сърцето/
Аз ушите ще си ги ям ако искам но времето ще покаже дали Зидан ще остане спед легендите на футбола което лично ме съмнява.
[quote="
Аз ушите ще си ги ям ако искам но времето ще покаже дали Зидан ще остане спед легендите на футбола което лично ме съмнява.То вече няма за кога бре пич ама си мисля че кариерата му е достатъчно бляскава спечелил е всичко което може да се печели :idea: :idea: :idea: и геният му във футбола доста малко хора са го имали/наркоманчето има доста по невзрачна кариера,но въпреки това е велик/ :idea: :idea: :idea:
Аз ушите ще си ги ям ако искам но времето ще покаже дали Зидан ще остане спед легендите на футбола което лично ме съмнява.
чак легенда няма да остане, ще се споменава чат пат... имат си вече една Платини ;)
винаги ще е Платини.... и ... зидан ;)
до Мъри, гледал съм някой и друг мач на Интер... случва се, още повече че се занимавам с залагания :))))) знаем за Марко Магарето..... ама какъв номер извъртя на 'легендата' на финала а ;)
БАТЕ,АРЕ ДА ТЕ ВНЕДРЯ У ГЛОБЕТ,АКО СИ СЪГЛАСЕН,ШЕ ПИТАМ ТИЯ ГЛАВУРИ ОТ ПИРИН-СС,ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛОБЕТ-ЗАЛАГАНИЯ,ШОМ СИ ТОЛКО СВЕТНАТ :idea:
No comprende
чак легенда няма да остане, ще се споменава чат пат... имат си вече една Платини ;)
винаги ще е Платини.... и ... зидан ;)Ееееее стига бре с тия глупости :screwy: :screwy: :screwy:
virusalfa
10-07-2006, 16:57
No comprende gumneripo,fpoqkhb ;wioejxpozdm;286509812jtrytyuioopp[p1324635324768574354354734324324324543657654edfjlk julqwd
Тебе па кой те натиска,та дзвониш?Не видиш ли,че това е отговор на Пъвлин? :roll:
santo_traficante
10-07-2006, 16:58
на времето така се караха за футбол старци разбойници пред централна баня на чешмичките :lol: :lol: :lol:
на времето така се караха за футбол старци разбойници пред централна баня на чешмичките :lol: :lol: :lol:
е същата работа :) понеделник, остава 1 час до края на работния ден... лаф да става :)
та докъде стигнахме със Зидан :)
Футболът е страст затова.
santo_traficante
10-07-2006, 17:02
хаха абе страст ама се разправяте за глупости :P :P :P
[quote="
Аз ушите ще си ги ям ако искам но времето ще покаже дали Зидан ще остане спед легендите на футбола което лично ме съмнява.То вече няма за кога бре пич ама си мисля че кариерата му е достатъчно бляскава спечелил е всичко което може да се печели :idea: :idea: :idea: и геният му във футбола доста малко хора са го имали/наркоманчето има доста по невзрачна кариера,но въпреки това е велик/ :idea: :idea: :idea:
Не мога да разбера защо говорите с такава злоба, а головете които е вкарал Марадона няма кой да ги повтори, изключвам този вкаран с ръка но все пак и той беше гениален.
след малко ако не се поуспокоите ше доде горския;)
е марадона няма какво да го месим тук...
но наистина и аз забелязвам че от едно обикновенно обсъждане се обръща на злоба :)
аре няма значение, лаф да става :)
Нема никва злоба пичове :cheers: :cheers: просто явно вие не искате да признаете че Зидан е ВЕЛИК :bowdown: :bowdown: :bowdown: :clapping: :clapping:
Нема никва злоба пичове :cheers: :cheers: просто явно вие не искате да признаете че Зидан е ВЕЛИК :bowdown: :bowdown: :bowdown: :clapping: :clapping:
велик е бате :) велики глави цепи :) финални такива 8)
... Не съм казал, че си глупак, но просто е глупост да оправдаваш такава глупава постъпка по такъв глупав начин...
Дали оправдавам / по глупав според теб начин / или обяснявам разликата между "глупава" и "циганска" постъпка е въпрос на гледна точка. Дали постъпката в конкретния случай е чак толкова глупава е също въпрос на гледна точка. Аз казах ли ти, че обясняваш глупаво нещата ? Не, айде тогава да си кажа кво мисля, без някой да ми обяснява от позицията на оня горе, че плещя глупости ...
За какво да го коря Зидан ? Да, можеше да остане - и кво от това ? Щеше да вкара нов гол ? Ми той почти не движеше вече. Щеше да помогне на отбора до края ? Ми мача си вървеше негласно към дузпи. Щеше да цунка Трезеге по крака, за да вкара ? Съдбата просто си върна на Трезеге и на Италия за Евро 2000. Това си беше едно нещастно първенство по надлъгване, надхитряне, пестене на сили, сметки. Чисто футболните качества остават в миналото. Затова може би исках "пенсиите" да спечелят, въпреки че никога не съм им симпатизирал по принцип. Тия новите хич не ме кефят, сега има един Роналдиньо и един Меси, останалото на някакви петобойци ... Мое мнение, сега някой да не се засегне за любимеца си :)
няма грижи ;)
яд ме е че не видяхме Меси като си му е реда....
lazy, Peace! Не знам защо толкова се хвана за една дума; ако искаш замени "глупав" с "наивен", "неуместен", "неправилен" или както искаш - смисъла си остава същия - не може да се оправдае една такава постъпка. Съжалявам ако съм те обидил, но смятам, че си разбрал, че намерението ми не е било такова. Нито ти, нито аз сме хората, които можем да упрекнем Зидан в професионален план - дали е щял да помогне с нещо или не......това няма никога да го разберем. Но точно, защото Зидан е голям футболист, НЯМА право на такива изцепки. Е случило се, направил го, но да се обвинява някой друг за глупостта на Зидан.....това не мога да го разбера.
lazy, Peace! Не знам защо толкова се хвана за една дума; ако искаш замени "глупав" с "наивен", "неуместен", "неправилен" или както искаш - смисъла си остава същия - не може да се оправдае една такава постъпка. Съжалявам ако съм те обидил, но смятам, че си разбрал, че намерението ми не е било такова. Нито ти, нито аз сме хората, които можем да упрекнем Зидан в професионален план - дали е щял да помогне с нещо или не......това няма никога да го разберем. Но точно, защото Зидан е голям футболист, НЯМА право на такива изцепки. Е случило се, направил го, но да се обвинява някой друг за глупостта на Зидан.....това не мога да го разбера.
В Топспорт пише, че Мазерати го е нарекъл "терорист", а той е от някво бойно алжирско племе, дето са много обитчиви на тея тематики....абе мазерати направо беше звездата на финала :twisted: :twisted: :twisted:
... Но точно, защото Зидан е голям футболист, НЯМА право на такива изцепки. ...
Всеки, колкото и голям да е в нещо, си е обикновен човек като мен и теб. И си има своите човешки слабости, граница на контрол и самоконтрол. Какво ще направиш, ако някой, вървейки зад теб, каже, че сестра ти е курва ? Ще замълчиш или ще му кажеш, че неговата е още по-голяма ?
А относно молбата за PEACE - аз не нападам никого и не тая злоба към никой тук :) Просто споря културно с теб, щото имаме различни гледни точки :) Скоро четох коментар на друг велик футболист, Йохан Кройф, относно видеозаписите :" Ако въведем официално видеозаписите, как хората ще коментират после цяла седмица по кръчмите дали е имало дузпа или не ? " :)
от друг източник прочетох че Матераци нарекъл по-малката сестра на Зидан 'проститутка' 2 пъти :) затова станало всичко :)