Log in

View Full Version : Ел прозорците се затварят сами..

Oziris
09-06-2010, 23:54
Колеги имам някакъв проблем по тоците явно, като си отворя левия прозорец и започва да си се затваря сам по етапно... И е мн дразнещо ту го отвориш, той след 2 мин се затвори.. Имали ли сте такъв проблем :)

nhg
10-06-2010, 01:14
Колега, пробвай да почистиш контактите на копчето (особено този за затваряне)

pressi_145
10-06-2010, 19:33
А някой да има идея относно мнооооогоооо бавното отваряне и затваряне на ел. прозорците. Ако завали и е отворен, докато го затворя и мога да си плувам във вода ха ха ха

alfonco147GTA
10-06-2010, 20:25
А някой да има идея относно мнооооогоооо бавното отваряне и затваряне на ел. прозорците. Ако завали и е отворен, докато го затворя и мога да си плувам във вода ха ха ха

стъклото се движи по водачи и тези водачи пък са конструктивно захванати на вратата и кат се извадят запъват прозореца и затова се движи по бавничко, сваляш кората и вдигаш и качваш прозреца и където запича просто натисни водача към вратата.....

tonov
10-06-2010, 23:25
А може би едно просто почистване и смазване на водачите ще свърши работа :roll:

srt
11-06-2010, 17:05
Извинявам се на човека, че задавам въпроса си в темата му.
При мен пък шофьорския прозорец като го затварям тръгва на криво и излиза от рамката на вратата. Налага се да натисна задния му край надолу, за да се движи по водачите. Предполагам и на други се е случвало. Някакво решение, без да се налага сваляне на кората има ли?

zaryto
13-06-2010, 17:17
Извинявам се на човека, че задавам въпроса си в темата му.
При мен пък шофьорския прозорец като го затварям тръгва на криво и излиза от рамката на вратата. Налага се да натисна задния му край надолу, за да се движи по водачите. Предполагам и на други се е случвало. Някакво решение, без да се налага сваляне на кората има ли?

Без сваляне на кората няма да стане.Моя прозорец десния 2 пъти го отварям и го смазвам и с вд-40 го пръскам и пак някой път свири много гадно.Аз останах с впечатлението,че в каналчето,където минава жилото има нещо,което задира.

WhitePower
13-06-2010, 23:30
бе на човека му се затварят , как ще е от каналите или от водачите и .....
Затварят ;)) да нема вътре маймунка да му ги връща

проблема е в един от двата бутона

zaryto
14-06-2010, 00:21
бе на човека му се затварят , как ще е от каналите или от водачите и .....
Затварят ;)) да нема вътре маймунка да му ги връща

проблема е в един от двата бутона

За проблема на колегата srt,а за вдигането на прозорците и аз мисля така.