View Full Version : Ъпдейт на ics-а
VIHHRONNY
10-06-2010, 13:35
ще помоля колегите които са наясно да обяснят на мен и на другите които ги интересува как се ъпдейтва софта на ics-a и от къде да си свали човек този софт.
Благодаря...
За какво ти е ако има такова животно? Нали си работи нормално :) по-добре няма да заработи :D
За какво ти е ако има такова животно? Нали си работи нормално :) по-добре няма да заработи :D
:thumbup:
Да пипаш това нещо след като си работи нормално е равносилно на да се чешеш с динамит по оная работа:bounce8:
bate.vi.dido
03-07-2010, 23:34
Дори да се ъпдейтне какъв е плюсът от цялата работа интересно ми е какво ще подобри ъпдейта и дали има смисъл от цялата работа ако някой е по запознат нека сподели ако може...
bate.vi.dido
04-07-2010, 00:02
Току що разбрах за какво се интересува колегата през една тема по надолу е за тези който се интересуват лично на мен не са ми от нужда тези допалнителни менюта и настройки в по новата ферсия на софта :)
За тези менюта,за които говорите си ги има и в по-старата версия - като при мене.Друг е въпроса дали на колегата са му отключени!
VIHHRONNY
15-07-2010, 10:41
не са и не знам как се отключват
ако някои знае нека сподели моля.
val_mcrae
06-01-2011, 22:34
Тази тема е стигнала до тук! Няма ли да я продължите? Споделете какви са тези скрити менюта, които не не виждаме и как можем да ги "подкараме"!
А мен всъщност ме интересува може ли да предава клипове или ТВ самия дисплей и как може да стане това?
Предварително благодаря за отговорите дано някой ми разясни :)
Тази тема е стигнала до тук! Няма ли да я продължите? Споделете какви са тези скрити менюта, които не не виждаме и как можем да ги "подкараме"!
А мен всъщност ме интересува може ли да предава клипове или ТВ самия дисплей и как може да стане това?
Предварително благодаря за отговорите дано някой ми разясни :)
Колега има писано и по тази тема. Всичко може да стане, но зависи колко си готов да отделиш за това!!!
val_mcrae
16-01-2011, 19:58
Ами то има писано но не намирам конкретни неща! Все са за различни проблеми от които тръгват въпроси за преправки и подобни!