View Full Version : Безобразия
vnimavai
13-06-2010, 11:14
Здравейте колеги, преди време Ви споменах, че при смяна на предни биалетки, установихме, че едната е оригинална, а другата - почти двойно по-дълга - първо безобразие. Скоро оправих неработещо задно ел. стъкло, проблема беше в така наречената, черна кутия, отзад в багажника, която отговаря за задните стъкла. Та на въпроса - вижте какво намерих във вратата, под стъклото, когато я отворих, много "практично" решение, за да не изпада, горкото стъкло във вратата - второ безобразие!
п.п.
Намирали ли сте и Вие подобни, по-малки или по-големи безобразия, в колите си?
http://clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=704&pictureid=2478
---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:13 ----------
http://clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=704&pictureid=2477
---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:13 ----------
http://clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=704&pictureid=2476
Италиянска работа ще да е ахахах... преди време, докато приятелят на майка ми караше една Е-класа, едно от задните и стъкла падна във вратата и решението му беше една точилка да подпира стъклото :D :D :D ...тъй че малко неща биха ме учудили ахахахах.. има всякакви образи колега, тъй че и ти не се учудвай..
vnimavai
13-06-2010, 14:20
Не се учудвам, само много се възмущавам, ебати киртаците, такива и колело не заслужават да карат!
nightroller
14-06-2010, 16:03
Италиянска работа ще да е ахахах... преди време, докато приятелят на майка ми караше една Е-класа, едно от задните и стъкла падна във вратата и решението му беше една точилка да подпира стъклото :D :D :D ...тъй че малко неща биха ме учудили ахахахах.. има всякакви образи колега, тъй че и ти не се учудвай..
отверка в стъклото е класиката ;) ама не знам когато колите минават през много собственици всичко може да се очаква ... а и джамбазите са известни с това, че всичко "кърпят" яко :) кво да се прави ..
отверка в стъклото е класиката ;) ама не знам когато колите минават през много собственици всичко може да се очаква ... а и джамбазите са известни с това, че всичко "кърпят" яко :) кво да се прави ..
Аз съм виждал лъжица да подпира стъклото :)
vnimavai
16-06-2010, 20:49
Едва ли сте виждали Пасат 2, с арматурно желязо, вместо обтегач на ангренажа, Ауди 80, с метален прът, забит в двигателя и Жигула с циментирани носещи греди - е, аз съм виждал, и трите изброени автомобила са в безпроблемно движение, а пък аз се ядосвам заради разни трупчета и пласмаски под стъклото, и някаква си разлика от около 7-8 см, между две предни биалетки.................
Stoyan Georgiev
17-06-2010, 11:43
как циментирани греди бе ? :new_Eyecrazy:
Ми така.Като изгният гридите,пълниш с цимент и и даваш вятъра.Който я купи да си чука главата.
Това с цимента е брутално! Имаше някеде из форума тема за заварен вариятор на туин спарк.:new_Eyecrazy:
vnimavai
17-06-2010, 14:08
Пластмасова туба (от минерална вода или бира), под предния капак, до двигателя, пълна с бензин или нафта, вместо резервоар.........
speеdddddd
04-07-2010, 14:00
Утре ще ходя при Лисан да се плесне по челото като види колата :drive:
Такова нещо рядко се вижда .
Мойте предни биалетки ги НЯМА и стабилизиращата щанга е ОДРЯЗАНА с флекс , сега седи един прав прът желязо на два тампона отдолу :wallbash: без кривките към амортисьорната стойка .
Предният собственик на колата каза ,че е правил предницата малко преди да ми я продаде , явно майсторчето добре го е наказал .
Най интересното е ,че карам колата така 4 хил км.
и няма никво тропане ,от никъде .
Единственото което ми правеше впечатление ,че предницата по друса поема по твърдо всяка неравност , за разлика от задницата . по едно време си мислех данеби колата отпред да е със спотно окачване ,обаче вече отпаднаха тея съмнения :shutup:
Това с цимента е брутално! Имаше някеде из форума тема за заварен вариятор на туин спарк.:new_Eyecrazy:
Аз мога да се разпиша тук! Фиат Купе 1.8 16В,измина така при мен 30к км безпроблемно :wierdo: