View Full Version : бобината ми сдаде..
изгоряла ми е едната бобина,на старо ли да взема или нова??модел 155 1,8ts 8v..стават ли от други модели??
изгоряла ми е едната бобина,на старо ли да взема или нова??модел 155 1,8ts 8v..стават ли от други модели??
На старо , не са скъпи порядъка - 10-20 лв.
Става и от Типо и Делта 835С1000 моторите - 1.6 моно е, поне на моето е същата\бездистрибуторно запалване\. А, и цените им като нови са еднакви ~150 лв. Втора ръка и по 80 лв съм виждал да продават...
lulin racing
17-06-2010, 10:57
Колега имам един въпрос.Как разбра коя бубина ти е изгоряла?
чрез кабелите,изключих едната и работеше,другата като изключих другата и колата угасна:))
mimouzunov
17-06-2010, 18:25
чрез кабелите,изключих едната и работеше,другата като изключих другата и колата угасна:))
То по тази логика може и комутатор да е сдал багажа...
Разплети кабелите и от работещата бобина включи кабела в неработещата и виж тогава дали пак ще е същото...
Разплети кабелите и от работещата бобина включи кабела в неработещата и виж тогава дали пак ще е същото...
ще проверя..благодаря,не съм се сетил за това..
и..аз залагам на един от двата кумотатора....:info:
п.п.на тото не успях, поне тук да ударя (6)
за автора на темата:.... една елементарна диагностика, ще ти реши проблема,:info:
и.. една елементарна диагностика, ще ти реши проблема,:info:
Прав си Бобка и аз така правя: - бъркам в багажника, фрас друг комутатор и готово.:bouncing_smiley:
Прав си Бобка и аз така правя: - бъркам в багажника, фрас друг комутатор и готово.:bouncing_smiley:
..след като я закчиш и разбереш за какво иде на реч..:shocking:..нали?
...става и с жичка...:wow: