PDA

View Full Version : Предварителен подарък за рождения ми ден.

ziko
15-06-2010, 09:24
Денят е неделя.Външната температура около 35 градуса.Покани ме един колега за по едно кафе за да обсъдим кога да тръгнем към София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео и каде да празнуваме рождения ми ден на 18 юни.Сядаме вънка пред заведението и не минаха 10 мин. идва един смотаняк опъва ръчната изпусна задницата на колата и ето резултата:small_cry:

Bonev
15-06-2010, 09:29
Денят е неделя.Външната температура около 35 градуса.Покани ме един колега за по едно кафе за да обсъдим кога да тръгнем към София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео.Сядаме вънка пред заведението и не минаха 10 мин. идва един смотаняк опъва ръчната изпусна задницата на колата и ето резултата:small_cry:

Съжалявам за неприятната случка!
Как мислиш да процедираш в тази ситуация? КАТ викахте ли? Алфата има ли каско?

BoxerPower
15-06-2010, 09:38
Ей много малоумници по нашите пътища... много! До колкото успях да видя на снимките, щетата е само на задната врата и дано да е така. Щеше да е много по-зле ако ония некадърник беше влезнал в задната врата, предната и в задния калник едновременно... не, че в момента картинката е розова...

Иначе колега къде се случва това нещо, че като гледам снимките мястото не ми се вижда познато?

bager
15-06-2010, 09:40
Аман от некадърници! Много жалко колега, ама не се ядосвай излишно, ще я оправиш. Успех!

ziko
15-06-2010, 09:41
Съжелявам за неприятната случка!
Как мислиш да процедираш в тази ситуация? КАТ викахте ли? Алфата има ли каско?

Първо им казах,че искам 450 лв. и няма да викаме КАТ но те ми отказаха.Извиках органите на реда почнаха да мерят,да струват,алкохолни проби и т.н. и по едно време дойде бащата на ГЪЗАРЯ и ми каза,че ще ми платят сумата която я искам.Подписахме един протокол взех си парите и се прибрах.Каско имах обаче не бях платил последните вноски.Вчера се видяхме с колегата roccars купих от него задната врата монтирах я само остана да я водя на майстор за да я боядисат.

DarkKnight
15-06-2010, 09:47
Много кофти колега. Дано успееш да си я оправаиш навреме. С тия филми и игри повечето си помислиха, че ще натиснат Restart и започват отначало :(

Bonev
15-06-2010, 09:49
Първо им казах,че искам 450 лв. и няма да викаме КАТ но те ми отказаха.Извиках органите на реда почнаха да мерят,да струват,алкохолни проби и т.н. и по едно време дойде бащата на ГЪЗАРЯ и ми каза,че ще ми платят сумата която я искам.Подписахме един протокол взех си парите и се прибрах.Каско имах обаче не бях платил последните вноски.Вчера се видяхме с колегата roccars купих от него задната врата монтирах само остана да я водя на майстор за да я боядисат.

Е ти за тия пари, ще си вземеш една обурудвана врата втора употреба и ще ти останат за едно напиване дето се вика. Потърси си обурудвана врата в същия цвят. Какъв цвят е колата, на мен ми се вижда черна.

ziko
15-06-2010, 10:05
Ей много малоумници по нашите пътища... много! До колкото успях да видя на снимките, щетата е само на задната врата и дано да е така. Щеше да е много по-зле ако ония некадърник беше влезнал в задната врата, предната и в задния калник едновременно... не, че в момента картинката е розова...

Иначе колега къде се случва това нещо, че като гледам снимките мястото не ми се вижда познато?

Ами в едно шуменско село беше мисля,че се казваше Пристое.Не бях ходил друг път там.

Е ти за тия пари, ще си вземеш една обурудвана врата втора употреба и ще ти останат за едно напиване дето се вика. Потърси си обурудвана врата в същия цвят. Какъв цвят е колата, на мен ми се вижда черна.

Да черна е.Вратата даже я монтирах вече,само остана да се боядисва.

ФЕРАРИСТ
15-06-2010, 11:29
450 кинта е добра цифра, все пак и ядове си брал......

Jivko7777
15-06-2010, 13:20
Колега това ако ми се беше случило на мен сигурно онзи дето се прави на майстор щях да го убия...
Иначе добре е че са ти дали пари, но виж вкарай си последните вноски по каското и си вземи пари и от там...Все пак те са си твои полагаеми!

BoxerPower
15-06-2010, 16:00
Ами в едно шуменско село беше мисля,че се казваше Пристое.Не бях ходил друг път там.

Така и предположих, че в некъф батак си се заврял. Аз като карам в некое село очите ми са не на 4, а на 44, пък ако ми се наложи да спра някъде дори и за 2 мин, не отделям очи от колата... просто знам, че в малките села сульо и пульо от 14-15 годишни карат на тати рейсинг жигулата и направо настръхвам! Мамата си джасало еййй ;)

ziko
15-06-2010, 17:28
Колега това ако ми се беше случило на мен сигурно онзи дето се прави на майстор щях да го убия...
Иначе добре е че са ти дали пари, но виж вкарай си последните вноски по каското и си вземи пари и от там...Все пак те са си твои полагаеми!

В тъкъв момент колега като си видях колата изобщо не ми мина това нещо през акъла.Обадих се на баща ми да му кажа,че са ме бласнали,а той отвърна:Удари му два юмрука не се бой аз идвам.Но както и да е важното,че си взех парите,а колко ядове съм брал само аз знам.

търтей
15-06-2010, 20:47
Обадих се на баща ми да му кажа,че са ме бласнали,а той отвърна:Удари му два юмрука не се бой аз идвам.

Шок енд ужасТТТТ.

Ма ти направо трябваше да го кастрираш бе или да поне да му отрежеш дясното мъдо...

Шъ умръ :roll:

GRME4E
15-06-2010, 22:10
Следващото подобно изказване на същия безумен език ще ти донесе бананче.

napoli
15-06-2010, 23:42
Така като гледам и впоследствие развилата се ситуация пътен знак няма.Защото преди време в една тясна уличка в центъра на София без да искам зажулих някакъв мерцедес изкочиха горилите от заведението и ми викат какво правя,аз им обясних без да искам не беше нарочно и в този миг единия казва не викай Кат има знак спирането и паркирането забранено и ме пуснаха ей така.

ludkanar
17-06-2010, 16:48
Колега,оправили колата.Давай да я видим вече оправена.