View Full Version : 33-ка, потропване от пред?
колеги,дойде времето когато започват да се проявяват признаците на староста :frown:по моята кола . от извесно време се чува едно потропване при нестабилни обороти ,при придърпване - не мога да разбера от къде е , гледам от долу всичко е наред. .. та въпроса ми е ,кое е първото нещо което се разтропва отпред на нашите коли ?
svilenalpanev
15-06-2010, 21:16
колеги,дойде времето когато започват да се проявяват признаците на староста :frown:по моята кола . от извесно време се чува едно потропване при нестабилни обороти ,при придърпване - не мога да разбера от къде е , гледам от долу всичко е наред. .. та въпроса ми е ,кое е първото нещо което се разтропва отпред на нашите коли ?
Ела да я видим.
Ела да я видим.
кажи къде да намина,адреса дай,
Така притропват свирките, въздуховода и маската.Освен това и казанчето за миячното устройство, както и въгленовия филтър в другия подкалник.Давам ти най-гадните . Освен това се сещам и за предния тампон на мотора. Виж да не са се разхлабили болтовете.
Търси първо там някъде!
Може и някоя от вратите да тропа - увисват.
33ките тропат всячески, да питаш кое хлопа е все едно да питаш кой пръдна в автобуса :D
Отиди при Свилен, ще ти помогне да намериш проблема
valentino
16-06-2010, 17:13
При мен пък всичко хлопа друг въпроса:Кое не хлопа в 33ките
Така притропват свирките, въздуховода и маската.Освен това и казанчето за миячното устройство, както и въгленовия филтър в другия подкалник.Давам ти най-гадните . Освен това се сещам и за предния тампон на мотора. Виж да не са се разхлабили болтовете.
Търси първо там някъде!
май че е тампона на мотора,утре ще го огледам.
svilenalpanev
16-06-2010, 21:47
Ела да я видим.
В Царацово съм. 0899984392