View Full Version : UK-Giulietta от днес е вече в продажба!
AttilaSL
17-06-2010, 17:31
И така,от днес всеки желаещ може да си купи дълго чаканата Alfa Romeo Giulietta.!За голяма моя радост успях да си взема почивен ден и да присъствам на откриването.На снимките е върховият модел: 1750 TBi 235bhp Cloverleaf
AttilaSL
17-06-2010, 17:42
Голямо впечатление ми направи също и Alfa Romeo Spider Lmited Edition Italia.Лично за мен това е един страхотен автомобил особенно във този графитен цвят
Stoyan Georgiev
17-06-2010, 17:48
на жулиетата материала на таблото пластмасов ли е или си е истински метал ?
Красота 8-)
Един въпрос ме гложди от както и видях обаче интериорния дизайн, дали е все така удобна за класа си както предишните модели които имаха доста овални и прибрани навътре табла?
AttilaSL
17-06-2010, 17:53
на жулиетата материала на таблото пластмасов ли е или си е истински метал ?[/QUOTE]
Само лоста е метален,орнаментите по таблото са пластмасови.
Stoyan Georgiev
17-06-2010, 17:55
Само лоста е метален,орнаментите по таблото са пластмасови.
гаднооо
а на тази версия на спайдъра това истинския материал ли е, или отново имитация ?
на 159 в интериора ме грабна имено качеството на използваните материали - въпреки, че металът по конзолата вече има многобройни драсканици и точици по него, които не биха се появили ако това беше пластмаса, усещането, че не е някаква грозна имитация е съвсем различно от немските кошери...
AttilaSL
17-06-2010, 19:25
гаднооо
а на тази версия на спайдъра това истинския материал ли е, или отново имитация ?
на 159 в интериора ме грабна имено качеството на използваните материали - въпреки, че металът по конзолата вече има многобройни драсканици и точици по него, които не биха се появили ако това беше пластмаса, усещането, че не е някаква грозна имитация е съвсем различно от немските кошери...
На спайдъра всичко си е истнско,и всичко е от много добро качество
Красота 8-)
Един въпрос ме гложди от както и видях обаче интериорния дизайн, дали е все така удобна за класа си както предишните модели които имаха доста овални и прибрани навътре табла?
Честно казано за хора по високи от 1,85 ще им се стори малко тесничко вътре,но всички уреди и копчета са лесно достъпни.Най ми харесаха копчетата по средата на конзолата(за фаровете за мъгла,отпред и отзад,за отплаване на задният прозорец ит.н)направени са много стилно.
ФЕРАРИСТ
17-06-2010, 19:48
Пу Спидерчето за мене, Жули нещо не мое да ми грабне оченцето.....
Добре бе..с подлакътника на 156 фейс лифта ли...Досега не бях се загледждал в това, но сега направо ми натърти..
Спайдъра ми харесва много..
CrazyElement
17-06-2010, 20:08
А спайдъра с какъв двг е?
Stoyan Georgiev
17-06-2010, 20:12
мисля, че тази серия бяха с 2.2
:calc:E ако цапна джакпота взимам тутакси една, две
Пу Спидерчето за мене, Жули нещо не мое да ми грабне оченцето.....
Викаш, тежко не тежко, шъ га караш ;-)
А цената ,цената каква е ???
AttilaSL
18-06-2010, 15:27
А цената ,цената каква е ???
Този модел на Giulietta е 24,450£,иначе почват от 16,995£.А Spaider-а е 28,330£