View Full Version : Проблем с електрониката :(
Колеги моля помагаите, преди няколко дена окъсих 2 жички на сензора за дъжд и оттогава нямам климатроник, задни ел стъкла подгрев на седалките и осветление над сенниците. Проверих всички бушони, но не е от тях и реших да се допитам дали някои не е имал същия проблем. Благодаря ви предварително
Провери пак предпазителите и този път по обстойно.Може да е прекъснал предпазител без да се е стопила напълно вложката.Погледни ги колега по внимателно и се моли да е от там проблема.
Провери ли бушоните отпред при двигателя?
проверил съм всички бушони не е от тях. Някаде другаде е проблема ама и аз немога да открия каде точно :( Под ICS-а намерих някакъв модул, но тои маи е само за предните стъкла за осветлението в купето и за централното. Явно това което търся трябва да е нещо голямо щом управлява толкова много работи (климатроник, сензор за дъжд, подгрев на седалките, задни ел стъкла, плафоните над сенниците)
Провери си бушон Ф9 на таблото под волана/на лявата колона с бушони-третия отгоре надолу/,той е за тези неща които си изброил,а и самия факт,че казваш че всички те не работят,значи според мен проблема е в бушона:pizza::pizza::pizza::pizza:Ако не е в него провери дали въобще идва захранване до него.
leshoiad
22-06-2010, 20:54
Преди време имах подобен генерален проблем с ГТВ-то. Работата беше отишла към проверка на пистите на бушоните отпред в краката. Оказа се, че отзад (мисля че и при 166-та е така) има нещо като мастър бушони. Големи баници. Нямах АБС, фарове, стъкла и подобни. Съвсем случайно се сетих да проверя и тях. така, че погледни за тези мастър бушони. Извинявам се за израза "мастър" ма друго не ми дойде....освен главни бушони ако можем така да ги наречем.