View Full Version : Излезе книга по случай 100 годишнината на Alfa Romeo.
Smeshnika
19-06-2010, 17:11
Книгата е по случай 100 годишнината на Alfa Romeo.
Книгата я разгледах и ми хареса.
Тя е двуезична (белгийски и английски,ако не се лъжа)
Проследява историята от 1910г. до 2010г.
Книгата е на цена 19.50лв.
http://www.knigomania.bg/product_info.php?products_id=907661
Трудно ще е на белгийски.
Май ще чакам локалния превод
Има ли по-интересна информация или са само по-известните факти?
Smeshnika
20-06-2010, 00:15
Баж пък нек'ви тайни да разкрива...едва ли,но има много готини снимки на някои от моделите !!!
:bowdown:
Колкото до превод,не мисля,че ще има скоро !
Това си е чисто колекционерско издание,както имат БМВ,Мерцедес и др.
Аз ще чакам превод, че иначе нищо няма да разбера от нея :) хах
Аз си я взех вече книжката. Симпатична е, има доста снимки и текст на английски и италиански. Кориците са страхотни. Иначе като формат е малка и е във формата на книжката която върви с колата.
Ех, италиански. Аз се надявах да са измислили нов език, както спомена колегата най-горе.
Сигурно ще си я взема де :)
Ех, италиански. Аз се надявах да са измислили нов език, както спомена колегата най-горе.
Сигурно ще си я взема де :)
Ами май не е италиански :) точно преди 5 мин приключих с прочита и да си призная втория език ми е непознат, вероятно както казва колегата по-горе е белгийски
ето няколко снимки с телефон:
Smeshnika
22-06-2010, 22:37
Така...езикът не е "белгийски",защото такъв няма (сега ориверих) езикът май е фламандски !!! :bangin::bangin::bangin: :biggrin1: :rotfl:
И аз преди малко прочетох книга в нея хронологично са показани всички модели на Алфа Ромео до момента и е казано по нещо за тях :-) .
Така...езикът не е "белгийски",защото такъв няма (сега ориверих) езикът май е фламандски !!! :bangin::bangin::bangin: :biggrin1: :rotfl:
Езикиците, на които е написана книгата, са английски и френски