View Full Version : Колеги помагайте неще да пали
Yavor Panaiotov
27-06-2010, 13:19
Миналата седмица ходих до село върнах се никви проблеми нямаше.Обаче не ми се е налагало да излизам с колата цяла седмица и днес се качвам вартим ку*ец.Варти та ще се сдере ама никакъв признак недава че ще запали.Някои ако се е срещал с този проблем да сподели моля ви :shocking:
---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
kolata e 166 2.0ts
Миналата седмица ходих до село върнах се никви проблеми нямаше.Обаче не ми се е налагало да излизам с колата цяла седмица и днес се качвам вартим ку*ец.Варти та ще се сдере ама никакъв признак недава че ще запали.Някои ако се е срещал с този проблем да сподели моля ви :shocking:
---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
kolata e 166 2.0ts
На мен ми се е случвало - паднал акумулатор :D
valio 323
27-06-2010, 16:10
Като започнеш от свещи... кабели...запушен филтър..запушен катализатор.....проблем с делкото...износени четки на стартера....та чак до липса на бензин.Не ми се иска да споменавам бензинова помпа......А сега се подсещам имобилаизер има ли....
Като започнеш от свещи... кабели...запушен филтър..запушен катализатор.....проблем с делкото...износени четки на стартера....та чак до липса на бензин.Не ми се иска да споменавам бензинова помпа......А сега се подсещам имобилаизер има ли....
Има колега,ама делко няма.:) Нека види колегата дали му работи бензиновата помпа, и дали има бензин първо.
............датчик на колянов вал, аааа и гледам си от Люлин, прегледай тази тема преди да си закараш колата на майстор ;).
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28253&highlight=%F0%E5%E9%EA%E0
Yavor Panaiotov
30-06-2010, 18:31
ох направо ме стресирахте.за щастие беше изгорел 1 бушон смених го и сега нямам проблеми :) благодаря на всички все пак :)
RoMeO_156_GTA
30-06-2010, 19:29
ох направо ме стресирахте.за щастие беше изгорел 1 бушон смених го и сега нямам проблеми :) благодаря на всички все пак :)
Понякога се оказват разни несъществени проблеми , затова трябва първо от тях да се проверява . Наистина те стресираха , особено с бензиновата помпа ... Още чакаме снимки на Алфата в другата тема :flirt:
И кой бушон беше изгорял?
Yavor Panaiotov
01-07-2010, 10:25
незнам точно мисля че този за помпата неподаваше гориво грам и на таблото ми светеше неква дюза и как го смених сичко си доиде на място :)