View Full Version : Някой гледа ли "Кръцни/Срежи" по Нова ТВ?
В снощния епизод един си купи Lamborghini Diablo от дилър, над чийто шоурум пишеше
"Maserati - Alfa Romeo - Ferrari" :lol: :lol: :lol:
Тва вероятно е поредното проявление на американската кинаджийска кретения, но ме учуди друго - филмът не е съвсем пресен, пък Алфа вече е официално в дилърската мрежа на Мазерати :shock: Мислех си, че тепърва предстои това да се случи...?
Ммм да аз го гледах, и много се изкефих :lol:
Ами преди нали са продавали Алфа в Щатите - спецялно 164-ката е имала продажби, а и Петко беше казвал, че и после се е продавало Алфа Ромео, ама трябвало да подпишеш че си купуваш колата само за каране по писта и организирани състезания - по улиците не можело - или нещо подобно. :? :wink:
голямата риба
09-06-2006, 14:12
напротив явно филма е много дърт
иначе хитя щеше да е мурселаго или гаярдо
пък то некво си диаболо
а и тогава алфа се е продавала в САЩ
Не е толкова дърт филма. Според imdb (http://www.imdb.com/title/tt0361217/) е от 2003 година.
Ами преди нали са продавали Алфа в Щатите...
Ама дали заедно с Мазерати и Ферари, както се канят сега да направят...? Сигурно пише някъде, ма ме мързи да рова сега... през уикенда може да се осведомя по-подробно :-)
Ами преди нали са продавали Алфа в Щатите...
Ама дали заедно с Мазерати и Ферари, както се канят сега да направят...? Сигурно пише някъде, ма ме мързи да рова сега... през уикенда може да се осведомя по-подробно :-)
Е то в САЩ нали може да си търговец и да продаваш различни марки каквито си избереш - не съм сигурен все пак-ама защо тогава има търговци който продават на едно място Порше, Мерцедес и БМВ :shock: -това съм го виждал по филмите.
А, и тва е вариант - ако търговецът е самодеец-ентусиаст и "харесва" италиански или немски коли, май нищо не му пречи да си продава каквото си иска :-)
156 m-jet
09-06-2006, 18:46
АЗ сам така
Значи съм ентусияст :D
:big_bow_down: Алфа,Мерцедес