View Full Version : Смяна на съединител
MaDHaCkEr
27-06-2010, 17:41
Колеги предстой ми смяна на съединитела и понеже не разбирам кой знае колко ако може да ми кажете на каква марка да се спра и г/д за някакви цени за комплекта. Колата е 146 1.8ТС
MaDHaCkEr
27-06-2010, 17:54
Valeo AP LUK
да хубаво и аз ги знам тия марки, но кое да избера? като качество кое е най-добро?
да хубаво и аз ги знам тия марки, но кое да избера? като качество кое е най-добро?
Такова като най-добро никой не може да каже.
Всякакви марки/ хора/ Интереси/реклами/антиреклами.
Имам познати каращи със супер евтини марки ,които тук във форума са табу и са адски доволни...
Лично аз сигурно бих заложил на Валео.
hunter1989
29-06-2010, 02:38
Аз съм с валео на боксерчето , но при мен майстора си остави ръчичките. Иначе колеги са ми казвали че го има и варианта със съединител 2-ра ръка от някоя тотализирана алфа и в повечето случаи излиза по читав от нов .
MaDHaCkEr
29-06-2010, 15:33
Някой има ли някакво мнение за сервиз Мегатрон? Там има оферта сега като си купиш частите от тях не плащаш работата. Питах там и ми обявиха цена от 300лв за Валео-то. На други места разпитах към 260лв е по принцип, но 300лв ме устройва мен т.е работата ми излиза към 40лв, но нямам представа как работят хората там и ме е шубе да не си оставят ръцете...
Васил Петров
29-06-2010, 18:53
бате аз съм с Валео на 1г. и онзи ден свалях скорости и беше повече от перфектен :busted_cop: Иначе гледай да не ти пробутат "Турско Валео"
MaDHaCkEr
30-06-2010, 14:53
е как да разбера дали е турско? :)
Турско ВАЛЕО сложих на един от микробусите. Вече на 200 000 км и си работи добре.
Валеото произведено в Турция си е съвсем оригинално, фирмата си има харабийски завод там :drunk:
alfonco147GTA
04-07-2010, 02:12
колега определено слагай Valeo
JORDANGT
04-07-2010, 10:54
Аз съм АР и въобще не съм доволен.На 10000 започна да издава някакви звуци.Още го карам(сега на 22000),но като цяло никога няма да сложа нещо по-различно от Valeo.Ako ти искат 300лв. за коплект съединител+лагер и смяната няма какво да се двуомиш,по-евтино няма да намериш.
Аз съм АР и въобще не съм доволен.На 10000 започна да издава някакви звуци.Още го карам(сега на 22000),но като цяло никога няма да сложа нещо по-различно от Valeo.Ako ти искат 300лв. за коплект съединител+лагер и смяната няма какво да се двуомиш,по-евтино няма да намериш.
Абе има едни звуци дето понякога ги издава и проблема далеч не е в съединителя,проследи жилото на съединителя докато някой го натиска и може да откриеш сам решението....
Абе има едни звуци дето понякога ги издава и проблема далеч не е в съединителя,проследи жилото на съединителя докато някой го натиска и може да откриеш сам решението....
Само да вметна че няма 145/6 с жило.
Шума да не е само на празен ход и по-скоро в скоростите?
Peter_71
06-07-2010, 09:16
Само да вметна че няма 145/6 с жило.
Х ах аха х колегата АР 147 сигурно е виждал такава с жило:wow::wow:
Колега, нямам впечатления от сервиза, за който питаш, но внимавай да не те наиграят, да ти вземат парите за валео, а да ти сложат някакво менте и тогава работата ще ти излезе бая соленичко. Лично аз съм на този принцип, освен че сам си правя колата, сам ис и купувам частите! Ако си решил валео, обади се на колегата Венци VFTI. От него можеш да си сигурен, че взимаш нещо качествено, а и ги дава с отстъпка нещата. ;)
MaDHaCkEr
11-07-2010, 12:46
Колега, нямам впечатления от сервиза, за който питаш, но внимавай да не те наиграят, да ти вземат парите за валео, а да ти сложат някакво менте и тогава работата ще ти излезе бая соленичко. Лично аз съм на този принцип, освен че сам си правя колата, сам ис и купувам частите! Ако си решил валео, обади се на колегата Венци VFTI. От него можеш да си сигурен, че взимаш нещо качествено, а и ги дава с отстъпка нещата. ;)
Отказах се от тоя сервиз със Венци съм се разбрал и най-вероятно тая седмица трябва да взема от него съединитела и да я вкарвам в бокса :)