View Full Version : 4ЕСТИТ НИ НОВ АЛФИСТ !!!
75 2.0 turbo
09-06-2006, 22:21
4естит син на колегата ГОР :!: дано тои е по верен от алфи4ката му 8)
п.с ДИДО и ти като 4и4о не се скатаваи ам да по4ерпиш за новия сектант у вас :idea:
75 2.0 turbo
09-06-2006, 22:24
http://turbodelta.alfaromeo-bg.com/gogo.JPG
ето го и пи4а :P като пояснение ще кажа сигурно малко хора знаят 4е детето е за4енато на италфест 2005 :D ма нали съм кръстник на младото семеиство ще ви издам тая малка подробност па те ще ме извиняват :oops: 8)
Честито колега да сте живи и здрави всички
75 2.0 turbo
09-06-2006, 22:27
ма как му се радва лекарката а :D
Честито колега да сте живи и здрави всички
Благодаря колега дано да е живо и здраво само да не е като алфата
Честито и от мен. Да е живо и здраво бебчето.
А напоследък доста алфистчета се народиха :bravo:
mashaaaaaaala na tatkoto a pyk chichoto i toi mu e wreme weche na sledwashtiq italfest i toi da zachene edno ;)
maliiiiiiiiiiiii samo za towa dumashe aide da ne zachewa ama pone edna golqma sofra da sloji da pocherpi da ni pokani i da se napiem i t.n. i t.n.
ЧЕСТИТО !!!!! Да е живо и здраво милото
Crusader
10-06-2006, 18:21
Ха честито и от мен колега, да ти е жив и здрав сина :!:
mashaaaaaaala na tatkoto a pyk chichoto i toi mu e wreme weche na sledwashtiq italfest i toi da zachene edno ;)
maliiiiiiiiiiiii samo za towa dumashe aide da ne zachewa ama pone edna golqma sofra da sloji da pocherpi da ni pokani i da se napiem i t.n. i t.n.
Абе колега ти май лошото ми мислиш, но все пак може и да се окажеш прав. Лошо няма!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Но пък за почерпката си прав немаш никви грижи :cheers: :cheers: :cheers:
Малкия да е жив и здрав, а пък чичо му е лесен :baby_bringin: :wink: :wink: :wink: :wink:
А честито и от мене да ти и само да те радва (макар че аз последно време много много не спя :lol: ), живо и здраво :lol:
Честито и от мен колега да сте живи и здрави всички
много татковци станахте из рацерските среди, ха честито да е , да е живо и здраво, и да носи радост на всички около него :)
някой ора явно требе да зимаме пример :)))
75 2.0 turbo
11-06-2006, 19:43
ох как се по4ерпихме още ми държи влага :cheers: :naughty: :big_beer: а днес олелееее :big_heat: :big_whoops: :sleepy:
ох как се по4ерпихме още ми държи влага :cheers: :naughty: :big_beer: а днес олелееее :big_heat: :big_whoops: :sleepy:
Ама как само се напукахме :stretcher:
75 2.0 turbo
11-06-2006, 21:08
еле ти :lol: :lol: :lol:
Crusader
11-06-2006, 21:52
Бре кат Ви слуша човек чак му потичат лигите, особено след като някои сме на сух режим :wink:
Още веднъж да ти е жив и здрав сина колега и само да те разва :!:
Бре кат Ви слуша човек чак му потичат лигите, особено след като някои сме на сух режим :wink:
Още веднъж да ти е жив и здрав сина колега и само да те разва :!:
Мерси колега дано да е така както казваш
[quote=GOR] Но пък за почерпката си прав немаш никви грижи :cheers: :cheers: :cheers:
еле ти :lol: :lol: :lol:[/quote:2pnz1j7g]
М да еле аз
Живо и :lol: :D :) :wink: здраво да е и много да го слушате
Честито - да е живо и здраво и да ви радва много :!: :!: :D :D :D
Да ви е живо и здраво и мноого да ви радва. Иначе за 2-3 седмици се народиха 3 ма Алфиста....
Да ви е живо и здраво и мноого да ви радва. Иначе за 2-3 седмици се народиха 3 ма Алфиста....Август-Септември още един ма ще е от женски пол,което не пречи естествено да е Алфистка/макар че женската част от семейството са ФВ сектанти/и ше я зарибяват :lol: :lol: :lol:
Да ви е живо и здраво и мноого да ви радва. Иначе за 2-3 седмици се народиха 3 ма Алфиста....Август-Септември още един ма ще е от женски пол,което не пречи естествено да е Алфистка/макар че женската част от семейството са ФВ сектанти/и ше я зарибяват :lol: :lol: :lol:
AAAA не!!! Ти мъжът в къщата ли си или кво??? Алфистка и тва е! :wink:
AAAA не!!! Ти мъжът в къщата ли си или кво??? Алфистка и тва е! :wink:Е а де :lol: :lol: :lol:
AAAA не!!! Ти мъжът в къщата ли си или кво??? Алфистка и тва е! :wink:Е а де :lol: :lol: :lol:
Важното да е жива и здрава а дали ще е алфистка:rosso_spider:ще видим