View Full Version : присветва ми лампичката на air bega
като запаля присветва и после изгасва, преди не беше така, иэгасваше и толкова. това сега значи ли чи ни ми работи air baga, мога ли да провера нешто сам или работата е сириозна.някои има ли опит по тоэи проблем?
не е от незакопчан колан. няакакви идеи. сега си гасне ама.....
Ми аир бега винаги трябва да светва за малко после да гасне то така го проверява всеки път при палене. По принцип може да се изклучва ако е бил изклучен няма да светва лампичката.
Еър бега си работи :wink: По принцип ако има проблем с него лампата светва и не изгасва докато не се изчисти грешката така че карай смело :wink:
благодаря, сега сам спокоен :D
Boxer_Power
19-04-2008, 19:59
абе темичката е малко стара ама не ми са пишеше нова,та и на мене от джа три дена започна да ми свети лампата за аирбага някой път за кратко а друг пут гокато не я изгася колата не изгасва,това май при всички алфи го прави?не може ли да се види каде е проблема?
ivan dimitrov
19-04-2008, 21:12
---
VladimiRR
23-04-2008, 02:41
моята лампичка пресветва по всяко време и не знам какво да прая смятам да отида на диагностика вие как мислите ?
Абе там някъде по купето се вижда един надпис, че airbega трябва да се проверява на определени километри (години по-скоро), нещо като смяната на маслото. Мисля, че е измислено да се сменява някаква течност или нещо подобно като изветрее. Огледайте се, мисля, че беше на вратата някъде (лепенка или нещо подобно и пише година в която трябва да се подмени нещо си.
Boxer_Power
23-04-2008, 21:08
моята вече постоянно свети :?