View Full Version : Стикери и сувенири
Във връзка със зачестилите теми и спекулации със стикери с надпис" Club Alfa Romeo Bulgaria" Ви уведомявам че КАРБ раздава познатите ви стикери за лепене отвътре БЕЗПЛАТНО.
В момента има налични от тези с дължина 21 и 30 см. Тези които желаят да пишат в тази тема . За колегите от провинцията е добре да има един човек на когото да се изпратят и той да ги разпространява.
Отделно от това имаме възможност да доставим и направимсувенирни материали с логото с логото на 100 годишнината( познато ви от шествието на 27-ми юни)- значки, шапки, тениски( списъка ще се допълва). Тези материали ще се доставят по поръчка в зависимост от желаещите да ги закупят и цената им също ще зависи от бройката. Малко по късно ще пусна цени на отделните артикули и снимка на значката и тениската. За сувенирните материали- също пишете тук.
Такава лепенка за задния джам си търся от сумати време, но все не мога да се докопам. Искам 2бр. лепенки за мен и колега. :notworthy:
Хората от софия могат да ги получават и на редовните срещи на Александър Невски
nblagoev
01-07-2010, 13:17
А има ли външни стикери за заден прозорец, защото моят е затъмнен и отвътре няма смисъл да лепя?
Предложение, да се направят подобни стикери за външно или вътрешно залепяне със никовете от форума - за който желае.
Предложение, да се направят подобни стикери за външно или вътрешно залепяне със никовете от форума - за който желае.
никовете от форума който иска да си ги прави . Можем разбира се при желание да ги наравим но тях вече не безплатно.
Аз искам тениска, има ли някакви останали от неделя?Тогава закъснях малко и не успях да се доредя
Аз искам тениска, има ли някакви останали от неделя?Тогава закъснях малко и не успях да се доредя
Има няколко тениски с размер " L". В суматохата бяха останали в кашона.
До колкото за стикерите със никовете съм ЗА!!!! Даже ако е възможно да се сметне като цена колко ще излезе на никнеим и да се обяви цена!!! Италфеста е близо и ще бъде приятно и доста ще се отличава от обикновенните алфи по пътищата!!! , Ще направим цена - средна между най късия и най дългия ник.
за отвътре или за отвън искате вариант?
И аз искам 2 стикера за задния прозорец.Как да се разберем да ги получа.
Може да ги получиш и по пощата само кажи от кой размер.
Кажи оринтировачни цени на артикулите и давай списък
До няколко дни ще има движение
Във връзка със зачестилите теми и спекулации със стикери с надпис" Club Alfa Romeo Bulgaria" Ви уведомявам че КАРБ раздава познатите ви стикери за лепене отвътре БЕЗПЛАТНО.
В момента има налични от тези с дължина 21 и 30 см. Тези които желаят да пишат в тази тема . За колегите от провинцията е добре да има един човек на когото да се изпратят и той да ги разпространява.
Отделно от това имаме възможност да доставим и направимсувенирни материали с логото с логото на 100 годишнината( познато ви от шествието на 27-ми юни)- значки, шапки, тениски( списъка ще се допълва). Тези материали ще се доставят по поръчка в зависимост от желаещите да ги закупят и цената им също ще зависи от бройката. Малко по късно ще пусна цени на отделните артикули и снимка на значката и тениската. За сувенирните материали- също пишете тук.
Искам да се изкажа по повод на това писание - " Във връзка със зачестилите теми и спекулации със стикери с надпис" Club Alfa Romeo Bulgaria"
Може и мен да ме помислите за спекулант,защото половин София и България е накичена с лепенки напарвени от мен и Ваклин /Vaklinator/.
Лепенките са външни, бели или сиви на цвят и доста по-големи на дължина от стандартните.
Сега някой ще попита ,защо сте ги правили и сте ги продавали след като Клуба раздава безплатно?
1-во: Аз си направих за мен , защото колата ми е със затъмнени прозорци и тази за злепване отвътре не ми върши работа.Доста хора видяха и явно им е харесало.
2-ро: За Един Итал Фест /мисля,че беше този в Лесново/ адски много хора проявиха желание да се сдобият с такъв стикер, както и стикир с Ник нейм,имаше тема ,списък с бройки на желаещите заявки и т.н.
След като обобщихме хората ,направихме въпросните стикери и накрая не само ,че не забогатях от тях ,но се вътрих и с парите и изхабих доста нерви заради хора ,които не си ги потърсиха или който си ги взеха и не си ги платиха.:no:
И понеже ми останаха някакви стикери бях пуснал тема в Продава за да ги разкарам и които иска да си вземе.
Няма смисъл предполагам да споменавам,че направата изисква няколко квадрата фолио 3М , режеш лазерен плотер, умения по графичен дизайн , изработка , разходки с колата насам -натам и други такива забавни неща.
Тук е момент да споделя,че съм пратил на доста хора извън София по пощата или по куриер по 1 бройка, но съм уважил тяхното желание и мерак да носят с гордост по колите си тази лепенка.
Така ,че нито Аз нито Ваклин нито Бисер сме спекуланти ,просто уважихме желанието на дадени хора да им помогнем да се сдобият със стикер Club Alfa Romeo Bulgaria.
Искам да вметна и нещо друго , а то е че доста дълго време нямаше Клуб и стикери Нямаше, другото е , че се прокарваше и имаше доста явно разграничение между Клуб и Форум. 80% от хората на които съм дал такъв стикер не са членове на клуба.
Аз съм от Клуба и имам карта, детелинк в подписа и Клубен стикер , а ти си от форума и нямаш Нищо.:not-fair:
Това ,че отново ще раздавате стикери едно много хубаво начинание ,на което се радвам и пожелавам успех.
За сувенирите изкарайте примерни модели и цени и аз имам интерес.
Успех на новите УС на КАРБ.
Ние сме с вас момчета.:thumbup:
Искам да се изкажа по повод на това писание - " Във връзка със зачестилите теми и спекулации със стикери с надпис" Club Alfa Romeo Bulgaria"
Може и мен да ме помислите за спекулант,защото половин София и България е накичена с лепенки напарвени от мен и Ваклин /Vaklinator/.
Лепенките са външни, бели или сиви на цвят и доста по-големи на дължина от стандартните.
Сега някой ще попита ,защо сте ги правили и сте ги продавали след като Клуба раздава безплатно?
1-во: Аз си направих за мен , защото колата ми е със затъмнени прозорци и тази за злепване отвътре не ми върши работа.Доста хора видяха и явно им е харесало.
2-ро: За Един Итал Фест /мисля,че беше този в Лесново/ адски много хора проявиха желание да се сдобият с такъв стикер, както и стикир с Ник нейм,имаше тема ,списък с бройки на желаещите заявки и т.н.
След като обобщихме хората ,направихме въпросните стикери и накрая не само ,че не забогатях от тях ,но се вътрих и с парите и изхабих доста нерви заради хора ,които не си ги потърсиха или който си ги взеха и не си ги платиха.:no:
И понеже ми останаха някакви стикери бях пуснал тема в Продава за да ги разкарам и които иска да си вземе.
Няма смисъл предполагам да споменавам,че направата изисква няколко квадрата фолио 3М , режеш лазерен плотер, умения по графичен дизайн , изработка , разходки с колата насам -натам и други такива забавни неща.
Тук е момент да споделя,че съм пратил на доста хора извън София по пощата или по куриер по 1 бройка, но съм уважил тяхното желание и мерак да носят с гордост по колите си тази лепенка.
Така ,че нито Аз нито Ваклин нито Бисер сме спекуланти ,просто уважихме желанието на дадени хора да им помогнем да се сдобият със стикер Club Alfa Romeo Bulgaria.
Искам да вметна и нещо друго , а то е че доста дълго време нямаше Клуб и стикери Нямаше, другото е , че се прокарваше и имаше доста явно разграничение между Клуб и Форум. 80% от хората на които съм дал такъв стикер не са членове на клуба.
Аз съм от Клуба и имам карта, детелинк в подписа и Клубен стикер , а ти си от форума и нямаш Нищо.:not-fair:
Това ,че отново ще раздавате стикери едно много хубаво начинание ,на което се радвам и пожелавам успех.
Малко разяснение относно причината за раздвижжването около онази тема. На заседание за УС на КАРБ беше решено Стикери и всичко останало с надпис "Club Alfa Romeo Bulgaria" да се разпространява само от КАРБ. Достатъчто хора вече се опитват да продават стикери които наче се раздават безплатно за цифри от 2 до 5 лв бройката. По неприятно е че се плюе неоснователно по КАРБ че нехае и не раздава такива стикери. Нещо което не е вярно.
КАРБ разполага със файлове на всички надписи и стикери, а твърденията за необходимостта от феноменални иумения по графичен дизайн са смешни.
Погрешно е, ако някой смята че някой от УС на КАРБ и другите хора ангажирани по организация на мероприятията и изработка на подобни материали вземат някакви пари за тази работа или си нямат собствен бизнес, а се занимават само с КАРБ. Повярвай ми разходите са с порядъци по големи от тези за изрязване на няколко надписа. За отделеното време не говорим, но така или иначе има схващане че то времето не струва нищо.
Има няколко тениски с размер " L".
Аз така и не получих тениска на парада, но съм готов да си платя за една за да не излезе, че мрънкам нещо. :native:
Аз така и не получих тениска на парада, но съм готов да си платя за една за да не излезе, че мрънкам нещо. :native:
Тениските от неделя са безплатни. Осигурени са от МИЛАНО МОТОРС, които бяха наши партньори за събитието
Малко разяснение относно причината за раздвижжването около онази тема. На заседание за УС на КАРБ беше решено Стикери и всичко останало с надпис "Club Alfa Romeo Bulgaria" да се разпространява само от КАРБ. Достатъчто хора вече се опитват да продават стикери които наче се раздават безплатно за цифри от 2 до 5 лв бройката. По неприятно е че се плюе неоснователно по КАРБ че нехае и не раздава такива стикери. Нещо което не е вярно.
КАРБ разполага със файлове на всички надписи и стикери, а твърденията за необходимостта от феноменални иумения по графичен дизайн са смешни.
Погрешно е, ако някой смята че някой от УС на КАРБ и другите хора ангажирани по организация на мероприятията и изработка на подобни материали вземат някакви пари за тази работа или си нямат собствен бизнес, а се занимават само с КАРБ. Повярвай ми разходите са с порядъци по големи от тези за изрязване на няколко надписа. За отделеното време не говорим, но така или иначе има схващане че то времето не струва нищо.
Не ме разбрахте , но както и да е.
Тогава и Аз както други хора ще си махна лепенката.
Ще отделя малко от времето си ,но то нали и без това няма значение и цена.:thumbup:
Накрая да не стане както при Фиат - да има 3-4 форума?
А на мен ми се струва че вие двамата -MUROMAN и fiore се опитвате да кажете едно и също нещо, просто не се разбрахте като хората.
Както и да е де.
Furious 155
02-07-2010, 16:11
А останали плакати (вертикални червени - 100 години) от събитието на 27-ми на площада има ли и как мога да се сдобия с един, два такива?
Има ли "външни" триъгълни лепенки ???
:sister3:
Предлагам на колегите да решим които иска стикери със никовете да решим дали да са от вътре или от вън.
А също така ако може да се каже какви други лепенки има защото за детелинки в триъгълник за калника и аз съм зарибен!!!!
Ами за всички стикери,каквито искате-с имена,детелинки и други,Ваклин ги е правил на много хора,спокойно може да му пратите съобщение и да се разберете,доколкото за раздаването на безплатни стикери Клуб Алфа Ромео България,хубаво е да се раздават на срещите,но е много глупаво да има разделение м/у форума и клуба,по едно време се беше изострило доста,аз също имам стикер вкъщи,но не съм го лепил точно поради тази причина,а когато исках най-много да стана член на клуба,такъв на практика нямаше.
Аз също искам една тениска , ако не съм позакъснял много . На 27.06 ми казаха , че са свършили :dunno:
Иво Кръстев
04-07-2010, 16:12
Аз пък подарявам една тениска размер XL,понеже ми е голяма. :)
[QUOTE=Иво Кръстев;732250]Аз пък давам една тениска размер XL,понеже ми е голяма. :)[/QUOTE
колко парички?
Тая тема заприлича на бит пазар , ама без стоката . Нищо от никой не се рабира , какво е с пари , какво е без ... аве :mf_Flush: Ако има такива артикули защо просто не се постнат в отделна тема и който си хареса нещо , направо да си го поръчва , дали ще е с пари или без .. просто да се знае .
Какъв точно ви е проблемът?
Аз нямам никакъв проблем,дори се радвам че най-после ще има налични стикери Клуб Алфа Ромео България,защото едно време като исках такъв нямаше никъде,а по това време нямаше и УС на КАРБ,така че нито можах да стана член,нито да се сдобия с такъв стикер:th_up:
[QUOTE=Иво Кръстев;732250]Аз пък давам една тениска размер XL,понеже ми е голяма. :)[/QUOTE
колко парички?
Не е много етично да се продава ама както и да е.
..... Ако има такива артикули защо просто не се постнат в отделна тема и който си хареса нещо , направо да си го поръчва , дали ще е с пари или без .. просто да се знае .
Съвсем скоро това ще е факт.
Аз също искам една тениска , ако не съм позакъснял много . На 27.06 ми казаха , че са свършили
Не са те излъгали. тениските бяха 250. На сцената имаше оставени 20 тинна за официални лица, но вече и те са раздаени.
Аз пък давам една тениска размер XL,понеже ми е голяма.
alfa user също сподели че има такава в пловдив която му е голяма.
Ники не се хаби и стига си правил Непозволена от КАРБ - реклама на Хора и услуги.
КАРБ имат всякакви стикери и всичко.,
Ами за всички стикери,каквито искате-с имена,детелинки и други,Ваклин ги е правил на много хора,спокойно може да му пратите съобщение и да се разберете,доколкото за раздаването на безплатни стикери Клуб Алфа Ромео България,хубаво е да се раздават на срещите,но е много глупаво да има разделение м/у форума и клуба,по едно време се беше изострило доста,аз също имам стикер вкъщи,но не съм го лепил точно поради тази причина,а когато исках най-много да стана член на клуба,такъв на практика нямаше.
Обяснявам(надявам се за последно) Няма разделение между форум и клуб ЕДЕНСТВЕНИЯ СТИКЕР КОЙТО СЕ ДАВА САМО НА ЧЛЕНОВЕ Е ТРИЪГЪЛНИЯ С ТРИКОЛЬОР И ДЕТЕЛИНКА И ТОЙ ПОКАЗВА КЛУБНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ.
Двата стикера за лепене отвътре на стъклото-22 и 30 см) КАРБ ги раздава БЕЗПЛАТНО на всеки желаещ.
Всякакви други стикери и лепенки съдържащи надписа "Club Alfa Romeo Bulgaria" ще се разпространяват САМО от КАРБ на символични цени (все пак има разходи по изработка).
ок,ясно.как да си поръчам 5 стикера от 30см.толкова коли се събираме в нашия град,поне да си имаме и лепенчици:):bg:
vaklinator
06-07-2010, 21:41
че те нашите стикери са били винаги без пари, освен, ако някой смята 1 бира за богатство.
ок,ясно.как да си поръчам 5 стикера от 30см.толкова коли се събираме в нашия град,поне да си имаме и лепенчици:):bg:
:Yeeeehaaa::clapping::thumbup:
Ако от тениските има останали М или L, как мога да получа и аз една?
DarkKnight
08-07-2010, 08:48
Искам да попитам на всяка среща на Невски се носят стикери по принцип. Мисля да намина тази седмица и да лепна един от големите на задния прозорец :)
аз пак да си питам,как или на кой мога да поръчам 5 стикера за задно стъкло.от провинцията съм......
Alfa User
09-07-2010, 00:44
alfa user също сподели че има такава в пловдив която му е голяма.
Потвърждавам - тениската е с червен надпис, размер XL. Който я иска, да се свърже с мен на лични.
Потвърждавам - тениската е с червен надпис, размер XL. Който я иска, да се свърже с мен на лични.
Писах, но без отговор :biker:
Alfa User
10-07-2010, 18:38
Извинявам се на всички, които ми писаха - нямах възможност да отговоря просто. Тениската е вече с нов собственик - писал съм му на лично. Радвам се, че мога да съм от полза.
Чакам и аз със нетърпение другите аксесоари.
AlfaFen145
11-07-2010, 01:51
Ооо ,от кога си мисля за тоя стикер и се нямам време да се занимавам..
Искам и аз един от 30 см ,много ще съм благодарен...Аз ще си направя ника сам :)
mad_muho
14-07-2010, 21:41
Бих си лепнал 2 стикера на задните два джама на 164-та!!! Даже с кеф :hehe: от акде да си ги взема? Ако трябва плащам ама гледам пише, че са безплатни
Да питам тези който си поръчахме и си дадохме адресите да ги чакаме ли или като се събере някаква броика тогава или цялата работа със клубните стикери отпада?
ODPleven
19-07-2010, 21:09
И аз съм мераклия за някое от стикерчетата....
Така и не разбрах от темата кого да попитам или на кого да пиша...ако може някой да ми пише ,
интересуваме какви видове са и на какви парички и снимчици...
Благодаря много предварително...
Поздрави...:drive:
Бих си лепнал 2 стикера на задните два джама на 164-та!!! Даже с кеф :hehe: от акде да си ги взема? Ако трябва плащам ама гледам пише, че са безплатни
Кажи какви и как да ти ги дам.
Ооо ,от кога си мисля за тоя стикер и се нямам време да се занимавам..
Искам и аз един от 30 см ,много ще съм благодарен...Аз ще си направя ника сам
Виж горния отговор
Да питам тези който си поръчахме и си дадохме адресите да ги чакаме ли или като се събере някаква броика тогава или цялата работа със клубните стикери отпада?
Пишете ми на лични че не мога да следя всички теми. Стикери ИМА
Kamen666
20-07-2010, 15:59
Стикери ИМА
Е що не ми прати с картите ? :)
щото не каза- със следващите ще ти пратя
Какво стана със сувенирите?
Какво стана със сувенирите?
Абе верно, дека са ни сувенирЙете???
mitenceto89
26-07-2010, 22:06
Вече съм със стикер.Получих и карта на ЕКО и тениска от 100 годишнината :) Благодарение на fiore
За желаещите от Ямбол и региона, имам още 2 стикера от 30см. и 2 от 21см. Също така и 2 карти на ЕКО. Ако ме засечете някъде по пътя и ви искате стикер или карта, свиркайте :)
Furious 155
29-07-2010, 00:50
Сега в неделя на Невски ще има ли от картите на Еко, да си резервирам един брой?
То тая неделя сякаш няма среща :prescription:
Благодарности на fiore :big_bow_down:.Най-накрая и аз се сдобих със стикер.
pecigsxr
01-08-2010, 13:55
Как мога да се сдобиа и аз с два стикера,от големите.
valio_alfa
03-08-2010, 01:05
и аз искам 2 стикера...а ако няма налични тениски (мн съм навит за една) може да организираме изработването им някъде !
Сигурно ще задам въпроса за 20 път но какво става със сувенирите? Аз мога да помогна със направата на запалки Зиппо с еблемата или надпис може и двете също така със химикалки и ключодържатели.
:excl:
DarkKnight
05-08-2010, 13:50
Сигурно ще задам въпроса за 20 път но какво става със сувенирите? Аз мога да помогна със направата на запалки Зиппо с еблемата или надпис може и двете също така със химикалки и ключодържатели.
:excl:
Ако цената на зипото е нормална аз искам :notworthy:
Ако цената на зипото е нормална аз искам :notworthy:
Еми колега запалката ти е 5 лева,Лазерно гравиране на текст (кирилица/латиница, шрифт по избор) +4 лв. , Лазерно гравиране на изображения + текст (всякакви комбинации от изображения и текст) +10 лв.
valio_alfa
09-08-2010, 08:55
Изпозвам темата за да благодаря на колегата fiore, който ми изпрати няколко стикера !!! Колегата наистина е много точен :Yeeeehaaa:
Еми колега запалката ти е 5 лева,Лазерно гравиране на текст (кирилица/латиница, шрифт по избор) +4 лв. , Лазерно гравиране на изображения + текст (всякакви комбинации от изображения и текст) +10 лв.
Колега, по 5 лв. ментетата не си струват заниманието, въпроса е да се направи на оригинални аксесоари.
Има ли стикери за задното стъкло, (от вътрешната страна) и мога ли да получа, че в Сливен не съм видял никой със стикер, да се открояваме няколко Алфи :)
GurgaPiti4
29-08-2010, 21:39
Да дигна темата и да се направя на ударен ще попитам същото, като адаша по горе.Има ли стикери само, че на мен отвън ми трябват, защото съм с затъмнен прозорец.Има ли още и ако да, кой ги раздава.Ще съм благодарен, ако ми кажете :-)
И аз искам стикер, ако трябва ще го платя, но да е за отвътре ;)
Ако се въртиш около Бизнес парка в Младост или в района на Манастирски ливади, мога да ти дам стикер за отвътре. Имам от двата размера.
Ramsezsh
31-08-2010, 11:29
Ако се въртиш около Бизнес парка в Младост или в района на Манастирски ливади, мога да ти дам стикер за отвътре. Имам от двата размера.
Здравей. И аз проявявам интерес, а и Манастирски ливади са съвсем на близо.
Пращам ти телефон на лично да се разберем нещо конкретно. Ако някой друг има интерес - мятайте по един телефон на ЛС и ще се разберем да се срещнем.
GurgaPiti4
01-09-2010, 22:23
Пращам ти телефон на лично да се разберем нещо конкретно. Ако някой друг има интерес - мятайте по един телефон на ЛС и ще се разберем да се срещнем.
Колега по еконт можеш ли да пратиш?
Има ли стикери за задното стъкло, (от вътрешната страна) и мога ли да получа, че в Сливен не съм видял никой със стикер, да се открояваме няколко Алфи :)
Аз имах стикери, но ги раздадох мисля, че са ми останали един два още :)
Колега по еконт можеш ли да пратиш?
Принципно мога. Устройва ли те да изчакаш малко, докато отпечатаме повечко, че в мен имам 3-4 останали, а мога да ти пратя за снабдяване на видинския район, примерно.
GurgaPiti4
03-09-2010, 18:09
Принципно мога. Устройва ли те да изчакаш малко, докато отпечатаме повечко, че в мен имам 3-4 останали, а мога да ти пратя за снабдяване на видинския район, примерно.
Няма проблем ще изчакам.Имаш за задното стъкло отвън нали,че моето е затъмнено и няма да ми върши работа? За пращане повече от 1 няма смисъл щото в града за сега съм май само аз който влизам в тоя форум друг май като гледам няма...видинския регион не е много фен на марката както виждам.Само кажи кога горе долу можеш да пратиш и дали имаш отвън прозореца. :-)
Нещо не сме се разбрали. Писал съм, че имам само вътрешни. Ще видим де, може евентуално и външни да поръчаме.
GurgaPiti4
03-09-2010, 21:08
Нещо не сме се разбрали. Писал съм, че имам само вътрешни. Ще видим де, може евентуално и външни да поръчаме.
Аууу вярно..извинявай колега грешката е моя..Ами в такъв случай ако не ти представлява кой знае какъв проблем и поръчаш външни ще се радвам безкрайно много..Искам да й сложа такъв стикер много ме радва...сигурно няма да съм единствен, който иска външен..??:frown:
Аууу вярно..извинявай колега грешката е моя..Ами в такъв случай ако не ти представлява кой знае какъв проблем и поръчаш външни ще се радвам безкрайно много..Искам да й сложа такъв стикер много ме радва...сигурно няма да съм единствен, който иска външен..??:frown:
И при първото чегъртане на леда оставаш без стикер:spoko:
GurgaPiti4
03-09-2010, 21:35
И при първото чегъртане на леда оставаш без стикер:spoko:
Няма чегъртам джама само ще махам снега..за кво ми е да го чегъртам аз така и така не виждам почти нищо през него..знам гадно е да е отвън но като съм го затъмнил сега кво да се праи... :-)
Аз искам стикер.Към кого да се обърна?
Пазарджиклии са се изчерпили откъм стикери...в Пловдив някой да има в наличност?
На италфеста ще има и стикери и карти ЕКО за отстъпки.
Kamen666
10-09-2010, 13:30
На италфеста ще има и стикери и карти ЕКО за отстъпки.
Тъкмо щях да ти казвам да донесеш стикери и карти за Варна,че свършиха а доста хора искат
mihail_mladenov
10-09-2010, 18:04
Бях писал в темата на срещите в града ни, но явно никой не я видял, но ще искам клубен стикер да пратите към Враца, по някой от колегите от града, които ще ходат на феста. Ще другата седмица сигурно, ще ми бъде последната среща във Враца, ако се състои де, че заминавам за Свищов да уча и очаквам там да се събираме.
Бях писал в темата на срещите в града ни, но явно никой не я видял, но ще искам клубен стикер да пратите към Враца, по някой от колегите от града, които ще ходат на феста. Ще другата седмица сигурно, ще ми бъде последната среща във Враца, ако се състои де, че заминавам за Свищов да уча и очаквам там да се събираме.
Видели сме какво си писал , ще ти донесеме стикер от феста.
mihail_mladenov
13-09-2010, 08:39
Мерси много.
Има ли още безплатни стикери?Ако да и аз бих искала един стикер от 30см.И как бих могла да го получа?
haljscho
29-09-2010, 22:55
Я и аз да попитам за тези карти за ЕКО, пък ако има и стикерчета......
Явно на феста съм ги пропуснал.......
В Пловдив от къде мога да се сдобия с такива........
ScuderiaAlfaCorse
29-09-2010, 23:36
Колеги ако има още безплатни стикери свиркайте на л.с ще съм Ви много благодарен !
Колеги, има ли интерес към ленти за номера и тениски с логото от сто годишнината?
Бяхме решили да не пускаме тениски след събитието но ако има интерес ще пуснем една серия без отпечатана дата върху нея.
Карти за отстъпка в ЕКО има- само казвайте по колко и къде да пращаме. Добре е за всеки град да пращаме на един човек , защото цената на куриера за 1 и за 100 карти е една и съща
SPEEDY-SD
04-10-2010, 13:13
Бих искал и аз един стикер 30 см ако има.Понеже съм от София мога лично да си го взема.Благодаря Ви!
Ifko--23--
04-10-2010, 19:52
Аз бих искал карта за еко и лента за номера ;P Пък за тениските ако се съберем повече хора може и да взема :upsidedwnsmiley: Иначе кога и къде мога да взема карта в София и срещу каква сума ;P
карта и стикер безплатно от някоя среща
примерно, утре вечер на първата среща на арена-младост или след друга подходяща уговорка.
Колеги, има ли интерес към ленти за номера и тениски с логото от сто годишнината?
Бяхме решили да не пускаме тениски след събитието но ако има интерес ще пуснем една серия без отпечатана дата върху нея.
Карти за отстъпка в ЕКО има- само казвайте по колко и къде да пращаме. Добре е за всеки град да пращаме на един човек , защото цената на куриера за 1 и за 100 карти е една и съща
Аз имам интерес за ленти за номера и тениски за Сливен. Ако може да ми кажете цена за 2 ленти за номера и 2 тениски. А ако има други желаещи от Сливен още по добре, само да си кажат.
Ifko--23--
04-10-2010, 21:56
карта и стикер безплатно от някоя среща
примерно, утре вечер на първата среща на арена-младост или след друга подходяща уговорка.
Ами аз утре съм там ;P Ако стане ще е супер :]]] :Yeeeehaaa:
За тениските ще отговоря след няколко дни. Ленти за номера ще има след петък.
la squadra azzurra
05-10-2010, 14:38
Включвам се в групата за ленти за рег.номер - бих желал 2 комплекта. Ще очаквам инфо за начин на заплащане и доставка! Удобно ми е до офис Еконт в Бургас, жк. Славейков, бл.55. Атанас Воденичаров, тел. 0887747512
Куриер с наложен платеж за хората извън софия.
PEPI-2ALFA
05-10-2010, 16:35
За лентите за номера, аз бих се включил с 3 чифта.
лентата ще изглежда така
Част средствата от продажбата ще отиват в благотворителен фонд на КАРБ, предназначен за благотворителни акции
Не разбрах за цената на лентите за номерата . И евентуално и аз искам един чифт :)
Ramsezsh
05-10-2010, 19:57
И аз искам 1-2 чифта :)
Бе гледам тук всеки вика ДАЙ, но когато се потърси някаква дребна услуга от наша страна се изпарявате като бензинът от резервоара на любимите ви возила! Може да не ми отговаряте(препоръчително е)!
Те искат да си ги закупят, не са безплатни. И аз ще се наредя на опашката за новите ленти за номера.
Спокойно де. Тепърва ще предлагаме сувенири и полезни джуджууфръчки с надписа ""Клуб Алфа Ромео България" и лого.
да питам дали ще ме уредите и мен с такъв стикер ? :)
И така.
Цената на един брой лента за номер е 4 лв.
За членове на Клуб Алфа Ромео България, цената е 3.50лв
1 лв от всяка лента ще отиде във новосъздадения от КАРБ фонд за благотворителност
Моля изпращайте заявките си на ЛС до мен или на info@clubalfaromeo.com Пишете броя на лентите които желаете както и желания начин за получаване. При изпращане по куриер- посочвайте адрес(ваш или на офис на куриера) име и телефон
Лентите ще са готови утре. Колегите от София ще могат да си вземат на редовните срещи на пл. Александър Невски всяка втора и последна неделя от месеца.(т.е. някои още тази неделя)
Лентите за номера вече са в мен. започваме разпространение.
slavco_156
12-10-2010, 17:38
Когато би ми пратили и мен в Македонја един стикер, со задоволстви би го залепил.
Да се дознае кој е најдобриот Алфа Ромео форум на балкана а моје и ......
Когато би ми пратили и мен в Македонја един стикер, со задоволстви би го залепил.
Да се дознае кој е најдобриот Алфа Ромео форум на балкана а моје и ......
Спиециално на теб ще ти пратим стикери и лента, безплатно. Ще бъдеш като рекламно лице в македония:)
Имаме нова партида ленти за номера. поради по ниската им себестойност- Нова цена: 3 лв/бр. - 5 лв.комплект ( 2 броя за един автомобил)
slik4eto
04-12-2010, 18:53
Къде са ни сувенирите ?
kibika88
05-12-2010, 00:48
Колега има ли стикери за стаклото и ще искам едно комплекче за номерата отпреди от зад и от каде мога си ги взема ако искаш да се разберем на ЛС мерси предварително
Къде са ни сувенирите ?
След нова година ще има стикери за отвън, ключодържатели, евентуално чаши и подобни
естественно календар за 2011 година
Alfa User
11-12-2010, 20:00
Чакаме ги вече с нетърпение :bounce8:
haljscho
14-12-2010, 23:11
След нова година ще има стикери за отвън, ключодържатели, евентуално чаши и подобни
Я, интересно..........
Качете някоя снимка да видим за кво става въпрос.....
Я, интересно..........
Качете някоя снимка да видим за кво става въпрос.....
+1
Alfa User
18-01-2011, 14:40
Календара е много добър - който все още се чуди - да поръчва докато е време !
PEPI-2ALFA
18-01-2011, 19:08
Супер са, и големия, и малкия.
Aз още си чакам моите, дано пристигнат скоро. :)
Мога да заявя, че календарите са чудесни 8-)
Големия обаче е толкова голям, че днес цял ден не успях да намеря начин да го инсталирам в офиса.
Да видим дали вакуумна закачалка може да го удържи :calc: :clapping:
Едит:
За момента го държи, да видим...
Снимки след малко :)
spe4elist
19-01-2011, 11:00
лентата ще изглежда така
Част средствата от продажбата ще отиват в благотворителен фонд на КАРБ, предназначен за благотворителни акции
Цецо, лентичката какъв размер е? Щото има два размера ...
И как се слага календара в офиса... :)
Снимката не е първа хубост... срещу светлината от телефон толкова.
Цецо, лентичката какъв размер е? Щото има два размера ...
лента за номер не съм виждал в много размери.
Радвам се, че календара ви харесва. Правихме го с много любов.
Вчера лично и от името на КАРБ подарих календари и на италианския посланик - човекът остана очарован и ме помоли да предам най-сърдечните му поздрави на всички фенове на Алфа Ромео. Каза, че е приятно изненадан и възхитен от, цитирам: "активността на клуба и сплотеността на Alfa Romeo Community в България" и потвърди ангажиментта си лично и от името на посолството да подпомага с каквото може работата на Клуб Алфа Ромео България. Когато си ходил последния път в Италия, разказвал на всички какво невероятно мероприятие по случай 100-годишнитата на Алфа Ромео е било организирано в България, как се возил и водил колоната в "breathtakingly beautiful" ретро Алфа и как "incredibly long" колоната от близо 500 Алфи се виела по улиците на София над половин час, как било спряно цялото движение и как всички минувачи се възхищавали и коментирали...:clap::clap:
Това на малкия календар от горе монтаж ли е или реална композиция?
Ако е реална от къде е и по какъв повод, постоянна ли е или е била временна?
Изобщо трябваше да сложите 2 реда на снимката :)
Това на малкия календар от горе монтаж ли е или реална композиция?
Ако е реална от къде е и по какъв повод, постоянна ли е или е била временна?
Изобщо трябваше да сложите 2 реда на снимката :)
Снимката е от прес-сайта на Фиат/Алфа Ромео, името и е "Alfa Romeo celebrates its Centenary at the 2010 Goodwood Festival of Speed (7/2010)"
Напълно реална композиция по повод 100-годишнината.
http://www.alfaromeopress.com/index.php?method=gallery&action=zoom&id=52
http://www.alfaromeopress.com/actionphp/show.Image.php?src=2010/ALFA_ROMEO/EVENTI/100701_AR_Goodwood.jpg&format=1024
Светланчи
21-01-2011, 10:26
Календарите са страхотни :))))
И аз вече си имам календар за 2011. Благодаря на fiore и на всички участвали в изработката, календарите са чудесни.
badmadafaka
24-01-2011, 09:02
Аз вече с нетърпение чакам следващата екстра, която fiore е подготвил... :magic:
ПС: да не ме забравиш в поръчката :unsure:
Да похваля и аз календарите - страхотни са! :bowdown:
Само една забелжка имам - мно'У големи бе, едва ги събрах в GTV-то! :tooth:
П.П.
Специални благодарности на fiore, който ми донесе календарите "на крак". :metal:
spe4elist
27-01-2011, 18:18
Календарите са яки, а табелките - крътят миФки ...
Благодарско
Календарите са яки, а табелките - крътят миФки ...
Благодарско
Какво ли щеше да напишеш ако беше взел от големите календари:)
Снимката е от прес-сайта на Фиат/Алфа Ромео, името и е "Alfa Romeo celebrates its Centenary at the 2010 Goodwood Festival of Speed (7/2010)"
Напълно реална композиция по повод 100-годишнината.
http://www.alfaromeopress.com/index.php?method=gallery&action=zoom&id=52
http://www.alfaromeopress.com/actionphp/show.Image.php?src=2010/ALFA_ROMEO/EVENTI/100701_AR_Goodwood.jpg&format=1024
:):):) на снимките от Милано има доста български лица...
Какво ли щеше да напишеш ако беше взел от големите календари:)
Имаш л.с.
Ще идваш ли неделя на Невски?
Има ли вече ? Ако има искам да ги видяяяяяяяя :D
Календарите супер, особено големия. Още не мога да му се нарадвам. А страницата за май и юни е уникална :in_love:
Има ли още календари сирачета ,че искам един ??
Има ли още календари сирачета ,че искам един ??
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=56201
badmadafaka
22-02-2011, 16:09
@fiore: Какво става с тия обемните стикери дето си бяхме говорили...? Има ли развитие по темата? :ph34r:
Могат ли да се направят такива релефни лепенки за тасовете дето ги продават, ама Цветни?:thumbup:
Alfa User
23-02-2011, 11:03
Колега, продават се и цветни - потърси по-добре.
Идеята е да се правят неща, които са си уникални за нас, а не да повтаряме лепенките от битака...
Колега, продават се и цветни - потърси по-добре.
Идеята е да се правят неща, които са си уникални за нас, а не да повтаряме лепенките от битака...
Съжалявам, от много време търся цветни и никога не съм виждал.. А искам да си взема 20-30-на...
П.П. Навсякъде търсих, но никой не е чувал за цветни... Ако някой колега намери , моля да ми изпрати с наложен платеж 20-тина бройки....
Към кого да се обърна за въпросния стикер?Става дума за по цялата дължина , с оригиналния шрифт,за отвътре.Ако е възможен и избор на цвят,нямам думи.Моля на лично.
има ли стикери ?
Календар на КАРБ за 2011г. - заявки
Това не е темата за стикери младежо.
Иначе календара е хубав ,харесва ми много. :)
Мод едит: преместих ви на правилното място.
Ако някой иска стикери за външно лепене да ми пише на л.с.
Petko_911
18-03-2011, 12:34
Ако някой иска стикери за външно лепене да ми пише на л.с.
Колега качи някоя снимка на стикерите да ги видим :)
Колега качи някоя снимка на стикерите да ги видим :)
Повечето са червени но имам и бели
Petko_911
18-03-2011, 13:58
Повечето са червени, имам и 2 бели
Колега е цената каква ще е ?
tuning_vn
20-03-2011, 12:37
как мога да се сдубия със стикер във Варна?
как мога да се сдубия със стикер във Варна?
Във варна съм пратил малко стикери на VIKI . скоро ще и пращам още.
vladeto_
22-03-2011, 12:45
за Русе няма ли ;)
за Русе няма ли ;)
ще пратя. чакам да дойдат от печат. виж колко стикера и карти еко ако искате още, и кажи къде да пращам
Колеги някъде близо до Димитровград някой да продава/раздава стикери за вътрешно лепене? Дори и да няма ако може някой да ми прати и сдобие с стикер ще съм доста щастлив : )
ще пратя. чакам да дойдат от печат. виж колко стикера и карти еко ако искате още, и кажи къде да пращам
Карти за ЕКО има в мен още, така че - не пращай. Просто ако някой иска - да ме открие.
Повечето са червени но имам и бели
за нашата банда ако се намерят няколо,няма да е зле..имаме няколко колеги без стикери....
от доста време си тарся такава лепенка
---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:31 ----------
ако има вазможност някой от колегите дами пратят вав търговище
ако се намери още една и за Ямбол
ако се намери още една и за Ямбол
Мисля, че имах някъде 1, 2 бели стикера колега. Ако имаш път към Сливен заповядай ще ти дам, а ако ли не остави един телефон (на лично) , аз като идвам ще ти донеса, хем може да измислим една среща на клуба.
vaklinator
21-05-2011, 13:51
Покрай моето велико преместване, открих
1. 4 стикера 30см
2. 7 стикера 60см
3. 1 на 70см
Всичките са за външно лепене бели.
Който иска на лични да ми пише, да се разберем. :)
Edit: Изкочиха и змийчета бели и сиви, не съм ги броил колко са.
haljscho
23-05-2011, 08:56
Аз искам от влечугите.........
колега дай дасе разберем за стикерите
Докато си забърсвах задното стъкло и си скъсах стикера.Някои можели да удари едно рамо и да ми каже от каде да си взема нови !!!! извинявам се ако тук не е мястото и спамя !!!
Колеги някой да продава стикери за вътрешно лепене? Ако може някой да ми прати и сдобие с стикери ще съм му много благодарен :)
Стикерите за вътрешшно лепене може да получите по срещите. Ако по места няма стикери- пишете да ви пратим
Искам д ави попитам как мога да се сдобия с тениска на Club Alfa Romeo Bulgaria
Все още няма как защото няма такива
как мога да се сдобия със стикер за въшно лепене
Пичове нали щяхме да имаме клубни сенници с размери за всеки модел ?
как мога да се сдобия със стикер за въшно лепене
Не-стана ли стикера за вътрешното лепене като затъмни стъклата?
момчето което ги прави каза че няма да стане и не съм го слагал,ако някой колега има нужда от стикер за вътрешно лепене да свирка
error145
26-06-2011, 23:26
От кой мога да си взема карта за ЕКО от София?
kibika88
27-06-2011, 13:58
и мен ме интересува това
Мога да ви дам карти, ако сте в района на Дружба през деня. Вечер съм в Младост.
и мен ме интересува това
Аз също мога да ви дам за района на Лозенец.
kibika88
27-06-2011, 16:37
Аз също мога да ви дам за района на Лозенец.
Еми колега може да си драснем едно лс аз съм близко до лозенец
и мен ме интересува това
Аз в района на Надежда, Обеля, Банишора .... :plane:
Здравейте колеги.Претърпях леко премеждие и се оказа,че съм останал без документи,в които беше и картата за ЕКО от клуб алфа ромео,която раздавахте на 100-годишнината :( дали ще мога да се сдобия с нова такава и евентуално със стикер,само че за външно лепене,че са ми затъмнени стъклата.Знам,че по срещите раздавате но нямам време,обикновенно съм на работа и не мога да присъствам.Аз съм от София,Младост3 и ще съм много благодарен на някой колега ако може да помогне...
Здравейте колеги.Претърпях леко премеждие и се оказа,че съм останал без документи,в които беше и картата за ЕКО от клуб алфа ромео,която раздавахте на 100-годишнината :( дали ще мога да се сдобия с нова такава и евентуално със стикер,само че за външно лепене,че са ми затъмнени стъклата.Знам,че по срещите раздавате но нямам време,обикновенно съм на работа и не мога да присъствам.Аз съм от София,Младост3 и ще съм много благодарен на някой колега ако може да помогне...
Аз съм в Младост 2. Имам в мен, една-две повече, но няма да съм в София през уикенда. Някоя вечер след работа може да се разберем да се видим и да ти дам.
starata alfa
26-07-2011, 21:56
сега разглеждах ланчиа форума и те са си направили суитчери и се сетих че съм виждал и на алфа такива .дали има от тях или са отдавна изчерпани
Аз се интересувам от къде мога да взема примерно тениски и други такива сувенири. Тук при нас имаше един човек, който продаваше, шиеха му в Габрово, обаче онзи много несериозен.
От къде мога да се сдобия с ленти на регистрационните номера на КАРБ, и евентуално някакви лепенки.
От Пловдив съм.
От къде мога да се сдобия с ленти на регистрационните номера на КАРБ, и евентуално някакви лепенки.
От Пловдив съм.
Имам един излишен стикер за задното стъкло.Ако го искаш твой е.
PEPI-2ALFA
05-09-2011, 01:10
Имам едно предложение. Да се качат файлове на стикери на едно място (например в първия пост на тая тема). Пълно е с теми, в които някой търси файл сам да си разпечати стикерче. Пръснати са в различни теми и са неоткриваеми. Всякакви налични детелинки, "куоре спортиво", форумния стикер, емблеми и т.н. Пиша тук, за да не отварям нова тема.
аз имам 2 на 30 см и 2 на 21см за вътрешно лепене
Dikata_BG
08-12-2011, 22:14
аз имам 2 на 30 см и 2 на 21см за вътрешно лепене
Колега можеш ли да пратиш към варнана 1 на 30см
dimitar_vd62
09-12-2011, 01:22
Имам малкия стикер, кой иска от Варна.
Petko_911
10-12-2011, 22:32
Колеги календари ще има ли ?
angelovi69
10-12-2011, 23:01
Отговарям аз от къде си купих тениска. Сайта се казва Портокал.бг, ама с латински букви. Аз си поръчах тениска с емблемата на АР отпред на сърцето в малък кръг и на гърба щампа в голям кръг. Избрах размер и графитен цвят на тениската, да ми е в тон с колата. Тениските са 100 % памук на Фруут оф дъ Луум и са качествени. Също си поръчах и 2 броя сенници за задните стъкла по 5 лв. парчето, също с емблемата на любимата ни марка и сега си джиткам с кеф.
P.S. Може да се поръча и чаша с емблемата на марката - абе - посети и виж. Айде със здраве.
Колеги разговорите с производители на фенски артикули напреднаха. Ето един каталог с идеи на някой неща. В понеделник 9.януари ще ни пуснат за изработка мостри за да можем да ги видим и на живо. Реално можем да имаме тези артикули до края на януари.Очакваме да имаме и още артикули в близко време
Каталог:
http://dox.bg/files/dw?a=611a210f13
Колеги разговорите с производители на фенски артикули напреднаха. Ето един каталог с идеи на някой неща. В понеделник 9.януари ще ни пуснат за изработка мостри за да можем да ги видим и на живо. Реално можем да имаме тези артикули до края на януари.Очакваме да имаме и още артикули в близко време
Каталог:
Страхотни неща. Нямам търпение да си поръчам
Kamen666
06-01-2012, 20:29
Каталог:
Страхотни артикули,дано и цените им са добри
Каталог:
Очакваме развитие с нетърпение :)
Колеги незнам дали е правилното място да попитам но някой да има файла за стикера на задното стъкло или откъде мога да си взема такъв стикер
Колеги незнам дали е правилното място да попитам но някой да има файла за стикера на задното стъкло или откъде мога да си взема такъв стикер
Ако беше дошъл днес на срещата можеше да си вземеш
А ако ти трябва стикер за външно лепене ми пиши на лс
А ако ти трябва стикер за външно лепене ми пиши на лс
За мен ще намериш ли 2 за външно :coolio:
http://genchev.net/AR100/arc.jpg
Току що изработен, собственоръчно :)
Току що получих микроинфаркт! Браво колега.Поздрави.
badmadafaka
13-01-2012, 10:08
Сега ще кажете, че съм хейтър ама километража в средата от коя алфа е точно - "Астра Ф" или "Вектра Б"..? :online2long:
Иначе идеята е супер... :smartass:
Честно да си кажа не знам от какво е километража, взех първия от гугъл който ми пасваше по цвят.
Имах от 2-3 месеца механизъм за часовника(има ги на Илиянци по 2 лева) и като си смених принтера вчера реших да видя какво ще стане.
Определено ще си направя още няколко варианта като имам време.
Няма да пускам производство, но при интерес ще кача файловете с циферблата. Лепи се на някакъв по дебел картон или плексиглас, прави се една дупка и готово, мераклии може да си го ламинират и т.н.
Ако някой има файла с триъгълния стикер на клуба, ще направя и клубна версия :)
идейно е! мисля че печат директно върху пвц няма да е скъп.
Добре, много добре 8)
идейно е! мисля че печат директно върху пвц няма да е скъп.
Цецо ако имаш файла с триъгълния стикер може да опитам нещо клубно ;)
vaklinator
13-01-2012, 16:43
Имам го пиши ми на ЛС
mihaeles
14-01-2012, 15:08
:new_Eyecrazy: :new_Eyecrazy: :new_Eyecrazy:
Браво, колега. С риск да прозвуча малко нахално мога ли и аз да се сдобия с такъв??? Страхотен е! Уникален направо!
.............или поне файла да ми пратиш???
Много се радвам на хора с такова въображение като твоето и пълни с идеи. Още веднъж, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
:clapping: :clapping: :clapping:
Да попитам и аз, стикер за вътрешно лепене от къде мога да намеря ? Мерси
soldier81
30-01-2012, 00:02
Първо кажи от къде си,ако си от София ми пиши на л.с. да се разберем.Имам един-два останали.
Lady Marmalade
07-02-2012, 22:10
Каталог:
Готина идея... но май преобладават артикули за мъже, а за дамите?:doctor:
D-I-V-A-K-A
14-02-2012, 18:37
А каква е цената за целият гащеризон?
angelovi69
15-02-2012, 21:29
Дайте ценоразписа на каталога. Искам грейка да поръчам. За дамите ли - ами, по-малките номера, от тези, неутралните -с цип.
Lady Marmalade
18-02-2012, 10:49
Дайте ценоразписа на каталога. Искам грейка да поръчам. За дамите ли - ами, по-малките номера, от тези, неутралните -с цип.
И аз искам да питам за ценоразпис и как се поръчват нещата?
Да, има неутрални неща, които стават и за дамите, просто исках да подметна, че може да се помисли за още артикули за в бъдеще, и за нас :) А защо не и аксесоари- запалки, чаши, часовници и пр. Мисля, че ще се радват на интерес.
И аз си търся стикер за вътрешно лепене. Някой ако има, може да ми драсне ЛС :)
soldier81
18-02-2012, 11:31
И аз искам да питам за ценоразпис и как се поръчват нещата?
Да, има неутрални неща, които стават и за дамите, просто исках да подметна, че може да се помисли за още артикули за в бъдеще, и за нас :) А защо не и аксесоари- запалки, чаши, часовници и пр. Мисля, че ще се радват на интерес.
И аз си търся стикер за вътрешно лепене. Някой ако има, може да ми драсне ЛС :)
В понеделник пратих за Бургас няколко стикера и карти за ЕКО на колегата Deathriderr ,до колкото разбрах му трябваше един,можеш да го питаш ако са му останали да ти даде един. (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=17463)
Lady Marmalade
18-02-2012, 12:04
В понеделник пратих за Бургас няколко стикера и карти за ЕКО на колегата Deathriderr ,до колкото разбрах му трябваше един,можеш да го питаш ако са му останали да ти даде един. (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=17463)
10х :)
Какво ще кажете за тези неща?
Кърпа за плаж
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=8586790
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=8586791
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=8586796
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=8586797
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=8586798
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=8586799
Lady Marmalade
18-02-2012, 16:16
Кърпата за плаж е супер. Откъде е?
И аз имам интерес за кърпата.
Alexandrov70
18-02-2012, 23:53
Аз имам интерес към няколко кърпи и 20-30 чифта чорапи!
georgi_pg
19-02-2012, 00:39
Каталог:
колега, има ли цени, евентуално как да поръчам нещо...
И аз искам да питам блузоните на каква цена са и как да поръчам!
Цецо мисла, че е време да дадеш някаква информация какво се случва по въпроса, кога ще има цени, как ще се поръчват, защото се вижда, че има голям интерес. :-)
стикери да се намират некакви
Nightfreak
14-03-2012, 00:32
И аз си търся стикери ако случайно се намират...
и аз се нареждам на опашката за стикери са софия, или ако някой има желанието да ми ги прати по куриер за моя сметка, веднага му давам адрес...
Аз имам за външно лепене, ако някой иска да пише
Аз имам за външно лепене, ако някой иска да пише
какъв цвят и размер?
АЗ искам да попитам за цени на Тениските , шортите и гащеризона също и от къде мога да се сдобия с ленти на регистрационните номера на КАРБ
Gena7a_Turb0
16-03-2012, 17:06
Колеги и аз искам един стикер за вътрешно лепене!
Ако може от тези по-големите ще го лепя на задното стъкло.. :)
Ако може в бяло.. ;)
Казвате цена за лепенката, но трябва и да ми я пратите по ЕКОНТ, цената разбира се на моя сметка.
Благодаря предварително!
От Мадан съм, Смолянско.. :)
Ето пример взет от колегата BRАZEN http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1517/25380707517659491051296729829xV4aeGESFJSKjNnnpDut. JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1517/25380707517659491051296729829xV4aeGESFJSKjNnnpDut. JPG)
но май този е за външно лепене ако е така пак става, харесва ми!
Аз искам стикер - само змия. Към кого да се обърна?
Аз искам стикер - само змия. Към кого да се обърна?
Ще потърся, трябва да имам ама не са такъв модел
Питай и MUROMAN, той имаше подобни
alfaa156
31-03-2012, 23:54
Ако може в бяло.. ;)
Казвате цена за лепенката, но трябва и да ми я пратите по ЕКОНТ, цената разбира се на моя сметка.
Благодаря предварително!
Ето пример взет от колегата BRАZEN http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1517/25380707517659491051296729829xV4aeGESFJSKjNnnpDut. JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1517/25380707517659491051296729829xV4aeGESFJSKjNnnpDut. JPG)
колеги и аз желая такъв стикер :) за моята кола от пловдив съм кажете цена :) благодаря ! еконт сичко си плащам :)
:afro:
Мерси, може и да не е абсолютно същия :)
Мерси, може и да не е абсолютно същия :)
Имам, само че са бели
На 8 и на 10cm
Имам, само че са бели
На 8 и на 10cm
:th_up:
NightRider
05-04-2012, 06:48
Абе няма ли някъде снимки на предлаганото?
digitalundgrd
09-04-2012, 12:07
Има! Ето каталога : http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessionid=31133EDC1590D8D6FE59095A776379 4F.dox01
angelovi69
10-04-2012, 12:51
Нещо не мога да го отворя тоя каталог
digitalundgrd
10-04-2012, 12:59
Ето прикачих го тук
vaklinator
10-04-2012, 14:39
Колеги, разполагам със стикери във всички размери и цветове. Както и за лепене отвътре и на стъклата.
Gena7a_Turb0
10-04-2012, 22:08
Колеги, разполагам със стикери във всички размери и цветове. Както и за лепене отвътре и на стъклата.
Колега в най-скоро време ще ти пратя ЛС за да се разберем за стикерите ;)
Колега брой и мене аз преди те питах но ти нищо не каза
Tnx to Tedo! Много яко! :static:
the_crazy_driver
20-04-2012, 01:21
Ще се радвам ако някой има стикери за подаряване, само че за външно лепене. Каквито и да са... Ако има някой да ми подари няколко нека бъде благосклонен да ми напише едно ЛС.
Какво става със тениските .. ще се правят ли или? Каква цена
angelovi69
06-05-2012, 17:29
Към колегите, които ще бъдат на събора във Враца - ако имате някакви безплатни лепенки, стикери, носете ги - искам да налепя по моята пичеловка надписи.
Lady Marmalade
12-05-2012, 20:51
Колеги, търся 2 бр. стикери на КАРБ за вътрешно лепене, за задно стъкло, от по- големите, за мен и за колега- алфист, който отскоро е във форума. Ако някои може да ми даде, нека ми пише. Може и по куриер за моя сметка. 10х :)
Търся още бяла и черна змия, като тези от предната страница.
Колеги някой знае ли как мога да си по4ъчам тениска и на каква цена е?
Deathriderr
21-05-2012, 08:50
http://motorsportcollection.org/ Моята тениска е от този сайт, но като гледам само на Фиат продават в момента :С
http://autofanshop.eu/clothing/alfa-romeo/teniska-alfa-romeo-chervena.html
Ако може в бяло.. ;)
Благодаря предварително!
колеги да питам и аз за такъв стикер и ако има по малък около 20 см.черен за външно лепене,от Елин Пелин съм може и по еконт или лично от някой колега от София,пишете на лично моля,мерси предварително
my_power88
03-06-2012, 17:39
аз си тарся за задния прозорец стикер с надпис Club Alfa Romeo Bulgaria,aко някой има ще съм много благодарен и колко ще иска естествено?
аз си тарся за задния прозорец стикер с надпис Club Alfa Romeo Bulgaria,aко някой има ще съм много благодарен и колко ще иска естествено?
Аз също си търся, ако някой има останал някой друг стикер ще го взема.
my_power88
04-06-2012, 10:45
Колегата vaklinator има той изработва- стикери ,детелини ,змии.който иска да се свърже с него,аз вече си поръчах
0895089048
0879189048
ivailo rachev
16-07-2012, 08:22
Здравейте колеги,въпроса ми е от къде мога да се сдобия със стикери на форума по възможност за външно лепене.Или евентуално някой ако има файла да го пусне тук аз ще си ги разпечатам.Благодаря предварително.
ivailo rachev
18-07-2012, 21:02
Никой ли няма файла:small_cry:
Намерих линк с него на предишни страници,но не ми го отваря.
angelovi69
18-07-2012, 22:28
И аз търся файлове, за да направя лепенка за задното стъкло на 156SW с надписа Клуб АР България, както и надпис Куоре спортиво и Алфа Ромео в специфичния шрифт, с латински букви , разбира се. Във всеки град има печатница и там се правят стикери, както и се правят тениски, на които се слагат надписи.
ivailo rachev
19-07-2012, 07:55
Да във всеки град има печатници и се разпечатват за не много пари,обаче като няма файла няма как да си ги разпечатаме:neko:
PEPI-2ALFA
19-07-2012, 15:05
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=934211#post934211
На 12-а страница на същата тема, в пост №172 предложих нещо, но няма нищо.
zdravko_ss
19-07-2012, 17:43
ето момчета, това е клубния стикер, отивате в една рекламна агенция и ви го правят в какъвто ви душа желае вид и размер
http://dox.bg/files/dw?a=886d2f459b
с надписа на сайта http://dox.bg/files/dw?a=9495e5e840
P.S. ако някой желае някакви други надписи да пише, имах някъде шрифтовете
ivailo rachev
19-07-2012, 19:25
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=934211#post934211
На 12-а страница на същата тема, в пост №172 предложих нещо, но няма нищо.
Да това е доста добро предложение.Аз си скъсах нервите да търся файл и какво ли не рових,даже се мъчих да си го правя на Word обаче не става същото.Пък няма смисъл да губя време на някой да ми праща стикери,за това ми е файла.
ето момчета, това е клубния стикер, отивате в една рекламна агенция и ви го правят в какъвто ви душа желае вид и размер
http://dox.bg/files/dw?a=886d2f459b
P.S. ако някой желае някакви други надписи да пише, имах някъде шрифтовете
Благодаря много колега,ако измисля нещо за някоя друга лепенчица ще ти пиша за файлове:dance:
SandoOne
07-02-2013, 20:08
абе а имате ли налични за софия да мина да си зема или да ми го пратите по куриер
vaklinator
08-02-2013, 07:16
Имам бели клубни стикери за задното стъкло 60 см. 6 броя.
GurgaPiti4
25-02-2013, 15:17
Имам бели клубни стикери за задното стъкло 60 см. 6 броя.
Давай ги бързо. Един брой за Пловдив!! Само ми кажи нали може да се залепят отвън, че съм с затъмнени прозорци и няма да личи, ако е от вътре?
Jivko7777
27-02-2013, 17:32
Давай ги бързо. Един брой за Пловдив!! Само ми кажи нали може да се залепят отвън, че съм с затъмнени прозорци и няма да личи, ако е от вътре?
те големите са за отвън ;)