View Full Version : Скоро нов дизел за Алфа....
В момента се провеждат тестове на новата версия на 1.9JTDm, който ще разполага с 175коня, 360НМ и ще има среден разход на гориво в модела ГТ от 6.1литра на 100км.
Забелязани са и тестови коли с новия двигател на ВМ 3.0ЖТД 250коня...който ще намери приложение в 159 и Брера.
156 m-jet
10-06-2006, 18:22
:big_bow_down: 1.9 JTDM 175
:big_bow_down: 1.9 JTDM 1753.0 ЖТД 250 коня :lol: :lol: :lol: е те тва вече е арен дизел :lol: :lol: :lol:
156 m-jet
10-06-2006, 20:10
159 ката ще лети с него :D
ма предполагам, там отиваме на 40.000 еуро :?
П.П. Ся като има вече раЗдел Алфа ГаЗ, ние с ДиЗелите се чувстваме ДИСКРИМИНИРАНИ :D
Предлагам да си имаме и ние раЗдел Алфа ДИЗЕЛ
П.П. Ся като има вече раЗдел Алфа ГаЗ, ние с ДиЗелите се чувстваме ДИСКРИМИНИРАНИ :D
Предлагам да си имаме и ние раЗдел Алфа ДИЗЕЛ
:th_up:
Тооо, както е тръгнало, скоро ние с бензинките ще сме за спец раздел "екзотични ДВГ" :-)
Очаква се тая година от конвейерите да слязат повече печки, отколкото бензинови...
Тооо, както е тръгнало, скоро ние с бензинките ще сме за спец раздел "екзотични ДВГ" :-)
Очаква се тая година от конвейерите да слязат повече печки, отколкото бензинови...
Аха и аз гледам, че продадените нови дизели за първите три месеца на годината надхвърлят бензинките :shock:
Малко ви е стара информацията, през последните 5 години над 50% от продадените Алфи са дизелови...
Малко ви е стара информацията, през последните 5 години над 50% от продадените Алфи са дизелови...
Оно тия не са ора бре, тия са пущиняци.... :dunno:
Оно тия не са ора бре, тия са пущиняци.... :dunno:
Бе бегай бе, тия ако додат у наща група ей ше одат голи и боси :wink:
Понеже дизеловите коли се увеличават а бензиновите намаляват аз ще изчакам цената на бензина да падне :Tease: :Tease: :Tease: :Tease:
Понеже дизеловите коли се увеличават а бензиновите намаляват аз ще изчакам цената на бензина да падне :Tease: :Tease: :Tease: :Tease:
от твоя пост в божиите уши 8)
от твоя пост в божиите уши 8)
..... И само си викам данооооо, даноооооооооооо, даноооооооооооооо!!