View Full Version : За колко ускорявате 0-100
Засичали ли сте за колко време ускорявате от 0 до 100.Аз мойта я засякох на телефона си на хронометъра за 9.4 сек.3 пъти я пробвах по-бързо неможеше.И още нещо 2-ра ми изключва на около 103км/час според километража.На толкова ли изключва по принцип??????????????!?!?!?!?!????!!!!!!! :?:
Как така ти изключва, мойта си се помпа докато сам не я сменя. А каква максимална скорост ти дава?
Как така ти изключва, мойта си се помпа докато сам не я сменя. А каква максимална скорост ти дава?
Казвам че на 2-ра предавка вдига около 103 и изключва помпата.не съм излизал на магистрала още.205 съм вдигал с нея но не на магистрала пък и тогава пъта не беше хубав и спрях да я настъпвам-НЕЗНАМ колко вдига на макс.... :P Ти на 2-ра 200 ли вдигаш :twisted:
ади де никой ли не е пробвал - кво се праите на деца :evil:
Ми то с хронометър е много неточно. Иначе преди време я бях засичал мойта с няква апаратура и даваше 7.9сек ама колко е верно :roll: на 2-ра и аз права 100 до 7300 и мога и още щото изключва по натам ама не я вкарвам, 1-път беше към 110 но ми е жал :? а и файда никаква не върв по бързо по тоя начин :wink:
Ми то с хронометър е много неточно. Иначе преди време я бях засичал мойта с няква апаратура и даваше 7.9сек ама колко е верно :roll: на 2-ра и аз права 100 до 7300 и мога и още щото изключва по натам ама не я вкарвам, 1-път беше към 110 но ми е жал :? а и файда никаква не върв по бързо по тоя начин :wink:
Брей,че къв е тоя двигател бе за 7.9 сек. да те изтрелва..........Колко ти тежи колата ако знеш де..?Аз мойта като я засичах бях напълнил резервоара пък и бас касата тежи към 30-35 кила.Може и да свали до 9 ако я махна(тогава пък няма да е интересно) :twisted:
Аз моята съм я пробвал 80-120 км/ч на 4-та и даде около 9 , 9 и нещо. Това време е съизмеримо с 0-100.
Иначе по принцип го дават 0-100 за 8.6 за 2.0 тс :shock:
На втора не съм я мъчил, ама на 4та прави 210. Утре ще я засека до 100 специално за теб :wink:
На втора не съм я мъчил, ама на 4та прави 210. Утре ще я засека до 100 специално за теб :wink:
Toва с каква кола :?:
Пунтото даде веднъж 5.5 до 100 с големия Г-тек при свидетел в колата 8)
8.2 по g-tech на съвсем неперфектна настилка със зимни гуми :twisted:
75 2.0 turbo
12-06-2006, 20:48
вси4ки умни постове са във кофата :idea:
-----------------------------------------------
по темата : с малкия г-тек паметника даваше 5.9 секунди а тука от скоро дава около 5 сек. за голфа нема ви казвам :wink:
Че то аз съм май с най-бавната каруца тука :biker:
100letov
20-06-2006, 13:14
Хехе не си бе пич, споко :lol:
Моята с 95 бензин и преди да сложа спортния филтър смъкваше до 10, ама от тогава не съм я пробвал... 8)
156 m-jet
20-06-2006, 15:21
:rotfl:
ко смешно видя?
:shock:
продължавай да се хилиш :twisted:
Koлегата от Германия май не знае какво е пунтото на Жорко-да му се посмеем и ние за незнанието. :D :D :D
Колега не е смешно - пунтото е повече от два пъти по мощно от Алфата ти да речем - да те орентирам какво му е правено :wink: да не се смееш. Знаеш ли колко им е тъжно на хората с V10 и V12 МБ например като ги издуха това пунто - гледат ей така :shock: :shock:
156 m-jet
20-06-2006, 15:44
Мани я мойта Алфа, аЗ вобще не я броя За бърЗа кола :!:
Ама 5.5сек. дава Порше 911 Карера 2001 год. с 300к.с. и тегло 1300 кг.
Или Ферари F 355
Ама Значи ако го пипне още малко и направо да отива в Маранело да им покаже на леваците от Ферари как се прават коли :rotfl:
Пунто убиецът на Ferrari
:boost:
Колега, мерси , отдавна не се бях хилил така :roll2:
Или Ферари F 355
Ама Значи ако го пипне още малко и направо да отива в Маранело да им покаже на леваците от Ферари как се прават коли :rotfl:
Смешен си понякога! Ама много!
Или Ферари F 355
Колега ти пак зацикли....за тунинг на турбо кола за първи път ли чуваш?????
http://tsunamituning.com/#
Образовай се. :wink:
П.С. Тия 253 к.с. много отдавна са над 300.....
156 m-jet
20-06-2006, 16:05
Ааааааа, Петкан също има телевиЗор :D
Верно е, даваха За ЮАР как там Голф 1 го прават около 500 коня, но ...... ако мине 500 километра било чудо на чудесата.
АЗ ги раЗбирам така нещата. Качваш се , и София Пловдив който стигне 1 ви, естествено нощем.......и да видим токава кон боб яде ли :D
Тея глупости 400 метра или 1000 метра, ами там е ясно ........ не направи ли 550 км.ч. За 402 метра , каквито са аткуалните времена, не ми е ясно За какво ги правиш тея тунинги
Другото е писта, ама ме е яд, че нямам едно Ф 355 :evil:
айде стига толкова :wink: ...
Модове и Админи , тоя път ще се караме , ако някой отключи пак темата :? :wink: