View Full Version : Да Ви се похваля...............
astronavt
11-06-2006, 18:57
....от две седмици съм горд собственик на Алфа 146 1.6 TS-страхотна кола с огнен темперамент.А и цял табун коне под капака.Удоволствието да я караш е несравнимо.......Мислих точно толкова време колкото да седна и да я подкарам.....след това просто си казах това е моята кола :) форума който сте създали е много полезен и богат на информация с радост установих колко много мога да науча за Алфа Ромео от него.Желая Ви все така да помагате на всички алфисти потърсили тук съвет или информация.
Имам само един въпрос как мога да стана член на клуба и да се сдобия със стикери.
http://astronavt.hit.bg/Alfa%20Romeo/DSC01840.JPG
Ами честито Колега, със здраве да си я караш и безаварийно.Направил си правилен избор. :D :D :D :D :D
Crusader
11-06-2006, 21:13
Честито колега и със здраве да си я караш.... и на цвят и е точно като моята :!:
Обаче що е с тая решетка между фаровете :shock: , виждал само 1-2 146-ци с тая решетка и все съм си мислел че са или някаква специална серия или че са удряни и е сменена решетката със такава от 145, я колеги спецове->изкажете се компетентно, моля :wink:
Dodo 155
11-06-2006, 21:28
Честито колега и със здраве да си я караш.... и на цвят и е точно като моята :!:
Обаче що е с тая решетка между фаровете :shock: , виждал само 1-2 146-ци с тая решетка и все съм си мислел че са или някаква специална серия или че са удряни и е сменена решетката със такава от 145, я колеги спецове->изкажете се компетентно, моля :wink:
Защото е от първите :wink:
Няма значение каква е решетката, да си я кара момчето със здраве и само радост да му носи :D :D
Crusader
11-06-2006, 21:30
Тцъ, таблото е от новите, значи е поне 97-ма
georgievst
11-06-2006, 22:11
[quote="astronavt"]....от две седмици съм горд собственик на Алфа 146 1.6 TS-страхотна кола с огнен темперамент.А и цял табун коне под капака.Удоволствието да я караш е несравнимо.......Мислих точно толкова време колкото да седна и да я подкарам.....след това просто си казах това е моята кола :) форума който сте създали е много полезен и богат на информация с радост установих колко много мога да науча за Алфа Ромео от него.Желая Ви все така да помагате на всички алфисти потърсили тук съвет или информация.
Имам само един въпрос как мога да стана член на клуба и да се сдобия със стикери.
Честито ! Знам за какво говориш ! Да си я караш със здраве !
Честито и много безаварийни километри.
Има обяснение как се става член :wink:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2290
Честито и от мен! А на първите 146-ци решетките са като на 145, после са като на мойта и накрая са като на колегата от Варна с JTD-то/ виж снимките от срещата вчера във Варна/.
Абе какво значение има решетката - моята вече е с най-новата решетка :wink: след 99-та-ама това не значи, че е удряна - само счипих старата при чукване :D Сега с новата изглежда много по добре :D
Честито колега!!!Много да те радва и по-малко да ти създава грижи. :D
astronavt
12-06-2006, 17:36
Тцъ, таблото е от новите, значи е поне 97-ма
Да 97-ма година е , но нямаше следи да е удряна отпред.
Vladkata
12-06-2006, 22:21
Честито Пепи и от мен безаварийно спортуване.
Колата не е удряна пристигна в това състояние!!!
Скоро и аз ще се похваля с нова красавица , но за съжаление
моя човек в Италия не може да намери читава 156-ца.
astronavt
13-06-2006, 06:44
Честито Пепи и от мен безаварийно спортуване.
Колата не е удряна пристигна в това състояние!!!
Скоро и аз ще се похваля с нова красавица , но за съжаление
моя човек в Италия не може да намери читава 156-ца.
Е това ако не е изненада, много се радвам да те видя тук братле.Колата наистина е отлична.Не съм те забравил за онези италиански неща, при следващото ми идване към Софиа ще се намерим и ще ти ги дам.
Радвам се че споделяш радоста ми тук във Форума.Успех и на теб с 156-тицата.
Абе какво значение има решетката - моята вече е с най-новата решетка :wink: след 99-та-ама това не значи, че е удряна - само счипих старата при чукване :D Сега с новата изглежда много по добре :D
Честито колега!!!Много да те радва и по-малко да ти създава грижи. :D
Даже сега с тази решетка Алфата вече е с поне 10кс. повече :roll: :Tease:
Честито на колегата и безавариино шофиране :D :lol:
честито и от мен колега..аз също наскоро се сдобих със 146-за и с всеки изминал миг с нея все повече ми харесва....невероятна е...със здраве да си я караш и безаварийно :D :D :wink:
ultrashock
21-06-2006, 17:55
Честита колица! Гледам че напоследък все повече алфисти се присъединяват! Хубавото е че ще може да обменяме повече опит и инфо заедно! Алфа е номер 1!
astronavt
22-06-2006, 13:57
....... Алфа е номер 1!
както са го казали- Посредственоста е грях