View Full Version : Alfa Sud в mobile.bg
Колеги първо искам да кажа че не пускам темата с цел реклама!! Случайно попаднах на обявата и реших да я пусна тук защото сигурно има мераклии, а Sud се среща много рядко!! Съжалявам и ако темата не е за тук!! Колета изглежда гледана и ако имах възможността и финансите да взема още една кола нямаше да се поколебая!! :) Ще се радвам да я видя в проектите тук!! :)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11278234301655308&f1=details
При тия неща, които чета, според мен продавача по-скоро е изпуснал една нула накрая...
някой да пали за Видин и да я взима
Знам за една във Варна която се възстановява от доста време и май по-бързо ще изгние отколкото да се възстанови .
Ако има интерес може да разровим и да намерим собственика .
Алфата се намира в един заден двор на ул.Басонович и ул.Железни врата .
Ужано красив екземпляр!!!!!
Абе и аз я видях тази,точно Суд-а ми е много любим модел,ама верно 500 лв ми се виждат адски малко,тя ми изгледжда пребоядсвана,то само боята не може да си плати,не знам,ако беше в София щях да ходя да я видя,ма Видин е далечко.
Е то като гледам и на тая цена никой не я грабнал, а какво остава за повече пари?
Това, че е кърпена може да е много хубаво, ма може и да е много лошо, ако не е направена и консервирана както трябва.
Сигурен съм, че и моята 33-ка ако я пусна за продажба на същата цена, няма да има почти никакъв интерес. Ако пък я пусна на по-висока цена, тогава няма да има абсолютно никакъв интерес.
Та не виждам нищо чудно в цената, просто човека, който я продава е реалист.
alfonco147GTA
08-07-2010, 18:23
говорих с човека, цената е 500лв, даже днес имало клиент който цял да ходи да я гледа, някой от софия да си признава кой е без бой :bg:
Е то като гледам и на тая цена никой не я грабнал, а какво остава за повече пари?
Това, че е кърпена може да е много хубаво, ма може и да е много лошо, ако не е направена и консервирана както трябва.
Сигурен съм, че и моята 33-ка ако я пусна за продажба на същата цена, няма да има почти никакъв интерес. Ако пък я пусна на по-висока цена, тогава няма да има абсолютно никакъв интерес.
Та не виждам нищо чудно в цената, просто човека, който я продава е реалист.
За кърпенето съм съгласен,но ако имах възможност веднага я взимам,дори и да беше на по-висока цена,ма аз съм идиот:static:
Преди няколко дни мислех да пускам тема в раздела дали сред нашите съфорумци има притежател на подобна колица:) тази е супер много ме кефи :)
ПП: а да има някой с Алфа Арна? 70% Нисан ама все пак има ли някой?
тука има 1 арна дето гори много масло, и една друга изоставена
Преди няколко дни мислех да пускам тема в раздела дали сред нашите съфорумци има притежател на подобна колица:) тази е супер много ме кефи :)
ПП: а да има някой с Алфа Арна? 70% Нисан ама все пак има ли някой?
Аз имах Арна, ма отиде на скрап. Остана само сърцето на колата.
Аз имах Арна, ма отиде на скрап. Остана само сърцето на колата.
Тази с откъснатия преден мост пред блока ти я помня :) тук в Троян има една която си е в движение само че е с 5 врати и с мотор 1.2 преди сегашната ми 33-ка се бях разцентровал да я взимам и да слагам по истински мотор купето поне на вид го бива :) даже имам и снимки някъде трябва да постна :)
valentino
08-07-2010, 19:42
Тази на ул.басанович е до нас и я знам не е в много добро състояние а тази за тизи пари си е добра оферта дано да попадне в добри ръце
Сега звънях на човека , каза че е спазарена вече иначе беше подходящ подарък за рождения ми ден в събота :)
ехххх изплъзна ми се от ръцете как ме е яд,,,
що не видях по рано тая обява,,,,
тъкмо и бях измислил бъдещето като много зла атмосферка,,,друг път:(
ехххх изплъзна ми се от ръцете как ме е яд,,,
що не видях по рано тая обява,,,,
тъкмо и бях измислил бъдещето като много зла атмосферка,,,друг път:(
Вземи си 33-ка, щом ще правиш бегачка. Пак толкова тежи, но е по-вероятно да намериш 33-ка със здраво купе, отколкото Сюд. Виж, ако изкаш всичко в оригинален вид да е, тогава вече търси Сюд.
Ilko Ivanov
08-07-2010, 22:09
Сега звънях на човека , каза че е спазарена вече иначе беше подходящ подарък за рождения ми ден в събота :)
Бе аз звънях преди теб (още към 16.00ч.), ама някой вече ме беше изпреварил...
Е няма ли да си признае кой е?
Като гледам, колко сте нацвъкали само за едно денонощие, Търтея ще се пукне от завист!
Как я изпуснахме , бе келеши!
Станалото-станало!
Сега се стегнете и да откриеме новия собственик и да го вербуваме!
Така няма да има поражения, а ще се обогатиме с още един слабоумен, но крепък духом!
Все пак да кажем наздраве за човека!
Ilko Ivanov
08-07-2010, 22:19
Аз доколкото разбрах от продавача, май е някой от форума...
Цитирам продавача - "човека беше се вдъхновил много и се чудеше що е толкова евтина..."
Колеги , аз ходих да я гледам колата и имахме някаква уговорка със собственика , който се е бил спазарил и с някой друг , но на мен ми беше не далеч да я видя. Та аз по една или друга причина няма да мога да я взема , а иначе за колата за възраста си и цената си е добре , на снимките изглежда много по-добре от колкото е в действителност , но това е нормално , иначе като проблеми (ходовата част , може да се каже че няма акумулатор , при запален двигател светят лампите за маслото и температурата , пали се от един бутон а не от ключа , шофьорската седалка е за кофата , кита се напукал на места ... и доста дреболии),колата е с новите номера , но със стария тип свидетелство регистрирана е 2000 г. и момчето я продава с пълномощно от баща си , няма преглед и гражданска , но пак казвам за цената и годините си е ОК , аз обаче няма как да я взема така , че бързо я прилапайте !!!
mboge маи си се опитал да си направиш подарък за днеска,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
Да не отварям нова тема заова я пускам тука!!!!!!!!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11278776161663729&f1=details :calc: (http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11278776161663729&f1=details:calc:)
Колата от темата гледам пак е на пазара. Явно никой не я е купил. За съжаление на мен тази кола ми идва мнооого далеч....:Suicide:
Онзи ден се обаждах. Колата е била продадена преди няколко дни. Изтървах я! :sister3:
Онзи ден се обаждах. Колата е била продадена преди няколко дни. Изтървах я! :sister3:
днес един колега ми показа изоставен варненски сюд, ако някой много напира, може да се издири собственика
днес един колега ми показа изоставен варненски сюд, ако някой много напира, може да се издири собственика
На Басанович и Железни Врата ? В задния двор на бл.24 ?
телефона ми не го позволява, но не е проблем да се снима
Само да вметна ,че е в това си състояние на недовършен ремонт повече от година . Някой е имал желание и е започнал да възстановява ламарините но по средата на проекта е бил замразен .
Айде още едно SUD-че в mobile-a. Toзи път е от по-стария модел: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11321195846987101&f1=details
и тоя сме го обсъждали. само не мога да разбера как собствениците на тия ръжди /да не кажа нещо по-лошо/ им искат такива пари все едно са хванали бога за рога.
и тоя сме го обсъждали. само не мога да разбера как собствениците на тия ръжди /да не кажа нещо по-лошо/ им искат такива пари все едно са хванали бога за рога.
ами искат им колега защото ги няма тези коли...да не казвам че и 33-ките вече ги няма...аз лично на живо Сюд съм виждал 2 пъти, а Арна много пъти, ама тя не е Алфа ,а Нисан :)
adv_petrov
06-12-2011, 21:01
Мне, отговорът е друг, но много прост - докато има будали, ще има и тарикати ;) Та така и с въпросната "кола" продавана на въпросната цена.