Log in

View Full Version : Консумативи??

SNAIPERIST
12-06-2006, 20:48
Здравейте на всички.Днес се оборудвах със следните консумативи:

0-Ангренажен ремък - DAYCO 8) ----38лв
1-Бензинов филтър - ACDelco; ----14лв
2-Ролка за Ангренажен ремък - RRUVILLE; -----116лв
3-Втора ролка - BREDA LORETT; -----36лв
4-Лагер за съединитъл - BREDA LORETT; ----22лв
5-Съединитъл(феродов диск) - LUK; ----108лв
6-Маслен Филтър - Клйин Италия; ----8лв
7-Въздушен Филтър - i.f.a; -----12лв
8-Масло 4x12 -Selenia 8) ----48лв

Знам че във форума има разценки, но се притеснявам повече от факта, че фирмите от които са частите не съм ги чувал :roll: :roll: Та моля ако има някои навъре в нещата да каже, дали не съм попаднал на фалшиви части + кофти цени :guillotine:

156 m-jet
12-06-2006, 21:34
Фалшиви части няма колега :D
Има такива с отлично, добро и лошо качество. Където пък от своя страна, всеки ги раЗбира раЗлично качествата :D

Важното колата да се движи, другото му е.. м.....а :drive:

MONI
13-06-2006, 08:58
А на мен някой ми беше казал, че 145/146 ТС нямат бензинов филтър, а бил нещо в помпата или нещо от сорта ама явно нещо не съм разбрал щото гледам, че човека си го е купил. :?: :roll:

SNAIPERIST
13-06-2006, 09:27
А на мен някой ми беше казал, че 145/146 ТС нямат бензинов филтър, а бил нещо в помпата или нещо от сорта ама явно нещо не съм разбрал щото гледам, че човека си го е купил. :?: :roll:
Колега и Ас не съм чак толкова голям разбирач! Купих си частите от сервиза в който утре ще ми ги сменят, та така ми казаха че трябвало и такъв филтър.А иначе може и да си прав :lol: , уж сервиза бил реномиран :shock:

BatVas
13-06-2006, 09:29
Има бензинов филтър (между другото е същия като на Корса) - ако не се лъжа аз спених някакъв испански на моята с такъв италянски за 5.60 мисля беше :wink:

MONI
13-06-2006, 09:37
Колега и Ас не съм чак толкова голям разбирач! Купих си частите от сервиза в който утре ще ми ги сменят, та така ми казаха че трябвало и такъв филтър.А иначе може и да си прав :lol: , уж сервиза бил реномиран :shock:

А споко то и аз съм пълен лаик ама и аз исках да сменя такова нещо и некой каза, че няма но нищо де следващия път като я водя в сервиз ще го сменя и аз.

@БатВас
Имаш ли представа къде се намира в самата кола???

gigi
13-06-2006, 10:01
Филтър имат до 98г мисля като за годината не съм сигурен, след това го махат. А иначе самият филтър се намира точно пред дясната задна гума на колата под една черна кора.

BatVas
13-06-2006, 10:09
Филтър имат до 98г мисля като за годината не съм сигурен, след това го махат. А иначе самият филтър се намира точно пред дясната задна гума на колата под една черна кора.

Да и колата трябва да е на канал или всигната - сменя се за 3 минути - поне за толкова го смени Румен в клубния сервиз :wink:

MONI
13-06-2006, 10:29

Да и колата трябва да е на канал или всигната - сменя се за 3 минути - поне за толкова го смени Румен в клубния сервиз :wink:

Е значи моята е по-вероятно да има щото е 02.98г. ще видя да я свърша тая работа.

SNAIPERIST
13-06-2006, 13:58
Утре в сервиза ше ги вида аз тея майстори какво ше сътворат с колицата ми :( ...Не ги знам колко разбират от алфи, дано да не си оставят ръчичките, после.... :wallbash:

BatVas
13-06-2006, 14:00
Утре в сервиза ше ги вида аз тея майстори какво ше сътворат с колицата ми :( ...Не ги знам колко разбират от алфи, дано да не си оставят ръчичките, после.... :wallbash:

Кой сервиз :?:

SNAIPERIST
13-06-2006, 14:29
Не знам името, но един приятел с Ланчия ме посъветва за мястото, но и цените били доста "прилични"

:big_money: