View Full Version : Консумативи??
SNAIPERIST
12-06-2006, 20:48
Здравейте на всички.Днес се оборудвах със следните консумативи:
0-Ангренажен ремък - DAYCO 8) ----38лв
1-Бензинов филтър - ACDelco; ----14лв
2-Ролка за Ангренажен ремък - RRUVILLE; -----116лв
3-Втора ролка - BREDA LORETT; -----36лв
4-Лагер за съединитъл - BREDA LORETT; ----22лв
5-Съединитъл(феродов диск) - LUK; ----108лв
6-Маслен Филтър - Клйин Италия; ----8лв
7-Въздушен Филтър - i.f.a; -----12лв
8-Масло 4x12 -Selenia 8) ----48лв
Знам че във форума има разценки, но се притеснявам повече от факта, че фирмите от които са частите не съм ги чувал :roll: :roll: Та моля ако има някои навъре в нещата да каже, дали не съм попаднал на фалшиви части + кофти цени :guillotine:
156 m-jet
12-06-2006, 21:34
Фалшиви части няма колега :D
Има такива с отлично, добро и лошо качество. Където пък от своя страна, всеки ги раЗбира раЗлично качествата :D
Важното колата да се движи, другото му е.. м.....а :drive:
А на мен някой ми беше казал, че 145/146 ТС нямат бензинов филтър, а бил нещо в помпата или нещо от сорта ама явно нещо не съм разбрал щото гледам, че човека си го е купил. :?: :roll:
SNAIPERIST
13-06-2006, 09:27
А на мен някой ми беше казал, че 145/146 ТС нямат бензинов филтър, а бил нещо в помпата или нещо от сорта ама явно нещо не съм разбрал щото гледам, че човека си го е купил. :?: :roll:
Колега и Ас не съм чак толкова голям разбирач! Купих си частите от сервиза в който утре ще ми ги сменят, та така ми казаха че трябвало и такъв филтър.А иначе може и да си прав :lol: , уж сервиза бил реномиран :shock:
Има бензинов филтър (между другото е същия като на Корса) - ако не се лъжа аз спених някакъв испански на моята с такъв италянски за 5.60 мисля беше :wink:
Колега и Ас не съм чак толкова голям разбирач! Купих си частите от сервиза в който утре ще ми ги сменят, та така ми казаха че трябвало и такъв филтър.А иначе може и да си прав :lol: , уж сервиза бил реномиран :shock:
А споко то и аз съм пълен лаик ама и аз исках да сменя такова нещо и некой каза, че няма но нищо де следващия път като я водя в сервиз ще го сменя и аз.
@БатВас
Имаш ли представа къде се намира в самата кола???
Филтър имат до 98г мисля като за годината не съм сигурен, след това го махат. А иначе самият филтър се намира точно пред дясната задна гума на колата под една черна кора.
Филтър имат до 98г мисля като за годината не съм сигурен, след това го махат. А иначе самият филтър се намира точно пред дясната задна гума на колата под една черна кора.
Да и колата трябва да е на канал или всигната - сменя се за 3 минути - поне за толкова го смени Румен в клубния сервиз :wink:
Да и колата трябва да е на канал или всигната - сменя се за 3 минути - поне за толкова го смени Румен в клубния сервиз :wink:
Е значи моята е по-вероятно да има щото е 02.98г. ще видя да я свърша тая работа.
SNAIPERIST
13-06-2006, 13:58
Утре в сервиза ше ги вида аз тея майстори какво ше сътворат с колицата ми :( ...Не ги знам колко разбират от алфи, дано да не си оставят ръчичките, после.... :wallbash:
Утре в сервиза ше ги вида аз тея майстори какво ше сътворат с колицата ми :( ...Не ги знам колко разбират от алфи, дано да не си оставят ръчичките, после.... :wallbash:
Кой сервиз :?:
SNAIPERIST
13-06-2006, 14:29
Не знам името, но един приятел с Ланчия ме посъветва за мястото, но и цените били доста "прилични"
:big_money: