PDA

View Full Version : Превишена скорост питане : )

Gho5t
11-07-2010, 14:40
Значи спряха ме в населено място извън града нали с 85 км при ограничение 50 и тоя ми написа акт за 150 лева и 7 контролни точки и неми каза нищо за зимане на книжка. Сега чета в нета че щяли да ми я земат за месец та въпроса ми е докато ми излезе постановлението може ли да карам с акта ? Полицая нищо не спомена за това : )?

Доко
11-07-2010, 14:58
Караш с акта, като излезе наказанието, връщаш книжката за месец, после плащаш глобата и си я взимаш ;-)

Gho5t
11-07-2010, 14:59
Караш с акта, като излезе наказанието, връщаш книжката за месец, после плащаш глобата и си я взимаш ;-)

10x : )

Бобби
11-07-2010, 16:13
...колегите забравиха да ти кажат, че се редиш и яко на опашки..:sad:..ако си от София!
Ако акта е направен извън София може и да покараш повече от един месец докато престигне
п.п. надявай се да им се бъгне компютърната система и да отървеш кожата....има такива случай....познавам един с две шоф. книжки...но това е друга тема не за тук..:roll:

thecleaner
11-07-2010, 16:22
...колегите забравиха да ти кажат, че се редиш и яко на опашки..:sad:..ако си от София!
Ако акта е направен извън София може и да покараш повече от един месец докато престигне
п.п. надявай се да им се бъгне компютърната система и да отървеш кожата....има такива случай....познавам един с две шоф. книжки...но това е друга тема не за тук..:roll:

http://www.i-kat.org//index.php?action=online_request тука може да си провериш за акта ;)

Бобби
11-07-2010, 16:26
http://www.i-kat.org//index.php?action=online_request тука може да си провериш за акта ;)
трябваше да цитираш автора на темата....аз все още не съм стигнал до там...недай си боже...:bowdown:

thecleaner
11-07-2010, 16:28
трябваше да цитираш автора на темата....аз все още не съм стигнал до там...недай си боже...:bowdown:

Имах предвид за опашките да се избегнат ;)

ves_v8
13-07-2010, 00:32
май от скоро санкциите за превишена скорост са съвсем различни....мене наскоро ме спряха кукерите в града при ограничение 70км/ч минах със 102 км/ч и полицая ми каза че по новия закон глобата е 300 лв и 3 месеца отнемане за 32 км/ч превишаване...