View Full Version : Какво се случва на баш сектантските сбирки
Рекох да Ви споделя какво се случва на сбирките на баш-сектантите :hehehm:
В кадрите - моята кола и моята... милост :grandpa:
AlfaFen145
12-07-2010, 02:34
Ако ти е кеф ,мога да ти кажа едно място от където можеш ,да си взимаш гуми за по 5 лева ...
Аз си взимам от там понякога :)
От 5 до 15 ,20 ,25 ,40 ,50 са хубавите вече :) (хахаха)
Гледам те ,че жужиш и викам да ти предложа :) Стават точно за такива приятни работи
:big_bow_down:
:rotfl::rotfl::rotfl:
знаем те, че умееш да ги твориш такива :roll2:
cyberhill
12-07-2010, 11:00
Така става :D
С какъв диференциал си казваш? :grin:
Jivko7777
12-07-2010, 17:29
Олеее каква прическа си направил на гумата :D :D :D
А сега ако покажеш и клип как станаха така гумите, цена няма да имаш :)
ФЕРАРИСТ
12-07-2010, 19:25
Е па малко и се е обърнал бретона, какво толкова......
Със самоблокиращ диференциал съм :) . За клипче не остана време всичко стана много бързо :hehehm::hehehm: после снимахме последствията. Но няма страшно от днес следобяд вече съм със свежи гуми и за следващият път (например неделя хи хи) ще се опитам да не е толкова импулсивно всичко :grin:
Спидер, ти да не си си помислил с твоята кола да правиш такива работи, че теловете и лентите ще ти съсипят боята на хубавата кола, моите задни вежди и без това са тоталка.
Със самоблокиращ диференциал съм :) . За клипче не остана време всичко стана много бързо :hehehm::hehehm: после снимахме последствията. Но няма страшно от днес следобяд вече съм със свежи гуми и за следващият път (например неделя хи хи) ще се опитам да не е толкова импулсивно всичко :grin:
Спидер, ти да не си си помислил с твоята кола да правиш такива работи, че теловете и лентите ще ти съсипят боята на хубавата кола, моите задни вежди и без това са тоталка.
Моята е само позьорска, мани я :evil: .
75цата само 1.8, а как си върти 16ките.... БРАВО!
Моята е само позьорска, мани я :evil: .
75цата само 1.8, а как си върти 16ките.... БРАВО!
Върви на зла гад,макя и:evil::evil::evil:
Рекох да Ви споделя какво се случва на сбирките на баш-сектантите :hehehm:
В кадрите - моята кола и моята... милост :grandpa:
Ебаси аз си мислех ,че пак ще гледаме пиянски снимки, а то какво било.:beer:
очевидно нямаш достатъчно камбър отзад :)
Това, ли сте сектантите? Пияници? :spoko: Май сте сбъркали сектата :hehehm:
Споко де то си е до колите, ние като се събираме, ако поне веднъж в месеца не ходим после на гумаджия не сме ние :Tease:
Това за камбъра съм навит да го модифицираме с общи усилия. Пу съм тест пилот на първия прототип.
Поздрави!
Jivko7777
13-07-2010, 21:30
За това говорим другия път всичко да стане по бавно, че да може и да се снима :evil:
mladej_it
15-07-2010, 16:54
Така значи!!! Ще се притЕгаме!!! Мое ли да има връткащи се дупета и аз да не разбера ! Вярно че не съм постоянна величина,но когато бабата е на ход и аз съм на линия! А не само да кося тревата около някви езера и после всички да гледат осадително укъртената ми таратайка бачкаща на 4-ри до 5 цилиндъра!!!
Така значи!!! Ще се притЕгаме!!! Мое ли да има връткащи се дупета и аз да не разбера ! Вярно че не съм постоянна величина,но когато бабата е на ход и аз съм на линия! А не само да кося тревата около някви езера и после всички да гледат осадително укъртената ми таратайка бачкаща на 4-ри до 5 цилиндъра!!!
Ха ха ха мани ги тия дето са те гледали лошо! Хайде другият път обещавам да получиш обаждане ха ха ха сори че неволно съм те пренебрегнал