View Full Version : Проблем с ICS
anton.mudev
12-07-2010, 21:04
вече имам
Защо имаш 2 кода? Аз имам само един и той върши работата. И за да имаш кирилица на компа първо не ти трябва флекстайп, уиндоуса си има добра кирилизация и второ форума си има собствена кирилизация ;)
anton.mudev
12-07-2010, 23:18
мерси колега бях забревил имам не 2 а три карти по точно 1 с код за навигация 1 за ицс и 1 с код за ключовете ао знаеш ми кажи кои код да вкарам 1 во защото днес я купих и не е иамла акомулатор 1 месец а аз разбрах че требва 1 коза за ицс и после за навито мерси предварително
Вкарваш кода за ИЦС и воала. При мен друго не иска. Успех.
anton.mudev
12-07-2010, 23:26
е да ама при мен кат го укарам и няма клима и музика и изка осхте нешо
:( и ми се реве днеска от софия до бургас ми се маиката
Ами май, май кодовете не са това което трябва да са.
Незнам.
Като закачиш акумулатора на дисплея трябва да ти излязат цифрите и с дясната врътка да вкараш кода и накрая натискаш ОК тогава всичко тръгва.
spe4elist
13-07-2010, 13:15
sajalqvam no ne mi raboti flextypa vapros na vreme e da si izteglq nov: ...
Явно вече имаш работещ флекстайп - моля, редактирай си мнението в подходящ вид.
Благодаря
anton.mudev
13-07-2010, 20:09
колеги имам заседнала касетка в касетофона и не мойе да излзне може ли да не ми работи климатика и радиото от това защото на мен не ми се вярва
Pepko-Bepko
13-07-2010, 20:09
Колега огледаи си предпазителите вътре в купето които са,че на мен ми се е случвало така да няма музика в колата а ICS-са си работеше
anton.mudev
14-07-2010, 21:39
колеги оправих го супер туп проблем предпазитела зад таблото които е на касетофона бе изгорял свалих цялата конзола смених го и всичко е ок