View Full Version : Имам въпрос за едно реле
Здравейте колеги, след като купих колата няколко месеца по късно ми се наложи да сменя един предпазител, като свалих капака на предпазителите под волана забелязах че, над тях има три релета, обаче при мен това от дясно липсва, та някой ако може да каже за какво е това реле. Колата е Alfa 166jtd.
Какво става колеги никой ли не знае за това реле
Снимай по-добре, че мен хич не ми стана ясно :)
Снимай по-добре, че мен хич не ми стана ясно :)
Колега ще снимам но не знам как ги качвате тия снимки. Долу под волана където са бушоните, има три релета при мен липсва това най вдясно
Качването става лесно, цъкаш на Отговор, като ти се отвори страницата, малко над прозореца за писане на мнение има едно кламерче - натискаш на него и ти се отваря друг прозорец, през който можеш да си качваш снимки. Аз няма да мога да ти помогна с релето, но пък някой който ги знае, сигурно ще може :)
Качването става лесно, цъкаш на Отговор, като ти се отвори страницата, малко над прозореца за писане на мнение има едно кламерче - натискаш на него и ти се отваря друг прозорец, през който можеш да си качваш снимки. Аз няма да мога да ти помогна с релето, но пък някой който ги знае, сигурно ще може :)
Мерси колега утре ако имам време ще снимам
Колеги ето снимките
5288852889
За моторчето на пръскалките на фаровете. Ако нямаш такива то за това нямаш и това реле :)
Нямам такива, мерси колега
Linkestis
16-07-2010, 19:43
Хм,аз пръскалки нямам,ама пък си имам реленце :)
Хм,аз пръскалки нямам,ама пък си имам реленце :)
Колега знаеш ли тогава за какво е това реле. Като превеждам с гугъл преводача от италянски ми изписва таймер измиване, страшна тъпотия:confused:..
Linkestis
16-07-2010, 20:00
Тъи тъи за това е.
По схемата го дават headlamp washer pump relay
По схемата го дават headlamp washer pump relay
52904 Това трябва да е схемата
Хм... аз я нямам тази схема. Гледам vividworkshop, ма явно там са сгрешили.
Хм... аз я нямам тази схема. Гледам vividworkshop, ма явно там са сгрешили.
Това е снимано от книгата на колата
Това е снимано от книгата на колата
Да, да... виждам.
Колега виждам че си от Горна , в тази автоморга има ли нещо за нашите коли Лъки 2007 - Горна Оряховица
Не я знам коя е тази морга ама и в elearn пише, че това реле е за това и в аутодата също: Headlamp washer intermittent device relay.
Алфи има на моргата която е по пътя за Долна Оряховица. След Честово. Мога да ти дам телефон. Ако искаш пиши ми на лично. Има поне 4 156-ци. За 166 не съм ходил да търся нищо и незнам дали имат.