PDA

View Full Version : Х Ръце до лакътя

Kilibo
14-07-2010, 00:29
Току-що ми бяха откраднати всичките чистачките на Алфата (145) на ул.Оборище. Пожелавам на новия им собственик да се осакати и да се храни през сламка цял живот!, или просто другия път да слезна по време на развиването на гайката на задната чистачка :excl: ох какво ли не бих дал за подобен момент..Съжалявам за темата ми , но имах нужда да споделя на някого, който ще ме разбере!

Ramsezsh
14-07-2010, 00:47
И това ли се случва още.?!? Това го почня - като бях малък баща ми сваляше чистачките от колата за да не ги свият.

Xman
14-07-2010, 01:14
Вече не се чудя кой ли идиот може да направи такова нещо....спомням си преди доста години, когато имах Лада/култов автомобил/ как я намерих..със счупено малко прозорче на задната дясна врата..отворили задната врата копелетата, обрали касетите, изкормили касетофона...беше марков за ония години...След това, полиция..изписах една кофа мастило как съм я оставил, какво е имало вътре. Все едно, че аз съм си обрал колата..направо изпитвам все още душевен оргазъм като се сетя за тая случка....Та колега, всичко е закономерно у наше село! Дано тая случка не те спохожда втори път.

AlfaFen145
14-07-2010, 01:20
Колега,няма да ти помогна ,ама сори за загубата...

п.п- все пак ,говорили сме го това ,но пак ще го кажа :)
Не мисля ,че има нужда от Кълнеж,това е като 11 божи правило за мен ...Поне за мен ...Мисля ,че е много грозно и много невъзпитано ....Все си мисля ,че хората които кълнът ,падат на нивото на прокълнатите...
извинявай ,ако съм ти осрал темата ,ама исках да ти кажа :)

Дано си намериш по-евтинки чистачки ...

Mapтo
14-07-2010, 02:57
Много хубава и адски позитивна Тема, като за "Пролог"
(Начален старт) у тоя форум....
С огромен интерес ще следим кой,
какви урочасвания ще отправи тук...

VFTI
14-07-2010, 11:47
Кофти колега...не се ядсвай няма оправия в БГ...

Иначе на крадеца 5 дъщери да му се родят и всичките чалга певачки да станат:bad_evil::bad_evil:....ма ако е толкова просто не се знае това кълнеж' или като пожелание ще го приеме...