Log in

View Full Version : Таксиджия уби колега заради клиент

Коки
14-07-2010, 17:56
Таксиджия уби колега заради клиент в София

http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-taxijia-6726381

Таксиметров шофьор уби колегата си след скандал на стоянка в столичния ж.к. "Младост" 3.

33-годишният извършител на убийството е задържан, съобщи директорът на Столичната полиция комисар Валери Йорданов, цитиран от "Фокус".

Скандалът е избухнал между таксиметрови шофьори от една и съща столична компания около 13.30 часа на стоянка близо до блок 350. Двамата са се скарали за клиент заради пререждане – единият е взел клиент на другия.
„Вследствие на побоя, който възниква, на място е изпратен патрул. Обажда се свидетел, който казва, че има спречкване между двама таксиметрови шофьори. Когато пристига патрулът, заварва единият да лежи в кръв. Той е 57-годишен столичанин с инициали С.И.", каза още комисар Йорданов.
По първоначална информация нападателят е ударил колегата си с твърд предмет - най-вероятно лопата.

Раненият мъж е откаран от екип на Бърза помощ в Окръжна болница, където е починал.
Убиецът е с инициали И.Н. В момента е в столичното 7-мо РУ на МВР, където се разпитва. Мъжът е направил пълни самопризнания.

face/off
14-07-2010, 17:59
За пореден път се убеждавам,че България не е нормална държава!!!

soldier
14-07-2010, 18:03
Просто за всеки един от нас 5лв или 5мин са най-важното нещо в живота. Лека му пръст на таксиджията.
Но таксиджиите са ми много интересни, когато не се кача в първата кола на стоянката, често има коментари. Аз си мисля, че след като има разлика в колите или цените мога да си избирам къде да се кача.

ludkanar
14-07-2010, 18:47
Просто за всеки един от нас 5лв или 5мин са най-важното нещо в живота. Лека му пръст на таксиджията.
Но таксиджиите са ми много интересни, когато не се кача в първата кола на стоянката, често има коментари. Аз си мисля, че след като има разлика в колите или цените мога да си избирам къде да се кача.

Аз пък за това спрях да се возя по таксита...или обикновенно след дискотрека звъня на познат таксиджия или приятел.

BoxerPower
14-07-2010, 20:48
Малко офтопик :)

В репортажа който излъчиха по btv Новините, някой колега със сива 156-ца влезе в кадър 8)

Иначе по темата...

На подобна ситуация бях свидетел в Тайланд, където отново "бакшиши" (на моторни рикши) се сбиха заради клиент, само дето в него случай 3-ма 4-ма скачаха на главата на 1... повече от ъпсурдна история. Та не само българския бакшиш е малоумен.

В случая с тоя 33 годишния лешпер, не виждам какво толкова може да те изкара от релси, че да пречукаш някой с ясното съзнание, че имаш жена и дете които те чакат вкъщи?! Ще е още по-нелепо ако наистина заради клиент или други дребни дразки за пари, се наложи да вижда семейството си само на снимка... седейки на топло в панделата :gives[1]::Suicide:

koolio
15-07-2010, 01:37
Това се е случило точно пред нас. Вчера на същото място пък имаше сгазен човек ...

Mind_Control
15-07-2010, 11:48
Само правата лопата ще оправи нещата...

Pinky
15-07-2010, 11:51
Мда, с какво друго да бориш убийствата, освен с убийства.

Коки
15-07-2010, 12:34
Мда, с какво друго да бориш убийствата, освен с убийства.

Струва ми се, че Майнд Контрол влага ирония - не се хващай за думата ;)

Mind_Control
15-07-2010, 17:11
Струва ми се, че Майнд Контрол влага ирония - не се хващай за думата ;)

Добре си ме разбрал :)