View Full Version : Изпускателната система
Колеги,искам да попитам дали някои от вас е разглобявал изпускателната системата - от двигателя до първото гърне и ако да там има ли някакви гарнитури,които се подменят и лесно ли става разглобяването,защото явно при моята от там изпуска и се получава един дразнещ шум дето....не ми е по вкуса хич!
Pepko-Bepko
17-07-2010, 19:00
Дам аз съм я вадил моята когато сменях съединителя.Гарнитурите да метални но моите старите си ги монтирах отново без да ги сменям и си няма никакви проблеми.Внимаваи да не скъсаш само някоя шпилка.Като спре да се развива връщаи обратно на завиване докато се изчисти ръждата.Ползваи обилно Ве-Де и шестограмни вложки за гедорито,за да не превъртят гаиките.Огледаи меката си връзка да не би да изпуска от там.Поздрави!
Огледал съм всичко,само тези две гарнитури остават.А като разглобяване ,предполагам,че само се маха металният капак,който скрива изпускателните тръби и ще има достъп до въпросните шпилки ?
Pepko-Bepko
18-07-2010, 00:42
Напиши какъв е мотора на колата ти
Напиши какъв е мотора на колата ти
2.0 t.s.