View Full Version : Задната ходова част?
Някой има ли идея ... интересува ме , ако искам да си сменя малко отзад разни неща по ходовата част, тропа много и ме дразни ... някви лагери ми казаха, ама не бяха много наясно ... какво се сменя ? По принцип ...
Някакъв комплект ли се явява , или са различни части ... някой ще помогне ли :) Много съм бос там :roll:
п.п. търсих в компакт98 ама нещо не можах да видя там кво се пада като чаркове :)
Ами колега има доста работи,и за това трябва да ти кажат от де иде тракането, иначе да сменяш всичко просто ей така не си е работа.То има амортисиори,пружини,лагери,тампони,носачи,болтове и още куп неща.
Аз в понеделник ще сменям задни амортисиори - 140/150 лв. за двата. 8)
На мен пък ми казаха че тампони нямало ...
по принцип едно такова във всяка дупка все едно с танк влизам ... мнооо криво ... предната част я оправих горе-долу ... смених амортисьори и носачи - сега ми се струва че е ок, та затова питам и за задницата.
по принцип едно такова във всяка дупка все едно с танк влизам ... мнооо криво ... предната част я оправих горе-долу ... смених амортисьори и носачи - сега ми се струва че е ок, та затова питам и за задницата.
а ти кога най после ще идеш в клубния сервиз, където тва Типо-окачване са го научили наизуст, да си стегнеш колата!
задния мост на Типо-то (алфата) има 4 тампона, които го държат за купето, има едни дълги болтове с лагери в двата края, които се познават по характерния наклон на задните гуми че са заминали
и вече и амортисьорите....
цялостен ремонт ако не е изгнил моста може да ти стъпи на към 260лв части + 180лв труд
а ти кога най после ще идеш в клубния сервиз, където тва Типо-окачване са го научили наизуст, да си стегнеш колата!
задния мост на Типо-то (алфата) има 4 тампона, които го държат за купето, има едни дълги болтове с лагери в двата края, които се познават по характерния наклон на задните гуми че са заминали
и вече и амортисьорите....
цялостен ремонт ако не е изгнил моста може да ти стъпи на към 260лв части + 180лв труд
как бе човек ... 3 пъти ходя в сервиза вече. Смених накладки , дискове, радиатора, Румен ми ги прави. Ходя си там ... първия път като отидох и го помолих да провери какво не е наред по колата, питах и за окачването ама не го видя тогава, след това пак забравих да го питам ... затова питам тук. Щото малко далечно ми идва да ходя до сервиза :( ... но в крайна сметка май така трябва