View Full Version : Малко помощ!
leshoiad
21-07-2010, 19:56
Здравейте братлета,
имам молба към Вас! Скъса ми се гуменото съединение между дросела и тръбата на детонационната кутия, тази която върви от дебитомера нагоре. Обърбах СтЗ но не открих. А и тия нашите в магазина зор виждат с намирането на каталожния номер. Ако някои от Вас имат възможност и е удобно, нека проверят по моргите в Сф. Благодаря предварително! Автомобила го знаете 166 2.0 Т.С 2000г. Разбира се, че ме интересува и наличността по магазините и цената!
колега аз бачкам в един от вносителите на части за италианки, утре ше погледна дали имаме и ше ти кажа
Айде че и на мен ми трябва такъв.
leshoiad
22-07-2010, 06:56
колега аз бачкам в един от вносителите на части за италианки, утре ше погледна дали имаме и ше ти кажа
Благодаря предварително, ше чакам информация!
Novachev
22-07-2010, 08:07
Принципно може да си поръчаш всяка една част от колата пре Е-пер идват малко скъпи щотот са оригинални и маркуча струва 59 Евро значи към 120лв в магазин в българия доставките са някъде от 2 седмици до месеш ако не са налични.
Провери в магазина на ТиН в софия дали нямат налични там по принцип държат на склад а проверката може да стане по телефона а за телефон използвай инфото във форума или гугала
Последно аз като търсих за моята - ми казаха една цена от 210,00лв. и с това приключих издирването!
Значи мога да ти го пусна по еконт, 22лв. е цената :cheers:
само виж за това ли говорим, между позиция 8 и позиция 12?
Разполагаш ли с повоче бройки и нови ли са частите?
Разполагаш ли с повоче бройки и нови ли са частите?
Мисля, че имаме 2 на склад. Нови са частите
Прати единият в Бургас ако е 22 лв. цената.
Поздрави
Колеги, както знаете нашият форум има стриктни правила за търговията. Нека в бъдеще мнения от рода на
"аз работя еди си къде"
"ще погледна в склада"
"и еди си колко лева"
Да минават единствено и само в търговските раздели или на ЛС.
Благодаря
leshoiad
23-07-2010, 13:02
Аз се извинявам от името на Чимев! Вината е моя......
Аз се извинявам от името на Чимев! Вината е моя......
Съжалявам, мислех, че е проблем да се борави с фирми и т.н.
А иначе момчета продадени са и последните 2, съжалявам, че ви подведох, но сега ми съобщиха от централния склад, ако успея да намеря отнякъде ще пиша на лични :brickwall:
leshoiad
23-07-2010, 17:59
ОК ше чакаме!