PDA

View Full Version : DEPECHE MODE

GT
16-06-2006, 18:33
Сряда е големия ден!!!
Акоима желаещи може да се съберем и да идем заедно.

П.С. Намерил съм билети, ако иска някой да ми звънне.

Dexer
18-06-2006, 02:55
Сряда е големия ден!!!
Акоима желаещи може да се съберем и да идем заедно.

П.С. Намерил съм билети, ако иска някой да ми звънне.

аз съм там, ама по от рано, ако искаш да се видиме, аз съм долу на терена,,,

pent
18-06-2006, 10:51
и аз съм там, имам билет но незнам за къде са....

BatVas
19-06-2006, 09:01
И аз съм там - взех си билет - от тия по-скъпите, ама не знам за къде и какви са :?
Ама тея на рекламите кво пускат хората да се събират в ранния следобед - той концерта е в 20.00 - значи да съм там около 18.00 мисля нормално - ако мислят че ще вися от обяд да ме пече слънцето на стадиона - не ми се нрави .
та предложете някакъв час и място да се съберем. 8)

П.П. Светльо - виж Петко , че ме питаше за билет в петък :idea: :!:

bass
19-06-2006, 09:33
Аз съм под неква козирка уж, ама и аз не мисля да се изтъпаня по-рано от 17-18 часа.

wasp
19-06-2006, 15:13
Някой може ли да ме упъти къде ще е точно концерта ? Май стадион "Академик" ама не го знам къде е въобще ... и аз ще съм там с жената :D

emilio
19-06-2006, 15:49
ot varnenskoto crew sym az sys gadjeto. shte e qko da se organizirame i da opynem edin bairqk na Alfa - shte iznenadame wsinca! 8)

Mury
19-06-2006, 16:34
Някой може ли да ме упъти къде ще е точно концерта ? Май стадион "Академик" ама не го знам къде е въобще ... и аз ще съм там с жената :DNa стадион Локомотив в квартал Надежда малко преди Илиенци.А аз за съжаление няма да дойда защото неможах да си намеря билети със седящи места заради жената нали е с голем корем :cry: :cry: :cry:

ultrashock
19-06-2006, 18:29
Някой може ли да ме упъти къде ще е точно концерта ? Май стадион "Академик" ама не го знам къде е въобще ... и аз ще съм там с жената :DNa стадион Локомотив в квартал Надежда малко преди Илиенци.А аз за съжаление няма да дойда защото неможах да си намеря билети със седящи места заради жената нали е с голем корем :cry: :cry: :cry:
Погледни в дата.бг форума! някъв пич продаваше билети с седящи места при това някъде поотпред даже! Незнам дали я има още тая тема но провери все пак!

Mury
20-06-2006, 16:30
Еееееее ще дойда все пак ама сам вчера си купих билет за терена и утре съм на линия.Аре неква срещичка или направо на стадиона и се чуваме :wink: :wink: :wink:

bass
21-06-2006, 11:14
Малееее, тоя стадион е на кучето в... кривия макарон ве :evil: :evil: :evil:
А аз съм без кола в момента... Някой любезен колега от централната част не би ли оказал логистична подкрепа? Ама съм и с две жени за отговорно пазене :wink:

ShoxXx
21-06-2006, 11:33
Малееее, тоя стадион е на кучето в... кривия макарон ве :evil: :evil: :evil:
А аз съм без кола в момента... Някой любезен колега от централната част не би ли оказал логистична подкрепа? Ама съм и с две жени за отговорно пазене :wink:
:offtopic: До кога ще ти седи там колата??? :twisted:

bass
21-06-2006, 11:44
До кога ще ти седи там колата??? :twisted:
Имаш бележка, да не цапаме :-)

Dexer
22-06-2006, 11:13
Концертът беше много здрав, аз останах супер доволен и си изкарах изродски!
Единственото кофти е че ще ми остане уникалния спомен от висене на опашка за бира над 2 часа и половина!!!!
Иначе видях на Мъро алфата, както и на един от новите ни членове уникалната 156-ца от Търново (колега - колата е супер)

pent
22-06-2006, 11:35
И на мен много ми хареса... сцената, ефектите, звука, може още да се иска от стадиона, ако беше затворен щеше и звука да е по-добре.. но...

само малко ме разочароваха защото не изпяха 'its no good'....

Kuku
22-06-2006, 11:42
С риск да прозвучи грубо, ама направо ми е*аха мамата тез момчета от таз формацийка :evil:
Обикалял съм през Орион за да се прибера - задръстването към Илиенци започваше от Централна гара :ranting:

BatVas
22-06-2006, 11:57
И на мен много ми хареса... сцената, ефектите, звука, може още да се иска от стадиона, ако беше затворен щеше и звука да е по-добре.. но...

И аз очаквах "It's no good" ама то как да се в,естят всички яки парчета в толкова малко време :D :D :D Иначе се изкефих максимално - не съм вярвал че ще ги видя на живо :D
Иначе момче което е било и на концерта в Унгария твърди, че тук е било много по-добре и са се раздали повече :D
Може би защото е предпоследен концерт от дългото им турне - почнали са Октомври 2005 година :shock: Последно са в Румъния и приключват.

Quadrifoglio
22-06-2006, 15:57
Имаше посредсвени песни на които скучаех. Не се бях сетил за It's no good страшна защо я пропуснаха наистина странно! Но беше много готино имаше много ентусиазъм в тях.

BatVas
22-06-2006, 16:06
Имаше посредсвени песни на които скучаех. Не се бях сетил за It's no good страшна защо я пропуснаха наистина странно! Но беше много готино имаше много ентусиазъм в тях.

Абе на мен всички песни ми харесаха - щом не съм пушил си представи - може би защото имаше една две непознати песни от последния им албум :? :D :D :D

bass
22-06-2006, 16:12
...може би защото имаше една две непознати песни от последния им албум :? :D :D :D

Що се явявате неподготвени бре :P :P :P

Mury
22-06-2006, 16:50

И аз очаквах "It's no good" ама то как да се в,естят всички яки парчета в толкова малко време :D :D :D Иначе се изкефих максимално - не съм вярвал че ще ги видя на живо :D
Иначе момче което е било и на концерта в Унгария твърди, че тук е било много по-добре и са се раздали повече :D
Може би защото е предпоследен концерт от дългото им турне - почнали са Октомври 2005 година :shock: Последно са в Румъния и приключват.По уникален концерт не е имало в БГ като изключим звука който беше направо отчайващ или можеби нарочно е бил толкова слаб независимо че бяха сложили кули с колони за закъснението :wink: :wink: :wink: Иначе ефектите бяха много яки и самите те забиха страшно,беше ми много яко да съм на концерт без да съм на работа :lol: :lol: :lol: А и неможахме да се видиме с никой ма то беше една,сутринта по телевизията казаха че е имало м/у 38 000 и 40 000 зрители.Малко и организацията куцаше ма е нормално за голям концерт в БГ,накрая хората от трибуните излизаха от 10 изхода и тези от терена от 1 :evil: :evil: :evil: а на терене имаше 20 пъти повече хора
П.С.Васе нещо се бъркаш имат още 4 концерта в Румъния,Турция,Гърция и Кипър :wink: :wink: :wink:

pent
22-06-2006, 16:51
:) аз 2 дни преди това рефрешвах с актуалните им песни :) че да се слея с тъпата кефешти се фенове....

Naso
22-06-2006, 17:46
По уникален концерт не е имало в БГ като изключим звука който беше направо отчайващ или можеби нарочно е бил толкова слаб независимо че бяха сложили кули с колони за закъснението :wink: :wink: :wink: Иначе ефектите бяха много яки и самите те забиха страшно,беше ми много яко да съм на концерт без да съм на работа :lol: :lol: :lol: А и неможахме да се видиме с никой ма то беше една,сутринта по телевизията казаха че е имало м/у 38 000 и 40 000 зрители.Малко и организацията куцаше ма е нормално за голям концерт в БГ,накрая хората от трибуните излизаха от 10 изхода и тези от терена от 1 :evil: :evil: :evil: а на терене имаше 20 пъти повече хора
П.С.Васе нещо се бъркаш имат още 4 концерта в Румъния,Турция,Гърция и Кипър :wink: :wink: :wink:

Ех момчета... забравяте един концерт на стадион Пловдив :band: Та той според мен събра повечко от 40 000, а и звука беше уникален :whistle: (Джейсън също :priest: )

proper
22-06-2006, 18:05
всеки си хвали каквото му харесва. За мен например най-якото ми е било на Фейтлес в зимниа дворец преди 2 години точно, за мен те са ми най-яката група.... но харесвам 10 групи още.... Тиесто също беше грандизно яко, но наистина средното поколение малко сантиментално подхожда (и аз съм в кюпа) и се кефим че групи от детството ни са благословили да преминат и от тука един път....

Mury
22-06-2006, 18:05
По уникален концерт не е имало в БГ като изключим звука който беше направо отчайващ или можеби нарочно е бил толкова слаб независимо че бяха сложили кули с колони за закъснението :wink: :wink: :wink: Иначе ефектите бяха много яки и самите те забиха страшно,беше ми много яко да съм на концерт без да съм на работа :lol: :lol: :lol: А и неможахме да се видиме с никой ма то беше една,сутринта по телевизията казаха че е имало м/у 38 000 и 40 000 зрители.Малко и организацията куцаше ма е нормално за голям концерт в БГ,накрая хората от трибуните излизаха от 10 изхода и тези от терена от 1 :evil: :evil: :evil: а на терене имаше 20 пъти повече хора

Ех момчета... забравяте един концерт на стадион Пловдив :band: Та той според мен събра повечко от 40 000, а и звука беше уникален :whistle: (Джейсън също :priest: )Бате ако говориш за Металика е имало точно 25 000,информацията е от сърцето-София Мюзик Ентърпрайсиз :wink: :wink: :wink:

Naso
22-06-2006, 18:56

Ех момчета... забравяте един концерт на стадион Пловдив :band: Та той според мен събра повечко от 40 000, а и звука беше уникален :whistle: (Джейсън също :priest: )Бате ако говориш за Металика е имало точно 25 000,информацията е от сърцето-София Мюзик Ентърпрайсиз :wink: :wink: :wink:

Това с фалшивите билети ли ? Аз видях само, че стадиона беше на мах , а той е най-големия в българистанско. За звука нема коментирам, ония си знаат работата, не са некфи дискари 8)

Bobo
22-06-2006, 20:06

Това с фалшивите билети ли ? Аз видях само, че стадиона беше на мах , а той е най-големия в българистанско. За звука нема коментирам, ония си знаат работата, не са некфи дискари 8)

Понеже съм бил баш в "сърцевината" да ви светна че на Металика звука беше пълен шит :idea: , както е бил и на дъпеш :wink: Единственният истински звук в БГ е имало само веднъж и пак в Пловдив на концерта на Скорпионс :idea: Следващия добър беше на WhiteSnake - ако искате да ги сравня металика спрямо whitesnake - се едно ВЕФ сравняваш с Онкио или Харман/кардон ... абе в последно време хич няма звук в БГ :wink:

Naso
22-06-2006, 20:58
Незнам къде си бил, ама яз бех на 2 метра от Джеймса (с двама натикани и голи до кръста, с чиято помощ се добрах до тръбата).... не съм разбрал за пълен шит.... а за скорпионс... бе тия и музика ли вртат :roll:

BatVas
23-06-2006, 00:47
всеки си хвали каквото му харесва. За мен например най-якото ми е било на Фейтлес в зимниа дворец преди 2 години точно, за мен те са ми най-яката група.... но харесвам 10 групи още.... Тиесто също беше грандизно яко, но наистина средното поколение малко сантиментално подхожда (и аз съм в кюпа) и се кефим че групи от детството ни са благословили да преминат и от тука един път....

И аз бях там - ама сега се изкефих повече :D :D :D

Dexer
23-06-2006, 09:03
Относно звука:
както се казва в една реклама: нима това е най важното? Без сега да почвате да ми обяснявате кво що за звука, само ще ви кажа, че най важното за нас феновете на тея концерти е тръпката че виждаме любимите групи наживо при нас, и съм сигурен че, няма нито един от вас (нас), който да не се е кефил на макс на всички тея "ужасно озвучени" концерти. А и тва какъв е звука е много субективно за всеки от нас, ако си седял въб оградения "ВИП" много ясно че ще ти е гадно....

MONI
23-06-2006, 11:16
Преди доста време имаше и концерт на Продиджи...макар че малко измъчено дойдоха и беше доста кратко беше много яко.

Във вторник в Редута на терасата си все едно бях на концерта на Баста Раймс, а музиката се чуваше доста силно и добре и като цяло ми се струва че е било доста готино от това което чух като се има предвид, че не съм фен на рапа. Иначе българските подгряващи групи като изключим Ъпсурд беха ОТВРАТ ....едно дране една караница....

Mury
23-06-2006, 11:23

Понеже съм бил баш в "сърцевината" да ви светна че на Металика звука беше пълен шит :idea: , както е бил и на дъпеш :wink: Единственният истински звук в БГ е имало само веднъж и пак в Пловдив на концерта на Скорпионс :idea: Следващия добър беше на WhiteSnake - ако искате да ги сравня металика спрямо whitesnake - се едно ВЕФ сравняваш с Онкио или Харман/кардон ... абе в последно време хич няма звук в БГ :wink:Бате проблемна е че звука си го носят те и тонрежисьорите са си техни.В БГ мога да ти кажа че има доста сериозни уредби които могат да извадят уникален звук :wink: :wink: :wink:

Mury
23-06-2006, 11:25

Това с фалшивите билети ли ? Аз видях само, че стадиона беше на мах , а той е най-големия в българистанско. За звука нема коментирам, ония си знаат работата, не са некфи дискари 8)Как па реши че е най големия стадион в БГ :shock: :shock: :shock:

Naso
23-06-2006, 15:02
По начало е единствения на 2 етажа :wink: и мисля официално е проектиран за 45 000 седящи места... е мислим дека по-голем нема :roll:

Mury
23-06-2006, 18:27
По начало е единствения на 2 етажа :wink: и мисля официално е проектиран за 45 000 седящи места... е мислим дека по-голем нема :roll:Стига си говорил глупости :idea: :idea: :idea:

wrc
23-06-2006, 19:20
Моето мнение е,че в случая звукът не е от съществено значение,то винаги може да бъде и по-добре.Дойдох,видях ги на живо и си тръгнах супер доволен от видяното(с изключение на уникалното задръстване :evil: )Шоуто наистина си заслужаваше,все пак едва ли ще ги видим отново на живо в БГ.
П.С.Дексер,радвам се че си ми харесал манекенката :D :D :D

Bobo
24-06-2006, 00:53
Аз пък се си мисля че най-важното за една група е звука и никога немога да се съглася че за да ги видя щя изтърпя блъсканицата и няма да чуя саунд :screwy: Може и да съм дърт ма аз винаги така съм разсъждавал :roll:

Mury
25-06-2006, 18:28
Аз пък се си мисля че най-важното за една група е звука и никога немога да се съглася че за да ги видя щя изтърпя блъсканицата и няма да чуя саунд :screwy: Може и да съм дърт ма аз винаги така съм разсъждавал :roll:Ти па кога стана толкова дърт :wink: :wink: :wink: