View Full Version : 166-цата ми е перфектна
"Въпроси и отговори, свързани с поддръжката. Съвети при покупка." - ето това е заглавието на раздела. Та който иска да знае какво е поддръжката на тази кола и/или мисли да я купува да прочете следното:
Ония ден за първи път казах въпросното изречение (виж заглавието на темата), а имам колата от 2,5години:clap:
И сега какво? :Tease: Може би е време за челен удар? Егати колата . .:upsidedwnsmiley: Егати каръка! Че и му е весело . . :laughing1:
Ъъъъ... я дай пак, че смисъла ми бяга като циганин с жица по баир :D :D :D ...иначе браво за 166-цата :D
Хаха недей така... чукай на дърво, ръси сол, мятай заешки лапи... Аз като оправя един проблем, два се появяват. А пък понеже често ми дерат колата я с ключ, я с друга кола, преди 2 седмици си викам уу не може да бъде сигурно 2-3 месеца никой не я е драл... и 2 дена след това виждам долу бронята одрана, а още няколко дена по-късно я заварвам със счупено шофьорско огледало. :D
ЕДИТ: чакай да те питам колега. Прозорците бързо ли се затварят, мигачите сами ли се връщат? :D
. . . мигачите сами ли се връщат? :D
:stumm::stumm: десния го връщам на ръка . . . .! Абе ти друга работа нямаш ли си? :indian::indian:
:stumm::stumm: десния го връщам на ръка . . . .! Абе ти друга работа нямаш ли си? :indian::indian:
Ми да те успокоя, че не е перфектна, та да не се притесняваш хахах :D :big_flowers:
Ми да те успокоя, че не е перфектна, та да не се притесняваш хахах :D :big_flowers:
Ти мигача остави на нас!! Това да и е кусура :priest:
Та накратко, навремето взех машината много "на сметка", вървяха по 14хилки, аз я взех за 9500 с ГИ.:super: После както си му е реда, колата при "баш майстори" двигателя вън и смяна на всичко - бутала, сегменти, колянов вал:hmm: гарнитури, марнитури, лагери, гумички и т.н. за около 3000лв. След този супер качествен ремонт колата ми изгори за 60 000км около 50л масло, смените отделно:death: Та дойде време за смяна на ремъци и за по лесно си свалих и главата, понеже ми писна и установих, че гумичките си ходят нагоре надолу с клапаните и 60 000км съм карал на практика на водачи!:hmm: Та с тия проблеми досега на колата не съм се зарадвал, но ето че дойде и този миг. Двигателчето е перфектно, не гори грам масло, интериор, екстериор, ходова част - всичко е 6. Дали си струваше? - Едва ли . . Дали ще си купя Алфа отново? - Едва ли . . Дали ще обръщам поглед след всяка 166-ца по улиците - определено да!
Хе хеее, колега съчувствам ти за труда, нервите и парите, но поне има хепи енд :D .. П.П знам една Брера дето я продават за 2500е :D :D може да ти я заплюя, ако искаш :P :D .. Майтапа настрана.. незнам дали ще си вземеш някога друга алфа, но поне тази ще я караш с такова омфг чувство на нечовешки екстазен опияняващ делириум, че като спреш на сфетофар и някой ти види усмивката, ще си помисли, че е имало креватен екшън с Анджелина Джоли преди минути :D .. Със здраве да си я караш и много да те радва !!! :)
Pepko-Bepko
25-07-2010, 09:37
Между другото мигачите се оправят :) моите си бачкат :holiday:
nightroller
25-07-2010, 10:12
Хе хеее, колега съчувствам ти за труда, нервите и парите, но поне има хепи енд :D .. П.П знам една Брера дето я продават за 2500е :D :D може да ти я заплюя, ако искаш :P :D .. Майтапа настрана.. незнам дали ще си вземеш някога друга алфа, но поне тази ще я караш с такова омфг чувство на нечовешки екстазен опияняващ делириум, че като спреш на сфетофар и някой ти види усмивката, ще си помисли, че е имало креватен екшън с Анджелина Джоли преди минути :D .. Със здраве да си я караш и много да те радва !!! :)
абе тва не е кола а магия !! мнооого се кефя аз на тоя модел :) колегата го помня и следя хронологията на събитията още откакто ника му беше iso iso :) с кеф да си я кара !!!! занапред
dellltata
25-07-2010, 18:55
съвсем случайно прочитам тая тема .аз не следя този раздел 166 често.само да спомена на колегата с чедусната кола че наистина е доста трудно да имаш такава в перфектно състояние и много се радвам да чуя и видя такава.със здраве да си я караш. миналата седмица идва едно момче което непише тук и непосещава често сайта.води ми новата си кола 166 но бензинка ...да я погледна /такъв бе изразът/
ми момчета ....припомних си годините когато свалях такива чисто нови от автовозите на вносителя....:bravo: потеглих ....пърфект направих и два километра и ебаси кефа.няма такава плавност с комфорт/ако и да е бавничка заводски/видът и състоянието вътре като от магазинче а цената и ...паднах около 4000 български левчета.та се присетих кво е перфектнната кола и аз .хаха дори и светеше...странно а??:plane::plane: заводските скоби си бяха там и километрите прилично доста под сто с нули:waving:да си я вози с кеф
jumbo797
02-08-2010, 19:30
Абе Тончо,я кажи и коя друга е перфектна? хахах ахаха,единствено заради теб е в това перфекттно състояние! Благодаря ти за това което правиш за мен! Поклон!
Ехааааа да си продължа самовлюбената тема, днес имаме юбилей с моята италиано гранде мафиозо машина,:lol_sign: вижте ми подписа :love_umbrella:
Честито, колега:metal: Е поне ни се отдаде шанс да имаме и караме 166... ...Представяш ли си за другите дето нямат този късмет... Добре , че нашите се случиха перфектни....
old alfist
09-09-2011, 20:10
Не искам да казвам, че ми е перфектна колата, за да не я урочаса някой.
leketo84
10-09-2011, 18:40
Ехааааа да си продължа самовлюбената тема, днес имаме юбилей с моята италиано гранде мафиозо машина,:lol_sign: вижте ми подписа :love_umbrella:
Честита ни обща годишнина , само че мойта мина , но е пак 4 де ! :handshake:
Честита ни обща годишнина , само че мойта мина , но е пак 4 де ! :handshake:
Тя твойта е в графата мега гранде мафиозо :bravo: да си ги караме още 2 пъти толкова :handshake:
b_angelov
11-09-2011, 11:34
Днес имаме юбилей с моята италиано гранде мафиозо машина
Айде, вчера неможа, но днеска ще почерпиш :wink:
Какво му е за черпене, че карам една и съща таратайка от 2007г :baby: ще почерпя за 159-ката или за 166FL :grin:
Linkestis
11-09-2011, 21:12
За кола не се ли черпеше като се продаде? :)
Не и ако си продадеш 166-цата:grin::grin:
endeavour
11-09-2011, 21:44
За кола въобще не знам,ама за алфа разправят,че е задължително!:grin: