View Full Version : Колко време трябва да чакам за публикация
Колко трябва да се чака за да бъде публикувана една обява в раздел продажби???
много е вероятно вече да е публикувана и избутана от други обяви
Не е .Просто не е за първи път .Чакам по 2-3 часа и повече.Няма нови обяви от 11.00 часа. В раздел продава
Не е .Просто не е за първи път .Чакам по 2-3 часа и повече.Няма нови обяви от 11.00 часа. В раздел продава
2,3 часа е малко:roll:Аз чаках 2 дни:sad:
Няма определен период. Обявите се одобряват веднага щом ги забележи модератор. Нищо чудно през работно време да отнеме повечко време одобрението. Силно се надявам че едно закъснение от 4-5 часа не фатално. Нали така? Моля всички които смятат че им се бавят обявите да питата съответниете модове на ЛС, а не да се пуска нова тема.
136, за коя тема става въпрос? Не виждам твои неодобрени теми. Имаш една изтрита за джанти, но тя няма снимки и затова няма да бъде одобрена.
Няма определен период. Обявите се одобряват веднага щом ги забележи модератор. Нищо чудно през работно време да отнеме повечко време одобрението. Силно се надявам че едно закъснение от 4-5 часа не фатално. Нали така? Моля всички които смятат че им се бавят обявите да питата съответниете модове на ЛС, а не да се пуска нова тема.
136, за коя тема става въпрос? Не виждам твои неодобрени теми. Имаш една изтрита за джанти, но тя няма снимки и затова няма да бъде одобрена.
4-5 часа не е фатално но е хубаво да се знае .За да не се чуди човек пуснал ли е не е ли пуснал обява.За обявата с джантите първия път не е била по образец , може би телефон не съм дал .Снимки съм качил и при втората публикация която чакам.Но явно и сега има проблем????
Ще те помоля отново да си пуснеш обявата за джанти. Виждам само една твоя обяви за джанти и тя е без снимки.
Да ,ето това имах в предвит че е пуснах на ново към 13.00 часа със снимки . Благодаря.
Kamen666
26-07-2010, 17:01
Ами ако искате опитайте вие,да видим дали ще смогвате и за колко време ще одобрявате обявите ? :)
Нито има някой на заплата който по цял ден да чакали кога има обява нито някой от модовете получава нещо насреща.
Да ,ето това имах в предвит че е пуснах на ново към 13.00 часа със снимки . Благодаря.
Аз пък се чудя колко пъти ще трябва да пуснеш една обява и тя пак да не е като хората?
Отгоре на всичко има и шаблон за обявите в раздела.
Току що я пратих в коша - без цена!
Не би било лошо в заложения шаблон в подраздела Гуми и Джанти да се добави графа "Цена", така при копи и пейст шанса да се пропусне тази подробност неумишлено ще е по-малък
Ами ако искате опитайте вие,да видим дали ще смогвате и за колко време ще одобрявате обявите ? :)
Нито има някой на заплата който по цял ден да чакали кога има обява нито някой от модовете получава нещо насреща.
Ако има пари,да разбирам че ще става по бързо? Ако в това е проблема аз нямам нищо против да си плащам.На всеки му е ценно времето.И предполагам не са те накарали насила да се занимаваш с този форум.
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
Да , в шаблона в разделa продава няма ЦЕНА.Точно това направих както каза колегата Ogi100
Чудна идея,
направете вариант за експресна поръчка. Потребител, който желае да му се обърне по приоритетно внимание, да си заплаща...някаква такса:th_up:. Касата ще се пълни и ще има все по-хубави мероприятия:tooth:.
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=67
Е тя топлата вода май май е открита отдавна :)
Иначе за цената сте прави - няма я в шаблона ( което ще бъде коригирано).
Но пък обявяването на цена е задължително съгласно правилата на форума. А шаблона е само за ваше улеснение при пускането на обявите.
Проблема на повечето колеги е, че не четат правилата на разделите и изобщо на форума. Особено тези които се регистрират само за обявите. В шаблона няма цена защото тя винаги е била задължителна а и той е само добавка към правилата на раздела:
http://clubalfaromeo.com/forum/announcement.php?f=70
Kamen666
27-07-2010, 11:47
Добавил съм и цена,да видим сега какви ще са оправданията.
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:45 ----------
Ако има пари,да разбирам че ще става по бързо? Ако в това е проблема аз нямам нищо против да си плащам.На всеки му е ценно времето.И предполагам не са те накарали насила да се занимаваш с този форум.
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
Да , в шаблона в разделa продава няма ЦЕНА.Точно това направих както каза колегата Ogi100
Да верно е,че никой не ме е карал насила,но мисля,че забравяш факта,че всички модератори правят това от добра воля,губят ценно време и т.н.
И като дръпнем чертата - само оплаквания,е така ли не се намери един който да вземе под внимание горните фактори и да оцени труда и старанието на колегите.
А колкото до парите,щом имаш излишни давай на някой 500-600 лв заплата и ти гарантирам,че на секундата ще се одобрява обявата :)
trustworthy
27-07-2010, 13:34
...давай на някой 500-600 лв заплата и ти гарантирам,че на секундата ще се одобрява обявата :)
Каквито сме оядени и намазани модовете, за по-малко от хилядарка никой няма да си мръдне пръста сигурно :tooth:
И като дръпнем чертата - само оплаквания,е така ли не се намери един който да вземе под внимание горните фактори и да оцени труда и старанието на колегите.
Трудът ви е ценен от много потребители, но винаги ще се намерат сърдитковци, които и представа си нямат как стоят нещата и са свикнали да получават всичко на аванта :th_up:
Не се коси - от левия в десния крачол и обратно :choice:
Трудът ви е ценен от много потребители, но винаги ще се намерат сърдитковци, които и представа си нямат как стоят нещата и са свикнали да получават всичко на аванта :th_up:
Не се коси - от левия в десния крачол и обратно :choice:
Колега нещо си объркал влака! Никой не се сърди ,а просто питам.И не мисля че като искам да си платя е аванта.Не намирам нищо лошо ако има някаква възможност като в други сайтове ( mobile.bg.) да си платиш за дадена услуга.А още по добре ще е когато тези пари отидат за организирани срещи и мероприатия. Както и за труда на някои хора.Плати си за да ти е мирна главата са казали възрастните хора.
Втори ден я търся,писах Ви и на лични, но уви отговор няма.
Интересно, че се появиха много обяви след моята.
Втори ден я търся,писах Ви и на лични, но уви отговор няма.
Интересно, че се появиха много обяви след моята.
Одобрена ти е. До кого си писал ЛС?
И аз пуснах мойта с цена и всичко по шаблона .:)
Здравей,
до Pinky съм писал.
п.с Не я виждам
Здравей,
до Pinky съм писал.
п.с Не я виждам
Той не е модератор :grandpa:
Под всеки раздел са изброени модераторите, към които трябва да се обръщаш ;-)
Той не е модератор :grandpa:
Под всеки раздел са изброени модераторите, към които трябва да се обръщаш ;-)
Да, така е колега
Видях го сега, заблудатабе моя.
Вече се вижда.
Благодаря на всички.;-)
Satanism
14-08-2010, 23:35
Колегите, следобяд пуснах една тема,че си търся маховик...доста ми е спешна работата, че колата седи на трупчета...темата още я няма?!
Абе сега видях часа... delete
pininfarina
26-08-2010, 16:54
А някой мод ще даде ли инфо за моята обява публикувана от сутринта - още я няма нещо!
Kamen666
26-08-2010, 16:59
А някой мод ще даде ли инфо за моята обява публикувана от сутринта - още я няма нещо!
е ,одобрена е твоята :)
pininfarina
26-08-2010, 17:05
е ,одобрена е твоята :)
Не съм я видял, извинявам се.
голямата риба
27-08-2010, 21:51
нали съм си форумно мрънкало
имам една тема в продава от вчера която още не се е появила
имаше снимки и телефон
"продавам колата от заглавието
не абсолютно всичко от нея се продава, но питайте
двигателят пали, но има силно тропане
аз залагам на биелен лагер на 4 цилиндър
тел.0889217818 или ЛС"
Това ти е обявата която си пуснал..плюс три подобия на снимки.
Доста изчерпателна информация особено със забележката -"не абсолютно всичко от нея се продава".
Изпитвам уважение към теб и мисля, че си достатъчно технически грамотен за да пуснеш подобна обява.
pininfarina
27-08-2010, 22:58
"продавам колата от заглавието
не абсолютно всичко от нея се продава, но питайте
двигателят пали, но има силно тропане
аз залагам на биелен лагер на 4 цилиндър
тел.0889217818 или ЛС"
Това ти е обявата която си пуснал..плюс три подобия на снимки.
Доста изчерпателна информация особено със забележката -"не абсолютно всичко от нея се продава".
Колега, не че ви обсъждам работата, но в мобиле и в карс бг имат по малки изисквания за пускане на обяви май - защо така се получава?
Ако един потребител не си е пуснал достатъчно подробно обявата, никой няна да го потърси и той нма да си продаде стоката - не е ли близко до ума това?
Хайде дайте го малко по демократично поне в разделите купува и продава де!
p.s. упрека не е към теб а по скоро към управителния съвет на форума, евентуално ;-)
Какво общо има мобиле? Защо ние да не сме повече от мобиле? Защо при нас да не е уредено?
На паралела м/у сайтовете и форума няма да се спирам защото е твърде неудачен.
За демокрацията: - Да смятам, че този форум е твърде демократичен. Примери има колкото искаш по другите форуми. Като почнем с това, че не можеш да пускаш обяви за други марки автомобили, не могат да се подновяват обявите преди 48 или 72ч. и стигнем до крайностите със заключени обяви в които няма каментари а дискусията се води на посочен тел. или ЛС.
Демокрацията според мен се основава на строго определени правила които ВСИЧКИ спазват.
Казах, че няма да правя паралел , но ще се наложи. Пускайки обява в тези сайтове не попълваш ли - марка, модел ,кубатура, година, екстри, забележки, снимки и.т.н.- попълваш. И гледаш да напишеш повече само и само да ти се обърне внимание и да събудиш интереса на някой, а тук какво? Всички ме знаят кой му трябва да пита.
Другото което се сещам: Никой не му пука там коректен ли си или не. Никой не ти почиства обявата и не следи непрекъснато за състоянието и. Никой не слага наказания и не реагира когато някой се изцвъка на написаното щото няма как да стане.
Старите кучета от форума непрекъснато апелирате за чист и спретнат форум. Е..тва ли е начина?
spe4elist
28-08-2010, 11:08
На паралела м/у сайтовете и форума няма да се спирам защото е твърде неудачен.
За демокрацията: - Да смятам, че този форум е твърде демократичен. Примери има колкото искаш по другите форуми. Като почнем с това, че не можеш да пускаш обяви за други марки автомобили, не могат да се подновяват обявите преди 48 или 72ч. и стигнем до крайностите със заключени обяви в които няма каментари а дискусията се води на посочен тел. или ЛС.
Демокрацията според мен се основава на строго определени правила които ВСИЧКИ спазват.
Казах, че няма да правя паралел , но ще се наложи. Пускайки обява в тези сайтове не попълваш ли - марка, модел ,кубатура, година, екстри, забележки, снимки и.т.н.- попълваш. И гледаш да напишеш повече само и само да ти се обърне внимание и да събудиш интереса на някой, а тук какво? Всички ме знаят кой му трябва да пита.
Другото което се сещам: Никой не му пука там коректен ли си или не. Никой не ти почиства обявата и не следи непрекъснато за състоянието и. Никой не слага наказания и не реагира когато някой се изцвъка на написаното щото няма как да стане.
Старите кучета от форума непрекъснато апелирате за чист и спретнат форум. Е..тва ли е начина?
АБСолютно съгласен съм и подкрепям колегата robygas!!!
Днес сутринта пуснах една обява и все още чакам за одобрение. Как да разбера одобрена ли е, или не
Днес сутринта пуснах една обява и все още чакам за одобрение. Как да разбера одобрена ли е, или не
Няма снимки. Очаквам да бъдат качени.
Одобрена е.
Няма снимки. Очаквам да бъдат качени.
Одобрена е.
А как да ги кача, след като невиждам обявата. ъплоуднал съм ги в един сървър и чакам да видя обявата в която да си едитна мнението за да ги добавя
Пускаш нова обява и готово.
mirchozo
08-12-2010, 22:37
За да не отварям нова тема...
Искам да попитам какво става с моя обява която се опитвам да пусна вече няколко дни. Първия път, с помоща на колега модератор, разбрах че не била одобрена и нямало снимки, ОК, пускам втори път (вчера, в условието пиша че в събота ще кача снимките, моля модераторите ако имат забележки да ми пишат лс за да се коригирам съответно) и нищо. Няма обява, няма отговор, няма ЛС, "аджеба" ще успея ли да си пусна обявата? Някакси не е правилно, разбирам да ми се пише отдолу в обявата "редактирай еди какво си до събота или ключ", ОК...няма проблем, но ми писна да пиша едно и също няколко пъти и да не разбирам къде бъркам, щото това "не е одобрена" какво ще рече, какви са критериите за одобрение?
Одобрена е.
Не се бавете със снимките.
Да попитам и аз тук за една обява в Продава, която изпратих вчера дали има проблем с нея?
Има.
Е някой няма ли да ми каже какъв е или да пускам пак като други колеги по 5 пъти докато уцеля?
По добре изчакайте, защото обявата се обсъжда в момента.
ОК, ще почакам колкото трябва, макар че не виждам къде е проблема...
Колеги, някой ще отдели ли 2 минути да каже какъв е проблема?
Благодаря предварително
Kamen666
10-12-2010, 09:18
Колеги, някой ще отдели ли 2 минути да каже какъв е проблема?
Благодаря предварително
Ето колега,отделяме Ви 2 минути:
Мод екипа на форума реши,че обявата Ви е от комерсиален характер.
Затова не може да бъде публикувана
Ето колега,отделяме Ви 2 минути:
Мод екипа на форума реши,че обявата Ви е от комерсиален характер.
Затова не може да бъде публикувана
A!?!?! Комерсиален харектер?!?!?!?
Значи тука такива колички се купуваха и продаваха под път и над път (и още се продават), 4 от тези 5 които искам да продам са купени от форума! Как така само моята обява се определи като комерсиална???????
С какво "Продавам 5 мини-модела" е по-комерсиално от "Продавам 5 телефона" или "Продавам 5 гуми"????
Че даже ги пускам и на цената на която са купени! Тука хората си продават цели автомобили на части и печелят по 2 бона без да се смята за комерсиално?
Дали се мери с един аршин? И колко точно трябва да заплатя за да продам 5 предмета на обща стойност 90лв?
Продаваха се -да. Продажбата им беше спряна именно заради комерсиалния и характер. Решението ни е окончателно.
Продаваха се -да. Продажбата им беше спряна именно заради комерсиалния и характер. Решението ни е окончателно.
Малко съм объркан, аз не искам да вкарам поточна линия и да въртя търговия, но явно въпроса е кой тълкува правилата и как той иска да се изтълкуват!
Не получих отговор колко трябва да заплатя за да ми се пусне обявата? Щото не мися че има и 1% шанс да се заинтересуват от нея в БМВ и VW форума...т.е. за да ги продам трябва да я пусна тук
Понеже другата тема е заключена ще напиша последния си пост тука.
Продавам 4 колички същите като на 136 защото са купени от него! Никой не ви е наричал прости, нито съм искал да обидя някой! Написах че имам само 5 модела.
Колко дълга и широка стана...Извинете господа за неудобството, ако може даже забравете че съм пускал изобщо темата.
Извинявам се на колегите които съм прецакал с мойта комерсялна обява за продажба на мини моделчета.Че не могат да си пуснат своя обява.
Съжалявам.
Проблемите с КЛЮЧ не се решават.За това има и такива като г-н Иванов.
Оги, можеш да ги пуснеш да се продават тук: http://diecastcarsbg.com/forum/
Държа да дам пояснение преди да се поучат обвинения за поредният модераторски произвол.
База за решението е е факта че дори и в момента колегите 136 и ogi100 продължават да пишат от един и същи ип адрес.
Ами явно реакцията на модераторите не е случайна: една и съща стока, едио и също ип.
Всеки може сам да прецени, екипа го е направил.
Може и да не е най-правилното решение, но подобни решения се вземат на база факти, а те вече са изложени.
Държа да дам пояснение преди да се поучат обвинения за поредният модераторски произвол.
База за решението е е факта че дори и в момента колегите 136 и ogi100 продължават да пишат от един и същи ип адрес.
Ами явно реакцията на модераторите не е случайна: една и съща стока, едио и също ип.
Всеки може сам да прецени, екипа го е направил.
Може и да не е най-правилното решение, но подобни решения се вземат на база факти, а те вече са изложени.
Нормално да е едно ИП, в една фирма сме, с един доставчик, само в различни отдели. Даже долу на паркинга колите са ни една до друга. Ако обвинението е че потребителя е един с 2 регистрации може да се снимаме или някой да дойде да ни свери личните карти. Това че е една и съща стока го обясних как и откъде идва.
Хахаха добре че другия колега е в командировка.И той щеше да го отнесе.Без вина виновен.
Пожелавам на всички Весели Празници!
Никой не твърди че сте един и същ човек.
Но по никакъв начин не можете да дадете гаранция , че просто не правиш услуга на колега/приятел.
Т.е да продаваш неговите неща , след като той не е получил одобрение.
Това е.
Никой не твърди че сте един и същ човек.
Но по никакъв начин не можете да дадете гаранция , че просто не правиш услуга на колега/приятел.
Т.е да продаваш неговите неща , след като той не е получил одобрение.
Това е.
Да разбира се, както и никой не може да го докаже...само дето тука при вас не важи принципа невинен до доказване на противното а точно обратното! И каква гаранция бих могъл да дам, документ за собственост нямам...освен да ги снимам моделите как са ми накичени по секцията, друго не се сещам....
ОК, разбрах ви идеята - не може значи не може, ясно! Както кажете, аз не мога да направя нищо, то се знае.
Предлагам да се заключи и тая тема, за да не се изнервяме едни други, от което никой не печели. Спирам да пиша и ще си търся варианти на друго място
Хубав ден
To като на световното малко.
Съдията свири пък сгрешил, не сгрешил няма значение :notify:
голямата риба
10-12-2010, 19:49
...принципа невинен до доказване на противното ...
това важи само когато модератор се бори за него
Furious 155
29-01-2011, 19:34
ааа... преди 2 дни вече пуснах обява, но явно още не е одобрена... интересното е че в този раздел - "подава авточасти и аксесоари", продължават да се появяват нови теми... ако има проблем с обявата, свържете се с мен, моля!
Furious 155
29-01-2011, 22:37
Мерси!
nicola 59
30-01-2011, 18:30
ааа... преди 2 дни вече пуснах обява, но явно още не е одобрена... интересното е че в този раздел - "подава авточасти и аксесоари", продължават да се появяват нови теми... ако има проблем с обявата, свържете се с мен, моля!
Здравейте и аз искам да знам има ли точно определен срок и ако има нещо което не е на ред някой уведомява ли те или не
2,3 часа е малко:roll:Аз чаках 2 дни:sad:
Аз пък чакам вече трети ден,и би трябвало ако има някакъв проблем,или не съм изпълнил някакъв стереотип,да бъда предупреден.Всъщност,в раздел "други",има ли някакъв модел за пускане на обява,аз мисля че няма,значи не е в това проблема,а чакам вече 3-ти ден :sad::sad::sad::sad:
Аз пък чакам вече трети ден,и би трябвало ако има някакъв проблем,или не съм изпълнил някакъв стереотип,да бъда предупреден.Всъщност,в раздел "други",има ли някакъв модел за пускане на обява,аз мисля че няма,значи не е в това проблема,а чакам вече 3-ти ден :sad::sad::sad::sad:
Mury, нямаш снимки на телефона, а те са задължителни за всички раздели.
Mury, нямаш снимки на телефона, а те са задължителни за всички раздели.
А не смяташ ли че трябваше да бъда оведомен,иначе ок,ще я пусна пак със снимка,благодаря за яснотата:th_up::th_up::th_up:
А не смяташ ли че трябваше да бъда оведомен,иначе ок,ще я пусна пак със снимка,благодаря за яснотата:th_up::th_up::th_up:
Преди време пуснах обява с един и същи текст тук и в още 3 форума за продажба на 2 билета за концерт!За тях нямаше нужда от снимки! Тук въобще не ги публикуваха и дори не ме уведомиха защо! А в другите форуми ги поместиха веднага и дори ги купиха в рамките на 15 часа! И така!...
Oбема обяви или още по-точно обема некоректни обяви не ни позволява да се свръзваме със всеки един потребител. Ако обявата ви не се появи до 24 часа най-вероятно има нещо нередно с нея.Винаги можете да се свържете с модовете за инфо.
Моля да изчетете подробно правилата преди пускането на обява.
15 часа ужас... престъпление просто....
...
15 часа ужас... престъпление просто....
Така е! Спах 8-9 часа през нощта и пропуснах, че съм чакал реално около 6 часа! Щом е престъпление...няма да спя повече, а ще псувам безредието!:screwy:
nicola 59
05-02-2011, 19:02
Само информативно питам че имам много части за алфа и мисля от другия месец да пусна обява трябва ли да ги снимам всичките че са около 3 коли разглобени на части има няма 200 или 300 отделни детаила
Не не трябва. Но ще трябват няколко общи снимки в план на всяка кола.
pecigsxr
16-02-2011, 08:59
Да попитам и аз,в петък пуснах обява но още не е излезнала,къде е проблема,с предишната обява се получи пак същото,пуснах втора и получих наказание??????
Да попитам и аз,в петък пуснах обява но още не е излезнала,къде е проблема,с предишната обява се получи пак същото,пуснах втора и получих наказание??????
Нямаш снмки, а те са задължителни.
Но доколкото виждам тази обява е одобрена
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53135
badmadafaka
22-02-2011, 11:11
И аз да питам нещо по темата - снощи пуснах обява в "Продава Гуми и Джанти" и все още не я виждам (не, че трябва веднага да я одобри някой де, но да питам все пак дали да чакам), молбата ми е да ми кажете ако нещо не и е наред или пък поради бъг не съм успял да я пусна (защото нета ми беше малко зле), защото според мен отговаря на всички изисквания на раздела. :ph34r:
Мерси предварително.