View Full Version : Гаснене
:help: Колеги имам много интересен проблем. Когато караш с висока скорост или над 40 км. и влезнеш в някаква дупка без значение големината гаснат абсолютно всички токове. Но и понякога и мотора гасне. Приемам всякакви идеи!!!!!!!!!!!!!!!!
Pepko-Bepko
29-07-2010, 19:01
Колега ние на боб не гледаме тука поне напиши каква кола с какъв мотор караш?
RoMeO_156_GTA
29-07-2010, 21:40
Наистина кажи с какъв двигател си и започни първо от най-дребните неща да проверяваш . Това ми прилича на точно такова :-)
Моят боб казва, че е възможно да имаш някъде хлабава маса, окислен кабел или нещо подобно. Мисля че колегата от горния пост е прав - нещо дребно е, но е възможно да те изкара извън всякакви видове нерви :D .ППС май бях срещал в един пост много идентичен проблем(ако не беше и същия) и отговора беше точно окислена маса, тъй че утре като те огрее слънцето огледай инсталацията :) .Късмет ! и пиши как е с прогреса...
Моят боб казва, че е възможно да имаш някъде хлабава маса, окислен кабел или нещо подобно...
Абе аз не хвърлям боб, ама моята леща показва подобен проблем ;) Според мен, и с грах да пробваш, пак това ще покаже.
1. НЕ влизай в дупки, а карай покрай тях!
2. Карай само денем!
Това в "О" на шегата, но звучи доста странно. Както колегите казват - провери си буксите, клемите на акумулатора, алтернатора.... някъде да не дава на маса - огледай за голи кабели или запали колата и почни да бараш насам натам и може да уцелиш болното място.
Успех!
На мен ми се беше скъсала масата от двигателя към купето и една седмица голяма хурка ядох докато не го открия то не беше прекъсване на колата, загряване на 120 гр., незареждане на динамото но след оправяне на въпросната маса която е на левият подкалник всико си дойде по местата.
Поздрави
...огледай за голи кабели или запали колата и почни да бараш насам натам и може да уцелиш болното място...
А по-добре иди на жичкаджия.
Я си отвори багажника и виж някоя клема на акумулатора да не се е отхлабила и като минеш през дупка да подскача/изкача и тем подобни :)