PDA

View Full Version : Тунинг елементи-има ли,къде?

Alfa Mania4ka
19-06-2006, 08:35
Намират ли се такива за 146 :?: :oops:

Dodo 155
19-06-2006, 08:43
Намират ли се такива за 146 :?: :oops:
Тук в България има няколко фирми, които правят тунинг елементи, но доста несполучливи. След това трябва много кит, за да заприличат на нещо :lol: :lol: :lol:
Хубави елементи може да си намериш навън, като нищо чудно и по-изгодно да излезе от България за някои неща :roll:
Какво искаш да правиш на тази 146 :roll: :?
Според мен една Алфа търпи като разкрасяване едни хубави джанти с нископрофилни гуми и задно крило (за хечбек) и заден спойлер (за седан). Всичко друго става кич :lol: :lol: Виж под капака нещата седят по друг начин :twisted: :twisted:
Виж колата от подписа. Карах я близо 3 и 1/2 години и освен джанти други простотии не съм слагал :wink: А виждах една 155, която само банан в аспуха нямаше - то бяха "криле", "хриле" на калниците, вежди на фарове, потъмнени мигачи и стопове, отвори на преден капак и т.н. Приличаше на пернишка Вектра :lol: :lol: :lol: :lol:

Alfa Mania4ka
19-06-2006, 08:48
Искаше ми се някакъв споилер на 5-тата ама.....
се оказа мноо трудно или напрао почти нивъзможно :cry:
ако знаеш някъде да има...ще съм ти благодарна ако споделиш с мен :lol:

vw-nist
19-06-2006, 15:37
Искаше ми се някакъв споилер на 5-тата ама.....
се оказа мноо трудно или напрао почти нивъзможно :cry:
ако знаеш някъде да има...ще съм ти благодарна ако споделиш с мен :lol:

здравей,работя във фирма внасяща тунинг елементи на доказали се западни фирми-www.heed-auto.com...само да те ориентирам че такъв спойлер ще е около 100-200евро,разбира се си струва.по-лошия вариянт е да дадеш 100лв за някоя българска плагиятска творба дето да ти скъса нервите,или тези на бояджията
алфа клуб ползва отстъпки.поздрави

MrX
19-06-2006, 15:53
ето ти малко матрял за размисъл :wink:
http://www.lion-tuning.com/alfaromeo/alfa.htm

ZoE23
19-06-2006, 16:57
СериоЗно не си кичете колите с тия стъклопласти,Защото наистина както каЗа колегата си става ЖИВ Пернишки тунинг!Нищо против колегите от Перник,но и аЗ съм виждала много груби иЗпълнения!!!
Колежке ако сложиш нещо семпло може да иЗглежда далеч по-красиво от някои кич :no_no_no: !!!

Dexer
19-06-2006, 18:02
СериоЗно не си кичете колите с тия стъклопласти,Защото наистина както каЗа колегата си става ЖИВ Пернишки тунинг!Нищо против колегите от Перник,но и аЗ съм виждала много груби иЗпълнения!!!
Колежке ако сложиш нещо семпло може да иЗглежда далеч по-красиво от някои кич :no_no_no: !!!
е именно де, тя девойката си е казала, че иска само спойлер отзад, няма кич-мич, чиста красота и симетрия. :lol: