View Full Version : Падна някаква пружина...
Добър вечер колеги.Преди малко се прибирам и се изстрелях към компа да ви задам поредния си въпрос.Днес ми се наложи да се връткам с колата спрях на едно място и какво да видя...някаква пружинка и още една джаджа до нея...опипах под педалите и набарях нещо като трабичка която се клатеше и мисля, че е от там.(зъд съединителя).
Ето и снимка на въпросната пружина-на снимката не се вижда, че е скъсана.
Клик (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39398&highlight=%E2%FA%E7%E2%F0%E0%F2%E5%ED+%EC%E5%F5%E0 %ED%E8%E7%FA%EC)!
dellltata
01-08-2010, 18:49
не се кара без него .трябва да го оправиш и първо да видиш състоянието на ухото на помпата-на педала.без него губиш определен ход за напомване на долната помпа-сиреч не се получава достатъченход за притискане на притескателя на съединителя.в началото не е проблем но рано и или късно ще убиеш съединителянататък сещай се:grandpa:после и скоростите може..добре е да го има и да работи правилно -с връщащия механизъм.
jumbo797
02-08-2010, 19:36
Ей хора слушайте този човек,"dellltata",незнам друг човек да е толкова в час с тези коли! Евалата Приятелю!
и на 164-ките е същото , около година карах без него, щот не потъваше педала, оабче след това като свалиг педала и на ухото на помпата беше се отворил луфт, и сега имам около3-4см луфт на педала преди да зацепи , съвет:сложи го ! малко трудно се напъхва, ама с некои друг чалъм и морафет става ! :)