Log in

View Full Version : За пича със 145-цата, дето ми даде визитката днес!

ak47
20-06-2006, 16:50
Мерси за визитката днес аз попринцип си направих тука акаунт тия дни и форумчето е адски полезно. Драсни два реда да ти знам кой ти е юзера. Аз съм със черната 145 1.7 16V, сигурно ще се сетиш тъй като днес ми даде визитка със форума, на светофара :lol:

blagun
20-06-2006, 18:22
Аз съм батка :wink: Добре дошъл :D Радвам се, че вече си сред нас!!! Да ти е честита хубавата колица!!! :wink:

ak47
20-06-2006, 18:29
хаха
благодаря :)
колицата е супер като изключим проблемите.

междо другото твоито Алфе с какъв двигател е ?
Аз съм на газ и съм цифра доволен.
Начи виде как карам и горе долу ми дава разход ~13 газ, което ми се вижда чудесно. :)

абе много въпроси имам за тия тип колички
сега тепърва ще започвам да се ориентирам.

а и тези въпросните срещи на Еко-то на бул. България предполагам става на въпрос за екото във Иван Вазов до ТТО-то ?

Mury
20-06-2006, 18:31
хаха

Начи виде как карам и горе долу ми дава разход ~13 газ, което ми се вижда чудесно. :)

а и тези въпросните срещи на Еко-то на бул. България предполагам става на въпрос за екото във Иван Вазов до ТТО-то ?Да но те не са официални на клуба :wink: :wink: Редовните срещи на Клуб Алфа Ромео България са всяка втора и последна неделя в месеца на Ал.Невски от 14:00 :wink: :wink:

VFTI
20-06-2006, 18:44
ОФФ:

ехее... мъри значи тази неделя ще има среща така ли :roll: ..аз може и да мина въпреки, че не познавам никой и ще ми е кофти:oops: а и карам ситроен :oops: сложна е моята..

blagun
20-06-2006, 18:48
Ха, 1.3 Боксер е двигателчето ми, ама се е нещо спънало яко и дори ме е срам да кажа, че е 1.3 :frown:

ak47
20-06-2006, 18:52
а случайно да знете някой, който е добур диагностик на боксер, но ме интересува и газ и бенз ?
а най интересното е че имам няква джаджа точно пред колекторните тръби (предполагам сички боксери я имат), която представлява една клапа, така и незнам за какво е. Значи въпросната част ако ч изключиш на таблото светка някаква лампичка в червено, като душче изглежда. Някой да има на идея за какво е това ? Цялата работа идва от там че на газ не свети а на бензин въпросният датчик светва !

Mury
20-06-2006, 19:21
За датчика немога сега да се сетя кой е ама лампата е за инжекциона щом свети значи има проблем по инжекциона и компютъра е записал грешка :wink: :wink: :wink:

Lucky
21-06-2006, 09:33
хаха

а и тези въпросните срещи на Еко-то на бул. България предполагам става на въпрос за екото във Иван Вазов до ТТО-то ?Да но те не са официални на клуба :wink: :wink: Редовните срещи на Клуб Алфа Ромео България са всяка втора и последна неделя в месеца на Ал.Невски от 14:00 :wink: :wink:

Ха ма като сложиш че идват повече Алфи отколко Ланчи :twisted: :roll: .
М/у другото и днес сме там :D :lol:

BatVas
21-06-2006, 09:43
Аз не сме там - на концерта на Депеш съм :D :D :D

Mury
21-06-2006, 15:55
И аз и аз :lol: :lol: :lol:

BatVas
22-06-2006, 10:46
ОФФ:

ехее... мъри значи тази неделя ще има среща така ли :roll: ..аз може и да мина въпреки, че не познавам никой и ще ми е кофти:oops: а и карам ситроен :oops: сложна е моята..

Абе ела - за да си фен не е нужно да караш постоянно Алфа. А аз знам че си фен защото съм виждал изказванията ти и в други форуми - така че заповядай :!: :wink: