View Full Version : Съвет - заслужава ли си тази кола?
Според вас заслужава ли си да тръгвам и да я взимам тази кола?До тук по телефона цената падна на 2400 евро, но мисля че на място ще свали още поне 200. Седя и се чудя , а багажа съм го стегнал.
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=l2i1nl1dnndu
Ако имаш още поне 2200 евро-взимай.Колкото и да изглежда лъскава и пазена Q4 си гълта яко пари за правене, особено в БГ.А и на живо може да не изглежда като на снимките.
п.п. Не те изненадва предполагам, но като гледам километража е въртян
Казаха, че двигателя е сменян с нов - има документ, дават с нея всички останали части плюс още един комплект ал. джанти със зимни гуми.
коллега, мен ако ме питаш скачай, най-много да я пооправиш малко, ама нали знаеш, че кеф цена няма ;)
С нов, но с какъв ? Да не се окаже, че е 2.0 ТС и турбото е за украса ? Ако всичко иначе е ок и имаш инфо подробно, взимай, тази кола не се взима с разум, но... приготви парички за ремонти. Лично аз бих я взел, но аз тия покупки не ги мисля много.
Аз съм малко пристрастен щот на мен ми е мечта и за това гласувам да я довличаш на наша земя ама ти си предцени как ще ти се върже с джоба:new_Eyecrazy:.
Предполагам че големи ще са разходите по ремонти на двигателя иначе за каросерията и ходовата част мисля че няма разлика с другите 155.
alfatras
10-08-2010, 18:33
Ако ги имаш кинтите взимай веднага!Това е истинска кучка колега!!!А ремонтите не ги мисли-ако ги мислиш тая кола не е за тебе;-)
Alfa User
10-08-2010, 21:11
Предполагам че големи ще са разходите по ремонти на двигателя иначе за каросерията и ходовата част мисля че няма разлика с другите 155.
E това точно не е съвсем така ... ходовата част не е като на другите 155 (електронно-регулируемо е окачването),а и купето има разлика заради трите диференциала, скоростната кутия и задвижването 4х4 ... Tака че разходите по поддръжка и ремонт са си сериозни - трябват хубави части и свястни майстори - все неща, дето се намират трудно. Това е ако искаш колата да е на 100% де, иначе е ясно...
Но колегите са прави - Алфа не се купува с разум, а специално Q4 си е направо за маниaци !!!
Колега,по-скоро разбери колко пари ще трябва да дадеш за регистрация в Бг и дали има мито за тези коне и колко ще ти стъпи като разходи докарването,че да не останеш изненадан после,че цената и е станала тройна.А ако всичко е наред с тези неща няма какво да и мислиш,вземай я,едвали ще има нещо сериозно за правене по нея,все пак не е поддържана в Бг с менте части и когато има пари собственика,а не когато трябва.Успех и дано да имаш късмет и да я вземеш,а ние да се порадваме,че е българска тази машина,стига са вкарвали само "расови" голфове,ами да влезе и някоя истинска расова кола.
А дали е наистина ку 4?Малко не ми се връзва тази цена,като знам колко малко са произведени ку4 фейслифт.Те са адски редки и няма как читава такава да е тия пари.Да не е някоя спорт пакет с 2.0 турбо,само на предно?
А дали е наистина ку 4?Малко не ми се връзва тази цена,като знам колко малко са произведени ку4 фейслифт.Те са адски редки и няма как читава такава да е тия пари.Да не е някоя спорт пакет с 2.0 турбо,само на предно?
Поне по табелките и № на рама си е оригинална Ку4ка:
Значи си заслужава адски много:flamingdevil:
В България за тази кола няма мито, вече няма и акциз, а за гражданска и данък парите са същите като за тази,която в момента имам.Сега чакам да ми кажат цена за автовоз,понеже за 2000 км. с Q4 ще ми излезе по-евтино да я натоварят, отколкото да я карам насам.Почти 95 % съм се навил да я взимам. Наистина много са малко тези с фейслифта!
arieca155
11-08-2010, 17:42
скачай !подкрепям те и аз.
+1..не го мисли колега, вземай я:sayjin:
forza_italia
12-08-2010, 19:06
Използвам темата на колегата,понеже става въпрос за Ку 4 и че мотора на тази бил сменян с нов. Интересува ме някой знае ли защо в тази кола се слагат три различни поне на външен вид мотора и каква точно е разликата при версиите,доколкото знам има 186 и 190 к.с. Снимките съм ги взел от нета и са на истински 155 Ку 4,но надписите по всмукателя и на капака на мотора са на различни места. Доколкото забелязвам мотора на колата която иска да купува е като на втората снимка. Ако някой има инфо нека сподели тук. Благодаря предварително.
Заслужава си отвсякъде стига да можеш да си го позволиш.
Използвам темата на колегата,понеже става въпрос за Ку 4 и че мотора на тази бил сменян с нов. Интересува ме някой знае ли защо в тази кола се слагат три различни поне на външен вид мотора и каква точно е разликата при версиите,доколкото знам има 186 и 190 к.с. Снимките съм ги взел от нета и са на истински 155 Ку 4,но надписите по всмукателя и на капака на мотора са на различни места. Доколкото забелязвам мотора на колата която иска да купува е като на втората снимка. Ако някой има инфо нека сподели тук. Благодаря предварително.
Просто липсва капака върху свещите, с логото. Отдолу личат отворите с резбите. Инак е звяр...:joly: от доброто старо време...
И трите мотора от снимките...са еднакви...:dunno:
къде намираш разлика!?
е на 1 вата снимка липсва надписа TURBO 16 V:disgust: на всмукателния колектор!!
може и да е стокова:dunno::devil:
е на 1 вата снимка липсва надписа TURBO 16 V:disgust: на всмукателния колектор!!
От рано си замаглил...:bangin:.надпис има, но е на капака дето закрива свещите...
---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:13 ----------
...а на 2-снимка е леко поразглобен мотора...
alfatras
29-08-2010, 16:51
:lupe: