PDA

View Full Version : Някой ще ходи ли на -SpiriT of Bourgas?

MUROMAN
12-08-2010, 20:47
Някой ще ходи ли на -SpiriTof Bourgas?
Аз утре сутринта паля джапанките и газ на там, към Бургас и музикалния фестивал.:dj::band::flirt::lol_sign:

firedragon
12-08-2010, 22:00
Аз ще съм там,имам билет и за трите вечери :dj:

firedragon
14-08-2010, 12:03
Малко снимки от снощи,не са с добро качество,но с телефона толкова

SGB
15-08-2010, 01:27
И аз бях там и мога да кажа, че Apollo и Prodigy направиха страхотно шоу, след тях ми трябваха няколко часа почивка преди да мога да си стъпя на краката без да ме болят :dance: .

MUROMAN
16-08-2010, 12:04
И аз бях там и мога да кажа, че Apollo и Prodigy направиха страхотно шоу, след тях ми трябваха няколко часа почивка преди да мога да си стъпя на краката без да ме болят :dance: .

Аз също се нуждаех от доста сериозна почивка след Prodigy. Направо отвяха главите и наляха олово в краката на всички присъстващи.:wow:
Страхотно шоу направиха заслужаваше си.:metal:

KoRny
16-08-2010, 14:54
Беше лудницата,само дето се редиш 1 час да си вземеш чаша,в която преобладаваше пяната,а не бирата...

MUROMAN
16-08-2010, 15:21
Беше лудницата,само дето се редиш 1 час да си вземеш чаша,в която преобладаваше пяната,а не бирата...

Да и беше 3 лв,но това с пяната вместо бирата го има на всеки по-голям концерт.:bg:

firedragon
16-08-2010, 15:44

Ще дойдеш на спирит и няма да се обадиш?Бива ли такава работа?Гледам и Петко и той е бил там.

SGB
16-08-2010, 16:25
Да и беше 3 лв,но това с пяната вместо бирата го има на всеки по-голям концерт.:bg:

Май единственото нещо от което всички сме недоволни е бирата, единя път даже помолихме едното момче да се опита да ни сипе без пяна и след 5 мин. играчка пак резултата беше половин чаша бира и половин чаша пяна. На Рок феста определено нещата седяха доста по-добре в това отношение.

KoRny
16-08-2010, 21:36
Ми определено на метъл концерти не съм имал проблеми с бирата.Последният беше на Sonisphere и там си беше екстра бирата.Но на Продиджи е нормално да се забиеш напред и да не спреш да скачаш,но водата като е 30 градуса няма кво да те разхлади и направо се разтичаш.Влизам в някво пого,всеки се пързаля във всеки и целия си полепнал в пясък,просто течности да има повече,други оплаквания нямам ...