View Full Version : Италианско преследване
Я вижте какво се организира
http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=13423
Изглежда интересно :roll:
Заповядаите в нашето село :wink:
Е защо пък село аз ходих миналата седмица за пръв път и много ми хареса. Та даже сигурно утре пак ще ходиме с един приятел Алфист, че получихме покана за размотаване :D
Е защо пък село аз ходих миналата седмица за пръв път и много ми хареса. Та даже сигурно утре пак ще ходиме с един приятел Алфист, че получихме покана за размотаване :D
Мен що не ме викате бре :?: :wink: :D
Щото е само за бегачки :gayfight: :lol:
Мен що не ме викате бре :?: :wink: :DТи да не ревнуваш бре :lol: :lol: :lol: :lol: хихихихихии
Мен що не ме викате бре :?: :wink: :DТи да не ревнуваш бре :lol: :lol: :lol: :lol: хихихихихии
Понеже като ходихме до Пловдив с Петко и Киро го викахме - не можеше , после за Русе ни отсвири и сега даже и не ни казва че ходи - купонясва сам :D :D :D :D
Понеже като ходихме до Пловдив с Петко и Киро го викахме - не можеше , после за Русе ни отсвири и сега даже и не ни казва че ходи - купонясва сам :D :D :D :D
Хи хи споко бе Васе не е сигура о6те ако ходиме 6те зжанна знае6 :P 8)
Пък може и една барза сре6та да сжормираме в Пловдив, но колежката е от региона и тя 6те каже :D
Пс. Сори за маимуницата ама ж тиа тапи зали :Tease: не6то не е добре кирилицата а кредора не излиза :wink:
Това За селото беше в кръга на шегата :wink: Ако решите да идвате в Калояново пишете ЛС ще ви водя :drive:
Това За селото беше в кръга на шегата :wink: Ако решите да идвате в Калояново пишете ЛС ще ви водя :drive:
Ние до там и сами може да си стигнеме....няма ли да ни заведеш на по-интересни места с приятелки :oops:
Ех,тия приятелки бее... :spiteful:
Ех,тия приятелки бее... :spiteful:
Aко заидваме ще ти звъннеме....
Добре нешето момче... :th_up:
INTEGRALE
25-06-2006, 11:01
Нещо за приятелки ми се счу май :spiteful: .
ПС: Аз също съм свободен пък и съм и наблизо 8) .
Сори за офтопика :oops: , ама не почнах аз първи.
Аз изпратих вчера една група на разознаване в Пловдив, след малко ще ги видя да ми докладват....да видиме колежката дали е изпълнила бойната задача :D
Изпълнила я е... Ама на половина :wink:
Te от тез ни вопъл ни стон....да не сте ги заровили някъде там бре :evil:
пс; защо само на половина я разкажи какво сте сътворили?
Няма такова нещо как ще ги Заравяме колегите? :notify: Те ще раЗправят!!!
Тук сме - живи сме. 8) 8) 8)
Ами колежката не успя да ни покаже нощния живот в Пловдив - но кафета пихме - абе май по добре че не ни видя в промеждутъка от 00.30 до 4.30 в събота щото бяхме "красиви,красиви.." 8)
Иначе в клуб Будоар поздравяваха вместо Гиги - Джиджи и гостите от София - странно защо поздравяваха Васко - Скарата :? само Слави Трифонов не го поздравиха и той си тръгна преди нас :D :D
Тук сме - живи сме. 8) 8) 8)
Ами колежката не успя да ни покаже нощния живот в Пловдив - но кафета пихме - абе май по добре че не ни видя в промеждутъка от 00.30 до 4.30 в събота щото бяхме "красиви,красиви.." 8)
Иначе в клуб Будоар поздравяваха вместо Гиги - Джиджи и гостите от София - странно защо поздравяваха Васко - Скарата :? само Слави Трифонов не го поздравиха и той си тръгна преди нас :D :D
Хихи аз не бях толкова зле в този промеждутък, ама нещто объркахме поздравите :lol:
Иначе на мене ми беше приятно да се запозная с колегите от Пловдив, а за измъкването вечерта колежката има вече една червена точка, но има цяло лято пък и на мене в Пловдив ми хареса доста та може скоро се пуснеме пак натам :D 8)
Някой ще ходи ли тая събота и неделя на Калояново?
Аз ще взема за уикенда едно 280 коньово Субару на тестдрайв и мисля да го изтествам и на пистата.
Синичко едно такова, с златни колелца...
Инфо тук
http://www.dracon.bg/
Италианско преследване с японски кошник...ще е интересно :shock:
Pinko щом ще идваш към Калояново как да те поЗнаем?По японската машина ли??? :)
Аз ще взема за уикенда едно 280 коньово Субару на тестдрайв и мисля да го изтествам и на пистата.
Инфо тук
Де на всеки такъв японски кошник :roll: :priest: :devil:
Инфо тук
Ей, винаги съм завиждал на тези които тестват нови машинки
Навигатор не ти ли трябва:? :?: :roll:
Маи само един представител от софиянци ще има така ли да го раЗбираме? :dunno:
Има вариянт на 2-ри аз да съм там :wink:
Dodo 155
29-06-2006, 23:28
Почва да става интересно :devil: :devil: :devil:
Да не пъхнеш в торбата с трофеите и "японският кошник" :roll: :?:
Почва да става интересно :devil: :devil: :devil:
Да не пъхнеш в торбата с трофеите и "японският кошник" :roll: :?:
В събота около обяд ще се дотътря в Калояново с тоя "трофеен" кошник. И в неделя ще съм там. Според синоптиците се очаква дъжд, тамън да се лъзга повече тва синичкото, че иначе много лепне по асфалта.
Но нищо не се знае, може Бобо да си го закачи на колана до другите скалпове, макар че е в друга категория.
http://www.subaru.bg/lineup/impreza/sti/model/imgs/model_sti.jpg
На 400 метра сигура съм го убил ма на писта може и доста да се озоря при положение че съм със сликове отпред ако вали направо моа биричка само да пия :lol:
Това субаро е страшно грозно, но в това му се крие и чара...но за сметка на това колата за вървене е нещо невероятно...OLD school 4x4, боксеров двигател и турбо...па и леко от горе на всичкото...колата за вървене е класика в жанра.
Доста коли съм тествал на тази писта там, много е гадна тази бетонна стена, за някой от тестовете си е доста опасно заради нея.
Пинко искайте от Ицо сами да сте на пистата, после го накарайте той да ви повози има опит с кошниците на субару :lol: ....ако сте сами след известно време обърнете пистата...интересно е.
Стигне ли се до воЗене Ицо им иЗправя косите мощно!!! :drive: :Bolt: :shocked: :shock:
Заповядаите на 1-ви 2-ри кои когато може:)
Това субаро е страшно грозно, но в това му се крие и чара...но за сметка на това колата за вървене е нещо невероятно...OLD school 4x4, боксеров двигател и турбо...па и леко от горе на всичкото...колата за вървене е класика в жанра.
Доста коли съм тествал на тази писта там, много е гадна тази бетонна стена, за някой от тестовете си е доста опасно заради нея.
Пинко искайте от Ицо сами да сте на пистата, после го накарайте той да ви повози има опит с кошниците на субару :lol: ....ако сте сами след известно време обърнете пистата...интересно е.
Днес следобед я поразтиках японката, да и свикна...
Първо впечатление - страхотна турбодупка, след което пощръклява. Не е истина как ускорява. Саунда от ауспуха никъв го няма, поне отвътре почти нищо не се чува. Много, ама много върви пущината. Вози като Голф. С пистарки Бриджстон Потенца RE 070 225/45/17 е, почти е невъзможно да я фърлиш в дрифт, лепне на асфалта. Ръчната е калпава, не кове. Иначе спирачките са добри, но очаквах да са по-яки. С чисто нови накладки е, може би трябва да се попритрият и ще почне да спира по-добре. Утре ще се разбере.
Разход на градско, кротко каране с инцидентни изрязвания - около 20/100