View Full Version : Катастрофа с 156
http://www.dnes.bg/crime/2010/08/18/shofior-vletia-v-kanavka-priiatelite-mu-skachat-na-chengeta.96815
Да не е някой нервен колега това?
По скоро някой нервен бИриДчеД,от новите българи май:machinegunner:
В какъв филм се живее само....
156-цата ще измести циганскоро ферари "Калибра" ми се струва в скоро време.
В суматохата обаче някой успял да грабне падналата в канавката предна регистрационна табела на колата и избягал.
Еба си екшънът :tooth:
spe4elist
18-08-2010, 10:48
А това ще е много тъжно
Спомням си как видях една много елегантна 156 ФЛ2 бордо с италиански номера на паркинг в центъра на София... и тъкмо щях да ида да я снимам и разгледам когато от някъде се изсипа тумба мургави и се нарина в нея все едно в камион за добитък.
Направо ми се сгади :mf_Flush:
МОже просто да са били от Палермо бе
Не знаех, че в Палермо говорят на мешан българо-цигански :wierdo:
old alfist
18-08-2010, 11:27
И мафията, и полицията - всичко живо със 156.
Не знаех, че в Палермо говорят на мешан българо-цигански :wierdo:
Ми то южна италия са потомци на Алцек ;)
и малко на арабите
демек нищо чудно :hehe:
ФЕРАРИСТ
18-08-2010, 11:33
Тия новини нещо са пълна мъгла......
Тези думи нажежили обстановката, тъй като повечето от пристигналите от Железница били пияни. Те започнали да блъскат двамата полицаи и лекарския екип.
Спешният екип от Благоевград веднага уведомил полицията за нападението.
Е как така там хем е имало полиция, хем спешните уведомили полицията.....която уж била там......
Тия новини нещо са пълна мъгла......
Е как така там хем е имало полиция, хем спешните уведомили полицията.....която уж била там......
Може пиянките да са набарали докторите в храстите докато са търсили пострадали хора:unsure:
Ма и АЛфата си е сигурна машина, ето на, човека нищо му няма
я вижте цените в мобиле! То вече ако някой ром продаде коня и каруцата може да се наложи да му доплаштат...
Ма и АЛфата си е сигурна машина, ето на, човека нищо му няма
Просто е извадил късмет - 156 се мачка като станиол.
Спокойно, след година-две 156-ците ще са по 100-1500 лева и ще се срещат предимно в циганските махали.:stretcher::no:
barkas_06
18-08-2010, 18:53
Спокойно, след година-две 156-ците ще са по 100-1500 лева и ще се срещат предимно в циганските махали.:stretcher::no:
Лошо, явно ще се наложи да се разделя с нея при това положение, а си я харесвам...:no:
Даваха по новините за колата. Шофьорът бил избягал най-вероятно защото е бил пиян на туч.
Когато е отшил екип на бърза помощ са се появили две коли с приятели на избягалия шофер. Както може да се досетите са оказали насилие върху медицинския екип. (защо не знам)
По едно време се обадили на шофьора и като разбрали, че е жив избягали.
На какво прилича това?
Някои ако има по-точна информация да пише.
Ramsezsh
18-08-2010, 21:46
Даваха по новините за колата. Шофьорът бил избягал най-вероятно защото е бил пиян на туч.
Когато е отшил екип на бърза помощ са се появили две коли с приятели на избягалия шофер. Както може да се досетите са оказали насилие върху медицинския екип. (защо не знам)
По едно време се обадили на шофьора и като разбрали, че е жив избягали.
На какво прилича това?
Някои ако има по-точна информация да пише.
Е със сигурност не е избягал защото му е дошло в повечко напрежението! :stretcher:
Някои ако има по-точна информация да пише.http://bnt.bg/bg/news/view/35118/incident_s_ekip_na_speshna_pomosht_kraj_simitli
ФЕРАРИСТ
18-08-2010, 22:14
Язък за жетедето.......
spe4elist
18-08-2010, 22:22
Три пъти го гледах, не видох да е печка ...
ФЕРАРИСТ
18-08-2010, 22:23
Виж скоростния лост - с повдигащ се лост за задна е - или е жтд, или V6.......
spe4elist
18-08-2010, 22:40
Виж скоростния лост - с повдигащ се лост за задна е - или е жтд, или V6.......
Deformanti Professoinali ... :devil2:
И аз с моята :idea2:
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:42 ----------
Просто е извадил късмет - 156 се мачка като станиол.
Бе и късмет има, ама и колата си важи :smile:
vankata_ll
18-08-2010, 22:48
Хайде, хайде. Кой знае колко много Ферарита ги карат разни мангали и мърсоли, но останалите собственици не са се шашнали и почнали да се "отървават" от тях ;-)
DiStefano
19-08-2010, 09:11
ндааам снощи и по телевизията го гледах тфа ...
сичкото мангали и селяндури се качиха на Алфи вече ..
требе да сменяме марката момчета .. примерно с Мазерати .. че по-достъпно ... :wierdo:
spe4elist
19-08-2010, 09:14
...требе да сменяме марката момчета .. примерно с Мазерати .. че по-достъпно ... :wierdo:
Трудничко се намира Мазерати ЖТД, обаче ... :devil:
Съдиш по съдбата 155 ли? Щото тя е по толкова и гледам бая мангали я карат вече.
п.п. А селтаците от Симитли ги знам много добре( една година изкарах в местното поделение на времето), така че никак не ме учудва случката.
Учудва ме само това, как можеш да нападнеш полицейски патрул и да не лежиш в затвора след това?
Крива държава, ей!
Съдиш по съдбата 155 ли? Щото тя е по толкова и гледам бая мангали я карат вече.
п.п. А селтаците от Симитли ги знам много добре( една година изкарах в местното поделение на времето), така че никак не ме учудва случката.
Учудва ме само това, как можеш да нападнеш полицейски патрул и да не лежиш в затвора след това?
Крива държава, ей!
Е аз даже оптимистично се изказвам, щото я пробвай да продадеш 155 за 1500 ;).
Е аз даже оптимистично се изказвам, щото я пробвай да продадеш 155 за 1500 ;).
А представи си тоя (http://www.cars.bg/u137882) какъв оптимист е за 1,9 ТД '92 да иска 3800, преди беше я обявил даже на 4000 :roll2:
virusalfa
23-08-2010, 12:27
Все пак това се е случило в Дивия Югозапад/Симитли/:Topic-is-closed-bg:
А представи си тоя (http://www.cars.bg/u137882) какъв оптимист е за 1,9 ТД '92 да иска 3800, преди беше я обявил даже на 4000 :roll2:
Пак малко й иска...тая е limited edition 2.0 td.:haha: