PDA

View Full Version : Копче за ел. огледала



AnastasKOSTOV-REX
18-08-2010, 15:29
Помагайте колеги,пре.ба ми се копчето за ел. огледалата и ако някой има някое излишно много моля да помага да драсне едно ЛС с цена и телефон.(GTV-то е първа серия '97 , никакви лифтирания)

PS към Моделаторите:Знам , че темата ми не е за този раздел , но много ви моля оставете я една седмица някой да се закачи че удрям на камък и в търсачката и в MOBILE-to
Благодаря

mochko1
18-08-2010, 20:59
И моето копче беше повредено ,работеше само в едната посока. Купих си друго от колега от форума ,което се оказа ,че също не работи. Разглобих и двете ,и им почистих пистите ,бяха целите омазани в някаква грес. Сега си работят и двете ,но съм в чужбина и няма как да ти пратя едното. Разглоби го ,почисти го и може да тръгне. Успех :cheers:

AnastasKOSTOV-REX
18-08-2010, 21:19
Проблема е , че прияртелката ми си беше оставила там посредата чантата и като я взимаше по закона на мърфи откърти самото кръгло копче с презрамка ли незнам с какво.Ще стане ли ако взема такова копче от 156 и мус сменя само карантиите и саи запазя основата?

mochko1
18-08-2010, 21:27
Ами на 156 незнам какви са копчетата ,но ако е като на GTV-то ,няма да имаш никакви ядове. Копчето се разглобява на парчета лесно и можеш да си смениш само джойстика ,а платката с пистичките да си остане от старото бутонче ;)

badmadafaka
19-08-2010, 08:27
не си спомням дали ти ми беше писал за копчето от бравото, но ако не си се оправил още мисля, че копчето от браво ще стане, че даже и ще си гъзар със средна позиция на стрелката с която сменяш кое огледало да командва (на ГТВ няма средна позиция и постоянно едното огледало е "под контрол");
не съм 100% убеден, защото не съм го пробвал от бравото, но на вид, размер и букса са еднакви... ако намериш и всичко си стане ток, кажи за да знаят колегите които се нервят от липсата на средната позиция, че може да се оправи :Yoda:

ПС: gtv-тата са "фаза" а не "серия' :)

AnastasKOSTOV-REX
19-08-2010, 16:00
Благодаря на отзовалите се.
Взех си копче от 156 за 10 лв.-еднакви са.
И има средна позиция.
На няколко Пазаджишки морги ми искаха по 60лв.(само не разбрах това цени за цели GTV-та ли са?)
Що се отнася за "фазите" не съм много запознат и се извинявам,просто познанията,страстта и голяма част от автопарка ми е от едни други времена една друга ера-когато Алфите са били на серии
Темата е за чистене!