View Full Version : Мигачи...
Колеги на връщане от морето колата започна да ми прави следния номер:след като включа ляв мигач индикатора на таблото започва да мига нормално 2 пъти , след което продължава ,но много по -бързо като в дискотека,някакви идеи от какво може да се получава така?
Като пристигнах включих аварийните и всички мигачи си бачкат нормално.
Christweil
21-08-2010, 11:12
И на мен почна да го прави скоро но със десен мигач. Не съм имал време да го разгадая още. Но трябва да се каже че само свети по бързо само по таблото, самя мигач си мига както трябва.
Явно има нещо общо със жегите може би...
Това по принцип го прави като има неизправен мигач. Аз скоро имах проблем със задния и така мигаше нервозно
genko1982
21-08-2010, 12:20
споко и на мен го прави на десня от две години,не му се плаши а се връщай на морето
Момчета странна работа, днес си карам и няма никви проблеми с индикатора на мигача на таблото - мига си в такт с външните мигачи....мисля си ,че може нещо от температурата да е било ,щото тогава беше към 35 градуса
Има едно скрито реле което прави проблеми,лошото е че не се намира втора ръка,а ново е доста скъпо,другия вариант да е клюкарката8-)8-)8-)
Christweil
24-08-2010, 18:54
Момчета странна работа, днес си карам и няма никви проблеми с индикатора на мигача на таблото - мига си в такт с външните мигачи....мисля си ,че може нещо от температурата да е било ,щото тогава беше към 35 градуса
Точно така, защо мислиш че от началото подозирам температурата като за виновна ;)
И при мен ми го направи като беше жега, със климатик включен но после като се охлади повече се оправи. Но това дури и пак сега като е жега не мога да я накарам да произведе пак проблема...
абе капризна кола к'во да я направим...
... но пък най капризните ги обичаме повече !! :-D